• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Σςςςς… μη ξυπνάτε το κράτος… Λευτεριά… στους μετανάστες…

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Σςςςς… μη ξυπνάτε το κράτος… Λευτεριά… στους μετανάστες…
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ  

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Φαντάζομαι, πως όλοι ενημερωθήκατε για το τι ακριβώς συνέβη στο Hot Spot στη Μόρια της Λέσβου, όπου “φιλοξενούνται” μετανάστες οι οποίοι παρανόμως εισήλθαν στη χώρα μας!

Στα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας έγινε ένας κακός χαμός από τη “ζεστή” είδηση! Έκαναν όλοι οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι των ιδιωτικών καναλιών, πως δεν γνώριζαν τίποτε, έκαναν λες και έπεσαν ξαφνικά από το φεγγάρι και αντιλήφθηκαν την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες στη χώρα τους!

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μόρια, έγραψαν! Εικόνες χάους στο Hot Spot στη Μόρια! Ανεξέλεγκτη η κατάσταση! Δυο νεκροί από τα άγρια επεισόδια και τις συγκρούσεις ομάδων! Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες!

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες! Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη, μίλησε για μια νεκρή γυναίκα!

Βέβαια, οι αναρχο-κομμουνιστές – εθνομηδενιστές έχουν άλλη άποψη, όπως εύγλωττα εκφράζεται στη φωτογραφία που δημοσιεύω!!

Πρωθυπουργός παροχών (μόνο) για τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα…

Τελικά ποιος είναι χειρότερος Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας των 4,5 ετών ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης των 3 μηνών; Γιατί αυτά που δεν έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει ο αρχηγός της ΝΔ!

Θυμάστε στη δεκαετία του ΄60 που διαφήμιζαν διάφοροι απατεωνίσκοι, πως με πολλές δόσεις αγοράζατε παραθαλάσσιο (;;;) οικόπεδο με φως, νερό και τηλέφωνο; Πού στην πορεία οι αγοραστές διαπίστωναν τη μεγάλη απάτη;

Ε, και σήμερα την ίδια κατάσταση βιώνουμε, με την διαφορά όμως, πως δεν είναι απάτη αλλά μια ωμή πραγματικότητα!

Αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλλει, πως η Αθήνα έχει επιτύχει στα συμπεράσματα της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. να περιληφθεί αναφορά στο προσφυγικό και η Κομισιόν να εξασφαλίζει 1 δισ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Τουρκία το 2020, με τα 600 εκατ. ευρώ να προέρχονται από τον κοινοτικό προϋπολογισμό (σ.σ. δηλαδή και με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων).

Ταυτόχρονα φροντίζει να μεταφέρει – λέγεται τώρα αποσυμφόρηση – εκατοντάδες, χιλιάδες μετανάστες που εισήλθαν παρανόμως στα νησιά μας – στην ηπειρωτική Ελλάδα! Και μέχρι να γίνει η μεταφορά τους και δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα έχει φουλάρει εκ νέου τα νησιά μας! Γράφοντας στα παλαιότερα υποδήματά του την Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, που τελικά μόνο η Ελλάδα με τους υποτακτικούς Πρωθυπουργούς της τηρεί!

Αλλά ο πολιτισμικός, νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, μας είπε επίσης, πως όλοι αυτοί οι παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας θα συμβάλλουν στην οικονομία της χώρας μας, αφού το δικό μας δυναμικό γερνάει!

Έτσι, ο διακαής πόθος του κ. Πρωθυπουργού είναι η πλήρης ενσωμάτωση όλων αυτών των παράνομων εισβολέων στην Ελλάδα! Η ενσωμάτωσή τους στον Εθνικό μας κορμό; Βεβαίως, αφού θα τους παρέχουμε στέγη, επιδόματα, φως, νερό και …τηλέφωνο!

Ωστόσο, αυτή η ακραία πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε πολύ σύντομα “το χειροκρότημα” της απέναντι πλευράς!

Αξιόπιστη πηγή μου από την Κωνσταντινούπολη με ενημέρωσε, πως μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί η ταρίφα των δουλεμπόρων κατά κεφαλή νεοεισερχομένων από την Τουρκία στα νησιά μας! Αφού ήδη σάιτ στην Τουρκία διαφημίζουν την Ελλάδα ως τη χώρα της ΕΕ, που είναι η γη της Επαγγελίας για τους παράνομους μετανάστες! Η οποία (Ελλάς) επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία προς αυτούς, με δωρεάν ξενοδοχεία, δωρεάν σπίτια, επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας!

Και όπως μου είπε η πηγή μου:

«Πολύ σύντομα θα δούμε να αυξάνονται οι δουλέμποροι  – διακινητές ψυχών, αφού οι εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι βούτυρο στο ψωμί, αυτού του εγκληματικού έργου τους»!!

Ω, τι κόσμος μπαμπά! Επίκαιρο και σήμερα…

Στην περίοδο της δικτατορίας (1967-74) παίχτηκε στο θέατρο μια σαρκαστική, ανθρώπινη και εμβληματική σάτιρα του Κώστα Μουρσελά με τον τίτλο «Ω, τι κόσμος μπαμπά»! Τόσα χρόνια μετά από την αθηναϊκή πρεμιέρα της, αυτή η έκφραση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Και γιατί το λέω αυτό!

Φίλες και φίλοι, το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο γίνεται δέκτης δεκάδων μηνυμάτων αγανακτισμένων και οργισμένων συμπολιτών μας! Είναι αδύνατον να τα δημοσιοποιήσω όλα! Αλλά, αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω και έχει σχέση με τον πρόλογό μου, απηχεί την πολιτισμική Ελλάδα του σήμερα (ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε), που βρίθει ακροτήτων κατά των Ελλήνων και των αρχών με τις οποίες γαλουχήθηκε μεγαλώνοντας ο Έλληνας και η Ελληνίδα του χτες:

«Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 πρωί (10-12) εποχούμενες  μικροομάδες των δύο ατόμων πέταξαν τρικάκια (φέιγ βολάν) στο ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, Ευβοίας στις στάσεις λεωφορείων της οδού Λιοσίων, και στην έξοδο του Μετρό -ηλεκτρικού σταθμού Αττικής. Υπογράφουν τα κόκκινα τρικάκια ως “αντίφα κοινότητα” (antifa-community).

Προφανώς και προέρχονται από την “λίαν δραστηριοποιουμένη αντίφα-κοινότητα κάτω Πατησίων”, δηλαδή στην περιοχή που οι τοίχοι (χωρίς διάκριση οικοδομημάτων) βρίθουν συνθημάτων ποικίλου περιεχομένου (και συχνά ανόητου!) με την υπογραφή τους. Κάθε χαρακτηρισμός που θα άρμοζε για τις πράξεις τους, (που συνήθως προσβάλλουν κατάφωρα τον πατριωτισμό, την Πίστη, τις Αξίες και το συναίσθημα των Ελλήνων), στα συνθηματικά υπονοούμενα και στην παρακίνηση αλλοδαπών εισβολέων τέλεσης παράτυπων ενεργειών (βίαιων??) είναι υποκειμενικό πρόβλημα του καθενός μας…

Κι ένα ωραίο (!) περιστατικό που συνδέεται με τους φερώνυμους αντίφα, αφού μας είναι γνωστές οι φάτσες τους στη γειτονιά….. Δύο άνδρες, ηλικίας 35-45 ετών, λερής και άπλυτης κακόγουστης  εμφάνισης, από τους συγκεκριμένους “κοινοτικούς” είχαν δώσει (προφανώς) ραντεβού στον ηλεκτρικό σταθμό Αττικής. Προηγήθηκε ο ένας και χωρίς “εισιτήριο” περίμενε (στην πλατφόρμα διέλευσης των συρμών) τον έτερο που ήλθε σε δύο λεπτά περίπου και που μπήκε στην πλατφόρμα χωρίς “εισιτήριο” κι αυτός.(πηδώντας τα …εμπόδια ή σπρώχνοντας επιβάτες).

Με λαχτάρα φιλήθηκαν (μετρήστε μέχρι το δέκα όχι με βιασύνη) χαιρετώντας με υποκοριστικά ο ένας τον άλλον και έδειχναν έκδηλα ικανοποιημένοι από την γύρα των φέιγ βολάν κλπ. όπως ακούσαμε με ανακατεμένα ελληνικά. Στην “αντίφα κοινότητα”, μάλλον μιλάνε πολλές γλώσσες. Αυτό προσπαθούσαμε όλοι στην πλατφόρμα του ηλεκτρικού να αντιληφθούμε καθώς και για το ήθος που αποπνέουν. Ώρα 12:06 μεσημέρι Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019. Ο καιρός ….Αθηναϊκός. Γεμάτος από διδάγματα»!!

Υπάρχει Υπουργός της κυβέρνησης πού πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και είναι κατά φαντασία ασθενής;

Μου είπαν δε, ότι ο ιατρικός του φάκελος φυλάσσεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο του λεκανοπεδίου!

Όχι δεν το πιστεύω και αδυνατώ να υιοθετήσω τέτοιες ακραίες απόψεις!!

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
10 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
19 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
20 ώρες ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr