ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποστόλου : Κυβερνητική ασέβεια κατά των Τριών Ιεραρχών.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 2 Φεβ 2023 - 18:00

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.grΠατέρες της Εκκλησίας και Άγιοι της Ορθοδόξου Χριστιανικής μας Πίστεως αναδείχτηκαν οι Τρεις Ιεράρχες, Ιωάννης Χρυσόστομος, Βασίλειος ο Μέγας και Γρηγόριος Ναζιανζηνός ή Θεολόγος!

Η σοφία τους, η δράση τους σε χαλεπούς καιρούς, τους έδωσε τον τίτλο των Παμμέγιστων Φωστήρων της Ορθοδοξίας!

Θεωρήθηκαν ως οι προστάτες των γραμμάτων της εκπαίδευσης και των μαθητών!

Καθιερώθηκε να εορτάζονται, αυτοί οι Οικουμενικοί δάσκαλοι από κοινού στις 30 Ιανουαρίου εκάστου έτους! 

Καθιερώθηκε αυτήν την ημέρα, στην ιερή μνήμη τους τα σχολεία στην Πατρίδα μας να είναι κλειστά!

Ωστόσο αυτή η χειρότερη κυβέρνηση της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να ξεριζώσει την Ορθοδοξία από τις καρδιές των Ελλήνων και κυρίως των νέων ανθρώπων, της μαθητιώσας νεολαίας, αποφάσισε να καταργήσει την αργία στα σχολεία μας!

Απόφαση που έλαβε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως! Που όπως φαίνεται αυτήν την εντολή έλαβε κατά την συμμετοχή της στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το κλειστό κλαμπ πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς!

Έτσι τα α σχολεία όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα μαθήματά τους την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών!

Τούτο προβλέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και η οποία εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου, και στην οποία αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)»!

Αλήθεια, όταν μετά την καταστροφική νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας, όπου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κήρυξε πως την επομένη τα σχολεία θα είναι κλειστά, η Αργία της ημέρας των Τριών Ιεραρχών ενόχλησε την κυβέρνηση;

Αλλά βέβαια, αφού αφαίρεσαν από την ονομασία του Υπουργείου Παιδείας  και Θρησκευμάτων το “Εθνικής”, αφού καταργούν την Αργία στα σχολεία προς Τιμή των Τριών Ιεραρχών, να περιμένετε βραχυπρόθεσμα να αφαιρέσουν και το “Θρησκευμάτων”!

Γιατί βεβαίως παραπέμπει στην Ορθόδοξη Χριστιανική μας Πίστη! Από τη στιγμή που αυτός ο Πρωθυπουργός είναι λάτρης της πολυπολιτισμικότητας και θεωρεί πως η Πατρίδα μας είναι μια κυψέλη απορρόφησης όλων των παράνομων αλλόθρησκων μεταναστών!! 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr