ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποστόλου : Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος Ειδικός Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 24 Μαρ 2023 - 20:34
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.grΣτις αρχές Ιανουαρίου 2023 διορίστηκαν οι Ειδικοί Γραμματείς που θα στελεχώσουν τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Ο οποίος ξεκαθάρισε ότι:

«Με την επαναφορά του θεσμού του Ειδικού Γραμματέα σε ρόλο επικεφαλής και τον Συντονιστή να αναλαμβάνει διακριτές αρμοδιότητες, εισάγεται στην περιφερειακή διοίκηση το μοντέλο λειτουργίας του Επιτελικού Κράτους, το οποίο αποσκοπεί, αφενός στην ενίσχυση του παραγόμενου έργου και αφετέρου επιδιώκει αυτό το έργο να φέρει το αποτύπωμα και την αποτίμηση της πολιτικής ηγεσίας.»!

Χαρακτηρίζοντας τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ως εξαιρετικά σημαντικό κύτταρο της λειτουργίας του Κράτους!

Ωστόσο, πως ξαφνικά ο κ. Βορίδης θεώρησε πως θα έπρεπε να γίνουν αυτοί οι διορισμοί εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ενδεχομένως να έχει την εξήγησή του!

Αφού Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, τη μεγαλύτερη Αποκεντρωμένη Διοίκηση της χώρας, ανέλαβε ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος!

Στην περιοχή που πολιτεύεται ο κ. Μάκης Βορίδης και όπου θα υπάρξει πρόβλημα εκλογής με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, όπου τα ποσοστά της ΝΔ οδηγούνται κάθε ημέρα που περνάει στον γκρεμό, με τη ΝΔ να χάνει τη μισή σημερινή κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση και ο κ. Μάκης Βορίδης να είναι μέλος αυτής της χειρότερης και πλέον αντιλαϊκής κυβερνήσεως όλων των εποχών!

Χρειαζόταν έτσι έναν καλό φίλο από τα παλιά, για να του προσφέρει τις υπηρεσίες του, με ανταποδοτικό όφελος φυσικά;

Αλλά στο Χαλάνδρι, όπου ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος εμπλεκόταν πολύ στα της εκλογής Δημάρχου της αρεσκείας του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ακούγεται πως τώρα ίσως να ησυχάσουν αφού θα έχει να διαχειριστεί τις έννοιες των νέων καθηκόντων του!

Μήπως όμως δεν είναι έτσι, διερωτώνται επίσης πολλοί Χαλανδραίοι;

Μήπως εμπλακεί ακόμη περισσότερο, τώρα που απέκτησε θεσμική ιδιότητα;

Πάντως πολλοί Χαλανδραίοι δυστροπούσαν και εξακολουθούν να δυστροπούν με την εξόφθαλμη υποστήριξη που παρέχει σε συγκεκριμένο/η υποψήφιο, υποβαθμίζοντας άλλες υποψηφιότητες!

Έτσι μου είπαν, πως καλό θα είναι να σεβαστεί ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος το πολιτικό του παρελθόν, αλλά και της οικογένειάς του και ελεύθερα να αποφασίσουν οι δημότες του Χαλανδρίου για τον επόμενο Δήμαρχό τους!!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr