ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποστόλου : Παρανοϊκός δικτάτορας ο Ερντογάν…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 29 Μαρ 2020 - 10:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Έγραφα προ ολίγων ημερών, πως η Τουρκία διακήρυττε πως δεν είχε κανένα νεκρό εξ αιτίας του θανατηφόρου ιού! Αλλά ισχυριζόμουν σε εκείνο το άρθρο μου – σύμφωνα με ακλόνητες πληροφορίες πηγής μου – ότι στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην ΝΑ Τουρκία, στα σύνορα με το Ιράν, υπήρχαν τουλάχιστον 300+ νεκροί και η τουρκική κυβέρνηση εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου με άλλη αιτία του θανάτου κι όχι ως αιτία τον κορονοϊό! 

Παρέθετα δε το στοιχείο, πως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ο πρώτος νεκρός, στις διάφορες πολυμελείς συναντήσεις του θερμομετρούσε με θερμοκάμερες όσους τον πλησίαζαν! Τι υποψιαζόταν, τι φοβόταν, αφού διατυμπάνιζε ότι η Τουρκία είναι στο απυρόβλητο; 

Βέβαια, παρά τα πολύ δραστικά μέτρα που πήρε στη συνέχεια, αναγκάζεται σήμερα η Τουρκία να ανακοινώνει ότι υπάρχουν 60+ νεκροί από τον θανατηφόρο αυτόν ιό!   

Οι εσωτερικές αντιδράσεις στην Τουρκία είναι ήδη πολλές και δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον από το δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, οι θάνατοι από τον ιό! 

Κατηγορούν τον Ρ. Τ. Ερντογάν για συγκάλυψη ή και απόκρυψη της πραγματικότητας, αλλά και παρά τα δρακόντεια μέτρα που έχει λάβει, εν τούτοις δεν παρέχει στον λαό του την απαραίτητη ιατρική φροντίδα!  

Σε όλες αυτές τις καταγγελτικές φωνές, ήλθε να προστεθεί, του Τούρκου μπασκετμπολίστα ομάδας τον ΝΒΑ (Μπόστον Σέλτικς) των ΗΠΑ Ενές Καντέρ, ο οποίος διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν και δεν μπορεί να ταξιδέψει σε καμιά χώρα της Ευρώπης γιατί θα συλληφθεί! 

Έγραψε λοιπόν ο Ενές Καντέρ στις 26 Μαρτίου 2020 στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: 

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν»!! 

Στόχος: Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς τη Γερμανία… 

 

Η Γερμανία είναι αναμφισβήτητα η πλέον τουρκόφιλη χώρα της Ευρώπης. Που όπως έχω γράψει, ενδεχομένως να επιζητά περισσότερο κι από την Τουρκία ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος! Αφού, παρά την αμέριστη συμπαράσταση ευρωπαϊκών κρατών – μελών της ΕΕ και όλων των θεσμικών οργάνων της Ένωσης προς την Ελλάδα για την επιθετική ενέργεια της Τουρκίας στα σύνορά μας στον Έβρο, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ δεν παρείχε καμιά υποστήριξη των ελληνικών/ευρωπαϊκών συνόρων του Έβρου!   

Παρά ταύτα και παρ΄ ότι τα σχέδια του Ρ. Τ. Ερντογάν στον Έβρο σμπαραλιάστηκαν από την ελληνική ψυχή και παρ΄ ότι ήδη απέσυραν οι Τούρκοι τον κατακλυσμό των παράνομων μεταναστών που είχαν στήσει απέναντι από τις Καστανιές, ο ελληνικός Στρατός δεν εφησυχάζει και είναι εκεί άγρυπνος φρουρός της Πατρίδος μας!  

Και καλά κάνει! Αφού, αξιόπιστη πηγή μου με ενημέρωσε, ότι ο σαλεμένος Σουλτάνος δεν το βάζει κάτω! Μου μετέφερε την πληροφορία, ότι μέχρι την πρωταπριλιά οι Τούρκοι σκοπεύουν να έχουν συγκεντρώσει στο Καραγάτς (Ορεστιάδα) τον απαιτούμενο αριθμό παράνομων μεταναστών, οι οποίοι θα επιχειρήσουν εκ των έσω την διάρρηξη της αμυντικής γραμμής του στρατού μας και των σωμάτων ασφαλείας στον ΈβροΜια σημαντική πληροφορία, που υποχρεούμαστε να την καταγράψουμε, παρ΄ ότι γνωρίζουμε ό,τι τόσο η πολιτική, όσο και η στρατιωτική ηγεσία έχουν την απαιτούμενη γνώση!  

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να συσφίξει και άλλο τις σχέσεις της Πατρίδος μας με τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, αλλά και την Αυστρία του Σεμπάστιαν Κουρτςπου έμπρακτα μας βοηθάει το τελευταίο χρονικό διάστημα! Αφού ο Σεμπάστιαν Κουρτς είναι ένας πατριώτης ηγέτης και δεν ξεχνάει ποτέ, τις πύλες της Βιέννης 

Δεν ξεχνάει ποτέ πως από τις 27 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου 1529 οι Τούρκοι πολιόρκησαν τη Βιέννη (πρώτη πολιορκία), που ήταν την εποχή εκείνη ένας σημαντικός σταθμός στην γεωπολιτική εξέλιξη της Ευρώπης! Και για την ιστορία η Βιέννη αντιστάθηκε γενναία, αντέχοντας την πολιορκία και αποκρούοντας τις επιθέσεις των Τούρκων, που τελικά εγκατέλειψαν τις προσπάθειες κατάληψής της και αποχώρησαν ηττημένο! 

Δεν ξεχνάει ποτέ πως από τις 14 Ιουλίου – 12 Σεπτεμβρίου 1683, η Βιέννη πολιορκήθηκε για δεύτερη φορά από τους Τούρκους και κατάφερε για μια ακόμη φορά να τους απωθήσει!    

Αλλά μια ιδιαίτερη σύσφιξη σχέσεων με την Αυστρία, τότε μπορεί, να προκληθεί περαιτέρω διχασμός στις σχέσεις Γερμανίας – Αυστρίας! Να προκληθεί καθυστέρηση, ίσως και αναβολή της επιθυμίας της Γερμανίας για θερμό επεισόδιο Ελλάδος – Τουρκίας, το οποίο θα διευκόλυνε τα σχέδια της Γερμανίας στο Αιγαίο μας!  

Όπως πάντως και να έχει, σύσφιξη σχέσεων της Ελλάδος με την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, θα αποτελέσει τον δυνατό ευρωπαϊκό πόλο δυνάμεων, για μια Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς Γερμανία!!   

Διεθνιστές που ορέγονται “Μακεδονική μειονότητα”… 

Εν μέσω της επίθεσης που δέχτηκε η Πατρίδα μας από ισλαμικά στίφη, υποκινούμενα από το φασιστικό καθεστώς του Ρ. Τ. Ερντογάν στον Έβρο και από την πανδημία του θανατηφόρου ιού που ενέσκηψε στον Πλανήτη μας, ξεχάσαμε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Τσίπρας – Κοτζιάς), παραχωρώντας, όνομα, εθνότητα και γλώσσα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους – Σκοπιανούς!  

Έτσι, παρ΄ ότι από τότε έχουν περάσει πολλοί μήνες, αναρχικοί που κινούνται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ με τις διεθνιστικές θέσεις και απόψεις τους, που δεν πιστεύουν σε εδαφικά σύνορα και Πατρίδα, που είναι παιδιά ενός άχρωμου και άοσμου κόσμου, εξακολουθούν και έχουν αναρτημένο σε υπό κατάληψη κτήριο στο Χαλάνδρι πανό, που μας δηλώνει πως, στην Ελλάδα υπάρχει Μακεδονική μειονότητα παρά τα όσα αντίθετα διατείνεται το κράτος!  

Αλήθεια, που βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης; 

Το εν λόγω κτήριο είναι πέρα από την εμβέλεια αρμοδιοτήτων του;; 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…