ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποστόλου : Πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες και πρωτίστως οι ακρίτες μας;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 27 Ιούλ 2022 - 12:51
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.grΓια ασύμμετρες απειλές έκανα λόγο σε πρόσφατο άρθρο μου, όπου μεταξύ άλλων, έλεγα:

«…Μήπως η κυβέρνηση και οι Υπηρεσίες της ΕΥΠ γνωρίζουν πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν πιθανότατα να χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδος νέες υβριδικού τύπου επιχειρήσεις; Μήπως υπάρχουν πληροφορίες παρουσίας Τούρκων πρακτόρων (ΜΙΤ) στην Αθήνα και τον Πειραιά καθώς και ανώτατων αξιωματικών του τουρκικού στρατού, που ενδεχομένως μεθοδεύουν μαζί με Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς εκτροπή της νομιμότητας στην Ελλάδα;

Μήπως λοιπόν, η παραπάνω κυβερνητική απόφαση (οπλισμένων στρατιωτικών σε ρόλο αστυνομικών) – πρωτίστως – αφορά την διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας μας, προκειμένου να μην επιτραπεί να βρεθούμε σε κατάσταση πολιορκίας, λόγω ασύμμετρων τουρκικών απειλών;…»!

Έτσι διαπιστώνουμε ξαφνικά να καίγεται όλη η Ελλάδα από μεγάλες πυρκαγιές! Που αρκετές από αυτές είναι μυστήριες, είναι ύποπτες, είναι ανεξιχνίαστες!

Φταίει μόνο κάποιος απερίσκεπτος πολίτης που έριξε ένα αναμμένο τσιγάρο; Φταίει ένας ηλικιωμένος που καθάριζε τα χόρτα στο εξοχικό του;

Φταίει ο “στρατηγός άνεμος” που φυσούσε; Φταίει η πολυδιαφημισμένη κλιματική αλλαγή του Έλληνα Πρωθυπουργού;

Όμως οι φωτιές σε Έβρο και Μυτιλήνη, προσπερνούν το όποιο κυβερνητικό αφήγημα, που κατά σύμπτωση εξυπηρετούν τα επιθετικά σχέδια του Ρ. Τ. Ερντογάν κατά της Ελλάδος!

Με την “αμέριστη συνδρομή” μιας βλακώδους κυβέρνησης, η οποία φρόντισε στα τέλη του Δεκεμβρίου 2021 με αποφάσεις της (ΦΕΚ Β΄ 6191/23 ΔΕΚ. ΄21), του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά (του πρώην διεθνιστή “Ποταμίσιου”) να πάψει να είναι ΝΠΙΔ (Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου) και οι αρμοδιότητες Εθνικών Δρυμών μεταβιβάστηκαν στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ)!

Μεταξύ αυτών των Εθνικών Δρυμών και το Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου, που έγινε παρανάλωμα του πυρός!

Οι άλλοι είναι:

Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας

Εθνικό Πάρκο Σχινιά, Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής Αττικής

Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης

Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Αγράφων, κοιλάδας Αχελώου και Μετεώρων

Εθνικό Δρυμό Ολύμπου!

Όμως δεν δικαιολογείται αυτή η κυβέρνηση, όσο ανίκανη και να είναι, όσο εμμονική και να είναι περί της κλιματικής αλλαγής και να μην αντιλαμβάνεται πως πρέπει να διαχειριστεί το πλήθος πληροφοριών – που πιθανώς έχει – από τις ελληνικές υπηρεσίες! 

Αφού πολύ καλά γνωρίζει, ότι η τουρκική ακραία επιθετική ρητορική της “γαλάζιας πατρίδας” είχε ως βάση της, το βιβλίο του Αχμέτ Νταβούτογλου “Στρατηγικό Βάθος”, στο οποίο συνοψιζόταν η τουρκική εξωτερική πολιτική και οι διεκδικήσεις της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος, σε χρονικό ορίζοντα 20ετίας!  

Μια κυβέρνηση που επιτρέπει – και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε – στον Αχμέτ Νταβούτογλου (πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας, πρώην ΥΠΕΞ, Πρόεδρο του κόμματος Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη, Τούρκο-Εβραίο Νυονμέ) να επισκέπτεται την Ελλάδα επισήμως, αλλά και ανεπισήμως!

Όπως πριν λίγες ημέρες, επισκέφτηκε την Ξάνθη, την “περιοχή των απογόνων του Πορθητή”, όπως είπε και αποκάλεσε Τούρκους τους Έλληνες Μουσουλμάνους το θρήσκευμα που ζουν εκεί!

Αλλά οι πληροφορίες μας λέγουν, ότι ο Αχμέτ Νταβούτογλου, επισκέπτεται τακτικά τα Δωδεκάνησα και κυρίως την Κω! Δείχνοντας να την αγαπάει ιδιαίτερα, αφού απολαμβάνει τον “καφέ γλυκύ βραστό” στην χόβολη, σε μικρά καφενεδάκια, δίπλα σε οθωμανικά τεμένη, οθωμανικά λουτρά, κάτω από σκιερά πλατάνια, πλαισιωμένος πάντοτε από κουστωδία, φανατικών τουρκόφρονων χαριτζήδων Οθωμανών, που ενδεχομένως να είναι και πράκτορες!         

Πράκτορες, που συλλαμβάνονται στα Δωδεκάνησα επί τω έργω! Πράκτορες που αλωνίζουν ανενόχλητοι την Χίο και την Μυτιλήνη!

Πράκτορες, που συλλαμβάνονται για τη στρατολόγηση ατόμων των θαλασσίων δρομολογίων Κως – Καστελόριζου! Θαλάσσιας περιοχής, ιδιαίτερα στοχοποιημένης από την Τουρκία και την ΜΙΤ! 

Της Μυστικής Υπηρεσίας της Τουρκίας, που στρατολογεί Γερμανούς, Ολλανδούς και άλλες φιλότουρκες ράτσες, που διαβιούν μόνιμα στα Δωδεκάνησα, και κάποιοι εξ αυτών “έχουν πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη”!

Αν τώρα συμπεριλάβουμε σε αυτούς και όσους “έχει φορτώσει” στα νησιά μας (Αλβανούς, Πακιστανούς, Γεωργιανούς, Άραβες και “λοιπές φυλές του Ισραήλ”) ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, αντιλαμβάνεστε όλοι, το εκρηκτικό μείγμα που δημιουργείται στα νησιά μας! 

Έτσι διερωτώμεθα, αν έχει γνώση η ελληνική κυβέρνηση όλες αυτές τις ασύμμετρες απειλές και αν τις γνωρίζει, τι κάνει για να τις αντιμετωπίσει αποτελεσματικά; Γνωρίζει τις κινήσεις Αχμέτ Νταβούτογλου σε Ξάνθη, Κω, Ρόδο και αλλού;

Κάλεσε ο Πρωθυπουργός το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ), το οποίο είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας, για να συζητήσουν τα της παρουσίας του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στη σύναξη που έγινε στην Ξάνθη με την “προεδρία” Νταβούτογλου;

Τον κάλεσαν για να τον “εξομολογήσουν”;

Ή όλα σε αυτήν την κυβέρνηση φαίνονται φυσιολογικά και για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή, που έχει πρωτίστως επηρεάσει τα κυβερνητικά μυαλά;

Τελικά πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες και πρωτίστως οι ακρίτες μας;;;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr