ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποτυχημένος και τρελός αφού δεν δολοφόνησε μερικές χιλιάδες αθώους.

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Ιούν 2020 - 8:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ως γνωστόν κάθε «καλός» Αμερικανός πρόεδρος από την εποχή του Ρόλαντ Ρέϊγκαν μέχρι τον Τζόρτζ Μπούς τον πρεσβύτερο και τον Μπάρακ Ομπάμα πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο ιστορικό του και ένα περιφερειακό πόλεμο, μικρό ή μεγάλο, για να θεωρηθεί “πετυχημένος”.

Γρενάδα, Παναμάς, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη (η τελευταία έργο Μ.Ομπάμα) όλες αυτές οι διενέξεις και συγκρούσεις ήταν απόλυτα εγκεκριμένες και προωθούμενες από το πολιτικοστρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, το οποίο δεν γνωρίζει ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες.

Όταν ο Ντ.Τραμπ ανέφερε ότι θέλει να «αποξηράνει το βάλτο της Ουάσιγκτον», εννοούσε ακριβώς αυτό: Οι ΗΠΑ να αλλάξουν ριζικά πολιτική και να αφοσιωθούν στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας.

Η άρνηση του Αμερικανού προέδρου όμως να πάει σε πόλεμο με το Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος και όχι μόνο, φαίνεται πως προκάλεσε τη νέα αυτή ανηλεή επίθεση στο πρόσωπό του τόσο από τους νέοσυντηρητικούς όσο και τους «φιλελεύθερους δημοκρατικούς».

Όπως αποκαλύπτουν οι Άλεξ Χριστοφόρου και Αλέξανδρος Μερκούρης του theduran.com οι αποκαλύψεις του «τρελάρα» Μπόλτον (γνωστό γεράκι) συμπίπτουν στο γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να πάει σε πόλεμο με το Ιράν προκαλώντας την οργή του κατεστημένου στις ΗΠΑ.
pronews.gr

http://ixnos.blogspot.com/2020/06/blog-post_32.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…