ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Απόβαση» του Στρατού στο νησί της Γαύδου

ΕΘΝΙΚΑ. - 1 Ιούλ 2020 - 20:42
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

σχόλιο Γ.Θ : Οι τούρκοι δεν χρειάζεται να κάνουν καμία εισβολή στην Κρήτη αν έχουν στοχοποιήσει τα κοιτάσματα του Λιβυκού Πελάγους. Αρκεί να κάνουν μια απόβαση ή ναυτικό αποκλεισμό στην ακατοίκητη νήσο Χρυσή (Ανατολική Κρήτη) και στο Νότιο άκρο της Γαύδου (Δυτική Κρήτη) για ισχυριστούν ότι τους ανήκει όλο το Λιβυκό.
Με τον τρόπο αυτό ο Κούλης και οι όμοιοί του δεν θα κηρύξουν τον πόλεμο στην τουρκία γιατί θα επικαλεστούν ότι δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες. Έτσι χωρίς να ανοίξει ρουθούνι θα μπορούσαμε να χάσουμε ένα ~ δυο νησιά μας…
Ο γενίτσαρος Ερντογάν ο οποίος γνωρίζει πόσο πατριώτες και θαρραλέοι είναι οι πολιτικοί μας, ξέρει ότι με την εισβολή σε ακατοίκητα νησιά οι συνεχιστές του Σημίτη των Ιμίων δεν θα απαντήσουν

Χανιά: Γιατί έγινε απόβαση από στρατιωτικές δυνάμεις στη Γαύδο…

Σφύζει από…στρατό τις τελευταίες ημέρες η Γαύδος Στο νησί βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο στρατιωτικό προσωπικό της 5ης Ταξιαρχίας Κρητών για ασκήσεις αποβάσεως

Ενώ από χθες στο νησί βρίσκονταν εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό της 115 Πτέρυγας Μάχης προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες στο οδικό δίκτυο.

Σε ότι αφορά την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Γαύδο έφτασε δύο χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να συμβάλουν σε οδικά έργα σε συνεργασία με το Δήμο Γαύδου. Από το Δήμο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συμβολή αυτή της μονάδας καθώς θα βελτιωθούν πολλοί χωματόδρομοι στο νησί έργο απαραίτητο για τη ζωή των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

Σε ότι αφορά τον στρατό σύμφωνα με πληροφορίες από την 5η Μεραρχία Κρητών γίνεται χαρτογράφηση του νησιού και άλλες ασκήσεις που έχουν να κάνουν με σημεία αποβάσεων κα.

Η 5η Μεραρχία Κρητών κάθε χρόνο πραγματοποιεί 1-2 επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο νησί, φέτος μέχρι στιγμής έχει βρεθεί στη Γαύδο περισσότερες φορές.

haniotika-nea.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

yiorgosthalassis

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…