ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απόρρητος Φάκελος: Πως Θα Αντιδράσει Η Ρωσία Στην Στρατιωτικοποίηση Της Ελλάδας Απο Τις ΗΠΑ!

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 14 Σεπ 2018 - 11:23
Loading...

Νέο Ρωσο-Αμερικανικό Υπόγειο Πόλεμο θα φέρει η Στρατιωτικοποίηση της Ελλάδας απο τις ΗΠΑ!

Η παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα με νέες βάσεις, αλλά και πώληση ενός μεγάλου εξοπλιστικού πακέτου, αλλάζει το ευρύτερο γεωπολιτικό – πολεμικό σκηνικό στη Μεσόγειο. Με την συζήτηση για την δημιουργία βάση στην Κάρπαθο, για να σταθμεύσουν στο νησί τα πολεμικά αεροσκάφη F-22 Raptor, ενώ θα εγκατασταθεί και πυραυλική προστασία με συστοιχίες Patriot, οι ΗΠΑ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους

στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας μια πιθανή κίνηση στην ανατολική Μεσόγειο εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με την Τουρκία- Ρωσία.

Το πιο σημαντικό για τις ΗΠΑ είναι πως, τόσο η τρέχουσα Ελληνική Κυβέρνηση, όσο και η Αντιπολίτευση είναι δεκτικοί,(με απλά λόγια Υes Sir τα Αμερικανάκια) όπως ανέφεραν αξιωματούχοι των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επεκτείνουν τη χρήση των Eλληνικών βάσεων στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, καθώς ήδη από την άνοιξη αυτή άρχισαν να λειτουργούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 Reaper.

Μέ οργανωμένο σχέδιο η CIA προσπαθεί να ανατρέψει την θετική γνώμη των Ελλήνων για τον Πούτιν-Ρωσία, με την Ρωσία και την FSB αντιθέτως να προσπαθούν να ξαναφέρουν στην Ελλάδα τον Αντιαμερικανισμό!

Η CIA φοβάται την αύξηση των εγχώριων Τρομοκρατικών Αναρχικών Οργανώσεων στην Ελλάδα, με πιθανή στοχοποίηση Αμερικανών Αξιωματικών-Στρατιωτικών, με την βοήθεια Ρωσικού δάκτυλου, με τους πιο θερμούς οπαδούς του Αντιαμερικανισμού στην Ελλάδα να είναι η Φοιτητές, και εκεί να ποντάρουν στην Ρωσία, με το Υπουργείο Παιδείας να προβληματίζεται αφού δέχεται παρεμβάσεις απο την CIA για φακέλωμα των φοιτητών;

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter