ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Από το 1994 προειδοποίησαν οι Ιλουμινάτι με την ταινία “The Stand” του Stephen King – Πλήρης ταινία.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 3 Φεβ 2020 - 13:28

Διερευνήστε πώς η παγκόσμια ελίτ αγωνίζεται ανελέητα για να σχηματίσει την παγκόσμια κυβέρνηση,τραβώντας τις χορδές εξαπάτησης μέσω της χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης και των μηχανισμών που ελέγχουν τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με τις λειτουργίες των Ιλουμινάτι πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε ότι σχεδόν πάντα κρύβουν τα “μυστικά” τους στην καθαρή ματιά. Το κάνουν αυτό ως ένδειξη της εξουσίας τους για τους πεφωτισμένους και επίσης σαν ένα μεγάλο κοσμικό αστείο εις βάρος του κοινού (ή ρομπότ, όπως αναφέρονται συγκαταβατικά!) Επειδή γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων είναι πάρα πολύ ” dim “για να τα πάρει.
Μήπως μας προειδοποιούν, για το τι θα έρθει, από το 1994, όταν απελευθερώθηκε το “The Stand” του Stephen King ;
Γιατί το “The Stand” μόλις κυκλοφόρησε στο Youtube 13 Οκτωβρίου 2019; Σύμπτωση? Πάντα σας λένε τι πρόκειται να κάνουν πριν σας το κάνουν!
Σας ενθαρρύνω να παρακολουθήσετε αυτή την ταινία και να σκεφτείτε τι απολαμβάνει σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Corfiatiko

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr