Από τα μυθικά-προϊστορικά χρόνια, η γέννηση της κοινωνίας από ομοειδή-συγγενή άτομα, αποτέλεσε το Έθνος.
Με τα χρόνια, συνειδητοποίησαν αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι ότι, η κοινωνία αυτή και το Έθνος που ανήκε, για να μείνει διαχρονικά και εθνικά αναλλοίωτο και να επιβιώσει, έπρεπε να ισχύουν απαράβατα τα στοιχεία που το συνθέτουν.
Κατά τον Ηρόδοτο, τα στοιχεία που συνθέτουν το «ελληνικόν» είναι: Το ομόθρησκον, το όμοφυλον, το ομόαιμον και το ομότροπον. Κατά τον Αριστοτέλη, ένα από αυτά να εκλείψει, διαλύεται το Έθνος. Άρα πολύ σωστά, βασιζόμενοι στα προηγούμενα, μπορούμε να δεχθούμε ότι, ο πολίτης έχει καθήκον να λειτουργεί ως πατριώτης-εθνικιστής. Δηλαδή αποτελεί χρέος του πολίτη να διαφυλάττει τα στοιχεία που συνθέτουν το «ελληνικόν».
Αυτό σημαίνει με την σειρά του ότι, από την γέννηση του ο πολίτης, σε μια εθνική κοινωνία, οφείλει το δίχως άλλο να είναι πατριώτης-εθνικιστής. Σε αυτό το σημείο να ορίσουμε τι σημαίνει εθνικιστής. Εθνικιστής είναι αυτός που σέβεται τον Εθνικισμό όλων των λαών. Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν ξεχωριστό και να μάχεται για την επιβίωση και την πρόοδό του. Τόσο απλό και κατανοητό. Αυτός που αγαπάει το Έθνος και την Πατρίδα του και παράλληλα επιτρέπει και στα άλλα Έθνη το ίδιο, αυτός είναι ο γνήσιος Εθνικιστής-Πατριώτης.
Τώρα που ξεκαθαρίσαμε το τι σημαίνει Εθνικιστής-Πατριώτης, ας αναλύσουνε και το τι σημαίνει Αριστεροσταλινιστής. Μέσα στους κόλπους της κοινωνίας και του Έθνους, όπως στον κάμπο μαζί με τα σπαρτά φυτρώνουν και αγκάθια, έτσι και εδώ γεννιούνται κάποιοι με αντεθνικές απόψεις. Ενώ θάπρεπε από την γέννα τους να στηρίζουν ως έχουν καθήκον το Έθνος και το Κράτος, αυτοί στρέφονται εναντίον του. Ασπάζονται διεθνιστικές ιδέες και καταργούν όλα τα παραπάνω στοιχεία που συνθέτουν το «ελληνικόν».
Δηλαδή κατ ουσίαν στοχεύουν στην διάλυση του Έθνους και του Κράτους που τους γέννησε. Στο όνομα του Αριστεροδιεθνισμού, ξεπουλάνε την ίδια τους την μάνα. Αυτοί αποτελούν πάντα μια ισχνή μειοψηφία και δύσκολα καταφέρνουν να υφαρπάξουν την εξουσία με κοινοβουλευτικά μέσα. Όταν το καταφέρουν, με την προπαγάνδα πάντα σε πρώτο πλάνο, προσπαθούν μέσω αυτής να διαβρώσουν και να αποδομήσουν το Έθνος-Κράτος. Προσπαθούν να σπιλώσουν και να αμαυρώσουν τους εθνικιστές-πατριώτες, προσδίδοντας σε αυτές τις ιδιότητες αρνητικό χαρακτήρα, ώστε να αποτελέσουν στίγμα και να μην τολμά κανείς να αυτοχαρακτηρίζεται, ιδιωτικά ή δημόσια Εθνικιστής-Πατριώτης.
Στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού-διεθνισμού και ενός ψευδεπίγραφου αξιώματος «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», προσπαθούν να αλλοιώσουν την σκέψη των πολιτών και να αποκτήσουν εκλογική βάση, με συνεχή πλύση εγκεφάλου. Προσπαθούν να καταργήσουν την έννοια του Έθνους ως ψευδεπίγραφη και φασιστική και ως γέννημα των τελευταίων αιώνων. Να ντρεπόμαστε να ομολογούμε ότι είμαστε εθνικιστές-πατριώτες και να καταντήσουν αυτές οι έννοιες να σημαίνουν κάτι κακό και αποτρόπαιο. Όποιος τολμά να αντιδρά και να αντιστέκεται να χαρακτηρίζεται και να απομονώνεται. Όταν ο ίδιος ο Όμηρος μιλά για τα Έθνη στην εποχή του ως αδήριτη ανάγκη και μιλά ακόμη και για το Έθνος των Μελισσών. Ο δε Ησίοδος μιλά για την «Ιερά Ελλάς», αποδεικνύοντας την άμεση και αγαστή συνάφεια Έθνους-Κράτους.
Άρα, φασίστες-εθνικιστές ο Όμηρος, ο Ησίοδος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης και όλοι οι αρχαίοι μας κλασικοί! Φασίστες-Εθνικιστές και οι μαθητές που δεν προσκυνάνε την προδοσία της Μακεδονίας και την συμφωνία των Πρεσπών! Ρε δεν πάτε στο διάολο σταλινικά αποβράσματα, που θα σας αφήσουμε να διαλύσετε την χώρα! Πάντα θα το φωνάζουμε με την πρώτη ευκαιρία, είμαστε Εθνικιστές-Πατριώτες και είναι τιμή μας και καμάρι μας, που δεν ξεπουλάμε την μάννα που μας γέννησε!
Άλλωστε, για να είμαστε στο επίκεντρο της προπαγάνδα σας σημαίνει ότι, κάτι κάνουμε σωστά και είμαστε αυτοί που φοβάστε όσο τίποτε άλλο. Θα υπερασπιζόμαστε μέχρι τελευταίας ρανίδας, τα ιερά και τα όσια της φυλής, σε πείσμα όλων σας, που θέλετε την Ελλάδα εξαφανισμένη από προσώπου γης. Μας προκαλέσατε και θα σας πολεμήσουμε έως εσχάτων. Δεν θα παραδώσουμε την ιερή γη των προγόνων μας στα ανίερα χέρια σας.
Καλύτερα να χαθούμε από την γη των πατέρων μας, παρά να ζούμε σαν εξευτελισμένοι σκλάβοι σας. Πράγμα που σημαίνει ότι, δεν θα σας περάσει, γιατί αυτή η Πατρίδα έχει «ιερή φρουρά» τους Έλληνες-Εθνικιστές-Πατριώτες!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.







