ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αρκτική: Εκεί Όπου θα Ξεκινήσουν Πολλά με μία Ανώτερη Υπερδύναμη (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 11 Αυγ 2018 - 9:15
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα τέλη Ιουλίου, ή μάλλον, τότε διέρρευσαν κάποια πράγματα ύστερα από ένα ισχυρό περιστατικό που συνέβη μέσα στα όρια του Αρκτικού Κύκλου και έγινε η αιτία να «ξεπηδήσουν” πολλά «προς τα έξω” που, δεν ξέραμε και που, ίσως, δεν θα μάθουμε ποτέ επίσημα.

Είναι πολύ εύκολο όλα τούτα να καταρριφθούν από διάφορους σκεπτικιστές, καθώς αυτά που θα ακολουθήσουν ξεπερνούν κάθε φαντασία. Έτσι, λοιπόν, ο καθένας ας κρίνει και ας λάβει όλες τις πιθανές εκδοχές που αναφέρονται, τόσο από τον Kent Dunn όσο και από το whatdoesitmean.com, καθώς σε αρκετά σημεία οι πληροφορίες αντιστρατεύονται την κοινή λογική ενός μέσου ανθρώπου.
Στις 25 Ιουλίου ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από μία αμερικανική βάση στην Αρκτική. Αυτό είναι που μάθαμε επίσημα. Πολύ βολικό, έτσι δεν είναι; Όμως, οι θεωρίες συνωμοσίες υποστηρίζουν, πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ότι ένας πύραυλος είχε πυροδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών από την αεροπορική βάση του Αρκτικού Κύκλου που κατέρριψε «εκείνο” που αργότερα χαρακτηρίστηκε ως μετεωρίτης. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/08/arktiki-ekei-opoy-tha-xekinisoyn-polla-me-mia-anoteri-yperdynami.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter