ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 24 Αυγ 2019 - 20:56
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ  

                       ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ  ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ  ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ…. 

+++   Αρρώστιες θανατηφόρες φοβερές, που θα θυμίζουν του Φαραώ τις πληγές, θα πλήξουν την αμαρτωλή αυτή γενεά, που δεν έχει όσια και ιερά. Αδύναμη η ιατρική, να βοηθήση δεν θα μπορή. Μέχρι τι γίνεται να αντιληφθούν, να μετρήσουν τα θύματα δεν θα μπορούν. Νομίζουν πως έγιναν θεοί οι σημερινοί γιατροί και θέλουν Εμέ τον Πλάστη και Δημιουργό ν’ αντικαταστήσουν, και άνθρωπον να δημιουργήσουν. Τώρα λοιπόν θα δω την δύναμή τους, που κατά χιλιάδες θα χάνωνται οι συνάνθρωποί τους, μα και οι ίδιοι θα χάνουν την ζωή τους. 

Πανικός εις πάντας θα επικρατήση, κανείς δεν θα γνωρίζη, ποιος θα είναι ο επόμενος , που ο θανατηφόρος ιός θα χτυπήση. Γι’ αυτό ο φόβος και ο πανικός τις καρδιές θα μαυρίση, αφού χώρο δεν είχαν εκεί ο Θεός να κατοικήση. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ θα ψήνεται ο άνθρωπος ζωντανός, θα δοκιμάζη την κόλαση απ΄ αυτήν την ζωή, θα παίρνη μια γεύση από το αιώνιο πυρ, που τον καρτερεί. ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΦΟΒΕΡΑ θα γεμίσουν τα ανθρώπινα κορμιά που ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ. Σαν τον Ιώβ κεραμίδι θα ψάχνουν να ξυστούνε, μήπως και λίγο από την φαγούρα απαλλαγούνε. Μα ανακούφιση δεν θα νοιώθουνε καμία, αφού ΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. Σπαταλούσαν αμέτρητα ποσά, για κάθε είδους καλλυντικά, για τα φθαρτά τους κορμιά, και καμία δεν έδιναν σημασία για της ψυχής τους την δυσωδία. Μαράζωσαν οι δύστυχες ψυχές και κλαίνε και θρηνούνε, που εις την κόλαση αιώνια θα ζούνε. Μα ποιος θυμάται πως έχει και ψυχή; Πως είναι αυτή Θεού πνοή, προορισμένη εις τον Παράδεισο να ζη; Δυστυχώς οι πιο πολλοί, αποφεύγουν να θυμούνται την λεπτομέρεια αυτή, πως έχουν δηλαδή και αθάνατο ψυχή. Νοιάζονται μόνον για το φθαρτό κορμί τους, που έκαναν θεό και προσκυνούν στην ζωή τους. 

ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΞΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ, σαν τα στάχυα τα θερισμένα, θα πέφτουν τα παιδάκια τα καημένα. Θα πληρώσουν ακριβά, όλοι οι φονιάδες οι γονείς, που ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, που τους χαρίζω Εγώ ο Θεός και αυτοί τα σκοτώνουν, πριν να δούνε το φως το ηλιακό. ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ, αφού νόμιζαν πως μπορούσαν να κάνουν αυτοί την επιλογή και να αποφασίσουνπόσα και ποια από τα παιδιά τους θα ζήσουν, τώρα από τον πόνο τους θα παραφρονήσουν. 

Είχα ειδοποιήσει τους Εβραίους επί Φαραώ, με το αίμα του αμνού, να βάψουν τους παραστάτες του δικού τους σπιτιού, για να γλυτώσουν από την σπάθη του Αγγέλου του Τιμωρού. Έτσι και αυτήν την εποχή, θα γλυτώσουν μόνον όσοι κόκκινη φορούν στολή, από ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ. ΟΣΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Και θα απορούν οι πολλοί, πώς αυτούς δεν τους έπληξε καμία θανατηφόρα πληγή; Πως τα μικρόβια δεν κολλούν, πώς τα παιδιά τους, χαίροντας άκρας υγείας ζουν;  Τι έχουν αυτοί διαφορετικό, και δεν τους αγγίζει κανένα κακό;  

Τότε οι καλοπροαίρετοι θα συνετιστούν, ΗΜΑΡΤΟΝ θα ζητήσουν και στην αγκαλιά Μου θα ρθούν , όλοι οι άλλοι, κακείν –κακώς θα απωλεστούν και εις την αιώνια κόλαση θα κλειστούν. Ο Τρισυπόστατος Θεός, ο πάντων Πλάστης και Δημιουργός, σφραγίζω τον λόγον αυτόν με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό.

Αμήν και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.  +++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…