ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ας δούμε ποιος φταίει για τα έκτροπα στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και πως πρέπει να τιμωρηθεί .

ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΑΠΟΨΕΙΣ. - 8 Μάι 2017 - 12:13

Θα πρέπει κατ αρχήν και οι δύο ομάδες να ζητήσουν την επανάληψη του Τελικού . ίσως αυτή η κίνηση σώσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα .

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει τον τελικό ( σε άλλη ημερομηνία ) , κυρίως μετά από ορθή πρόταση της ΕΛ.ΑΣ , αφού συνέτρεχαν  σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης που υποδείκνυαν την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Παρόλα αυτά «κάποιοι ανεγκέφαλοι» με πρόσβαση στο γραφείο του πρωθυπουργού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια  την ορθή  – δεδομένων των περιστάσεων  –  εξέλιξη , και προκάλεσαν την απόφαση στον Πρωθυπουργό ότι « μπορεί να γίνει το ματς κι ας πέσουν κάποιους ψιλές  » . Ο πρωθυπουργός τελικά είπε στον υφυπουργό «θέλω να γίνει το ματς ».

Τι σημαίνει αυτό ;Ότι , ό,τι κι αν γίνει αυτός θα έπαιρνε την ευθύνη . Που σημαίνει ότι …

Δεν θα ευθύνεται η ΕΠΟ ( που έβγαλε πάλι έξω την ουρά της ) , δεν θα ευθύνονται οι ομάδες , δεν θα ευθύνονται οι χούλιγκαν που θα τα σπάσουν και θα αλληλοσκοτωθούν χωρίς να ξέρουν το γιατί , δεν θα ευθύνεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για τυχόν ανικανότητα κ.α

Δεν ζύγισαν ότι ¨ οι δεδομένες σ αυτές τις περιπτώσεις εμετικές καταστάσεις ¨ προκαλούν πολλαπλάσια ¨οικονομική ζημιά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ¨ αφού ξεφτιλίζουν τον αθλητισμό , την πολιτεία , τους θεσμούς τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό και φανερώνουν στο εξωτερικό μια χώρα μπανανιά .

Εάν κύριοι δεν μπορείτε να διασφαλίστε τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας …όπως πρέπει .

Πως θα σώσετε την Ελλάδα ;  Πως θα σώσουμε την Πατρίδα μας ;

Όχι κύριε Υφυπουργέ , δεν φτάνει αυτό που κάνετε για την συνείδησή σας . Έπρεπε να ζητήσετε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων τουλάχιστον … φταίτε !!

Όχι Κύριε Υπουργέ Δημοσίας Τάξης . Έπρεπε να διατάξετε ΕΔΕ , 100 άτομα αιματοκυλίστηκαν χωρίς να ξέρουν το γιατί . Η αστυνομία πρέπει να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τάξης σε μια ζώνη 500 μέτρων γύρω από το γήπεδο , να κάνει προληπτικές προσαγωγές , συλλήψεις κτλ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!

Όχι Κύριοι της ΕΠΟ , πρέπει να « απομακρύνετε » την κατά τ άλλα  πιστοποιημένη ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που είχε την ευθύνη στο εσωτερικό του αθλητικού χώρου και να κάνετε με θάρρος την αυτοκριτική σας . Ο αγώνας αυτός πράγματι θα μείνει αξέχαστος …όπως είπατε , για άλλο λόγο όμως .

Κύριοι των εμπλεκόμενων ΠΑΕ . «Δείτε» ποιος έδωσε τα χρήματα για να αγοραστούν 204  στυλιάρια και ξεκαθαρίστε ένα θέλετε να έχετε φιλάθλους ή όχι , εάν θέλετε να πεθάνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα . Να ανησυχείτε για αφαίρεση βαθμών με βάση το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της Ομοσπονδίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ … «απομακρύνεται » τους ειδικούς συμβούλους σας , ήδη χάσατε πολλούς «ψήφους » γιαυτήν σας την εμπλοκή …και όχι μόνο.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (8.5.’17)

omada.h.policing@gmail.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr