ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ασπίδα των «αξόνων». Η αεροπορική άμυνα της Ρωσίας στη Μεσόγειο θα αντιμετωπίσει το χτύπημα των ΗΠΑ (VIDEO).

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Σεπ 2018 - 16:30
Loading...

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές στην  Ουάσιγκτον που ο Tραμπ εξετάζει τον αντίκτυπο των ρωσικών και ιρανικών δυνάμεων στη Συρία, αν ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην Ιντλίμπ.

Η κύρια δύναμη επίθεσης των Αμερικανών στην περιοχή είναι οι πυραύλοι κρουζ και Tomahawk που βρίσκονται στη θάλασσα.

Χρησιμοποιήθκαν τον Απρίλιο του 2018 χωρίς μεγάλα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά ο Tραμπ δήλωσε επανειλημμένα ότι η νέα επίθεση θα ήταν πολύ πιο σοβαρή.
Το αν οι δυνάμεις της ρωσικής στρατιωτικής οργάνωσης συγκεντρώθηκαν στη Μεσόγειο θα μπορούσαν να αντανακλούν τη μαζική επιδρομή.

Μην περάσετε.

Από την άποψη της κάλυψης από τον αέρα, ο ρωσικός στρατός στη Συρία δεν είναι κακός. Στη αεροπορική βάση, το Khemeymim στη Λατάκια ανέπτυξε το σύνθετο δίκτυο αεράμυνας. Οι μακρινές προσεγγίσεις προστατεύονται από το S-400 SAM.
Δεύτερη βαθμίδα – τα θαλάσσια S-300 βρίσκονται στα πλοία «Marshal Ustinov» και «Variag», εναλλάξ πετυχαίνοντας πότε το ένα και πότε το άλλο, στο καθήκον της ανατολικής Μεσογείου και της Συρίας.
Το τρίτο σύνορο είναι το Συριακό SAM-125 «Pechora-2 M». Και τέλος, το τέταρτο – ρωσικά αντιπυροσβεστικά συστήματα πυραύλων και πυροβόλων όπλων «Pantsir-S1», που καλύπτει το ίδιο το αεροδρόμιο και τις θέσεις S-400.
Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός διεξάγει τακτικές ασκήσεις για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ θαλάσσης, ξηράς και αέρος.
http://rusvesna.su/news/1536772819
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter