• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΑΤΕΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑ

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το 2015 έγινε ένα πείραμα σε κοτόπουλα κατά το οποίο έγινε εμβολιασμός σε μία ομάδα πτηνών που νοσούσαν (ασθένεια του Μάρεκ) με σκοπό την προστασία από την νόσο αλλά όχι τη ανοσία, μετά τον εμβολιασμό τους δεν θα απέτρεπαν την μετάδοση, αλλά θα είχαν πιο ήπια συμπτώματα.

Τελικά αυτό που έδειξε το πείραμα ήταν ότι ο ιός που έφεραν τα εμβολιασμένα πτηνά είχε γίνει πιο ανθεκτικός και πιο επικίνδυνος, που σε μικρό χρονικό διάστημα σκότωσε όλα τα ανεμβολίαστα κοτόπουλα.

Φυσικά για το αποτέλεσμα του πειράματος δεν δόθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού διάφοροι επιστήμονες υποβάθμισαν τα συμπεράσματα λέγοντας ότι δε μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για τους ανθρώπινους εμβολιασμούς από μία έρευνα σε πτηνά, που αφορούσε συγκεκριμένο ιό!!!!!!!

Καταλάβατε το επιχείρημα???
Ακύρωσαν το αποτέλεσμα μιας μελέτης – πειράματος, χωρίς να δοκιμάσουν με άλλα πειράματα αν ισχύει!!!!!!

Αυτό θα πει επιστημονική άποψη!

Αυτά έγιναν το 2015 και σίγουρα τότε δεν είχε κανένας στο μυαλό του, ότι τελικά το ίδιο πείραμα θα γίνονταν μετά από 6 χρόνια σε ανθρώπους!

Έχει εμβολιαστεί εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη με πειραματικά εμβόλια, για τα οποία τα συμπεράσματα βγαίνουν σε πραγματικό χρόνο, αφού δεν υπάρχει κάποια προηγούμενη γνώση σχετικά με αυτού του τύπου σκευάσματα, αποδεικνύονται ατελή με την έννοια ότι δεν προσφέρουν ανοσία, αλλά ελαφριά συμπτώματα κατά την νόσο, που και αυτό μέχρι τώρα έχει καταρριφθεί, αφού υπάρχουν μέχρι και περιστατικά θανάτων, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μεταλλάσσουν τον ιό!

Η σύνδεση με το πείραμα του 1995 δημιουργεί σοβαρότατες υποψίες ότι οι μεταλλάξεις που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, μπορεί να προέρχονται από εμβολιασμένα άτομα.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ το πείραμα του 2015 είχε σχετικά μεγάλη διάδοση ως προς τα συμπεράσματα και ως ένα νέο δεδομένο στην επιστημονική κοινότητα, όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν κάποιοι ώστε να διαπιστώσουν αν ενδέχεται να έχει την ίδια επίδραση στον άνθρωπο η περίπτωση του ατελούς εμβολίου, αλλά έσπευσαν σα να μην γνώριζαν αυτό το προηγούμενο όταν ενέκριναν έστω και από αναγκαιότητα την χρήση των εμβολίων για τον κόβιντ.

Όχι μόνο υποβάθμισαν τότε ένα επιστημονικό δεδομένο, αλλά στην συνέχεια δε το έλαβαν καν υπόψη, όταν ήρθε η ώρα να γίνει πείραμα σε ανθρώπους με ένα ατελές εμβόλιο.

Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες, και πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η ανευθυνότητα της επιστημονικής κοινότητας στο μέλλον.

Αυτό σημαίνει ότι και που πήρε έγκριση το εμβόλιο της φάιζερ πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος από τους τρεις κύκλος κλινικών ερευνών!!! όλα τα σκευάσματα είναι πειραματικά, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή σε βάθος χρόνου, προς το παρόν έχουν καταγραφεί χιλιάδες παρενέργειες και χιλιάδες θάνατοι μετά από εμβολιασμούς, παρά την προσπάθεια των εμπλεκομένων επιστημόνων – πολιτικών να αποκρύψουν στοιχεία που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Με αυτόν τον τρόπο και με την διαχείριση που γίνεται από μεριάς κυβερνήσεων και επιστημόνων, δημιουργείται κακό προηγούμενο που αφορά το θέμα των εμβολιασμών.

Μεταξύ μας… η επιβολή των εμβολιασμών με τιμωρητικές συνέπειες σε όσους δεν είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν δεν δικαιολογούνται από την πραγματικότητα, δηλαδή αν είχαμε μία πανδημία που θα βλέπαμε να πέφτει κόσμος σα τα κοτόπουλα στον δρόμο, τότε τι θα έπρεπε να γίνει?
Αυτή η υπερβολή αλλά και η επιμονή των διαχειριστών αυτής της κατάστασης, δημιουργεί υποψίες που μόνο εμπιστοσύνη δε μπορεί να προκαλέσει.

Δεν μπορεί κανείς να μας πει αρνητές των εμβολίων ή των εμβολιασμών…
έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουν οποιοδήποτε εμβόλιο με το ζόρι.

Ουσιαστικά είμαστε αρνητές της όποιας επιβολής ή παραβίασης των προσωπικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών.

https://www.iatropedia.gr/tag/ateli-emvolia/

Κ.Κ.

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Ο Όσιος Δανιήλ Κατουνακιώτης και η «σύνοδος» στην Κρήτη» ΜΕΡΟΣ Γ’
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

«Ο Όσιος Δανιήλ Κατουνακιώτης και η «σύνοδος» στην Κρήτη» ΜΕΡΟΣ Γ’

by admin
17 ώρες ago
Γ.Μ: Ο πληροφοριοδότης….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Ο πληροφοριοδότης….

by admin
2 ημέρες ago
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΕΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ… Πώς θερμαίνουν την ατμόσφαιρα και εξαφανίζουν τις χιονοσκεπείς κορφές
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΕΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ… Πώς θερμαίνουν την ατμόσφαιρα και εξαφανίζουν τις χιονοσκεπείς κορφές

by admin
3 ημέρες ago
Σχολιασμός του άρθρου «Οι τρεις νέοι παίκτες» του Παναγιώτη Αποστόλου από αναγνώστρια
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Σχολιασμός του άρθρου «Οι τρεις νέοι παίκτες» του Παναγιώτη Αποστόλου από αναγνώστρια

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Δημήτρης Α. : ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ

Δημήτρης Α. : ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ

Λίζα Χέιβεν : Η Kamala Harris εκδίδει παράξενη προειδοποίηση! Υπονοώντας ότι τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ χειρότερα από ό,τι αναφέρθηκε!

Λίζα Χέιβεν : Η Kamala Harris εκδίδει παράξενη προειδοποίηση! Υπονοώντας ότι τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ χειρότερα από ό,τι αναφέρθηκε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr