ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυστραλός αγρότης ξεσηκώνει τον πλανήτη: Αυτό συμβαίνει, δεν σας λένε την αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 3 Οκτ 2022 - 8:50

Οι αγρότες στην Αυστραλία γνωρίζουν περισσότερα από τους Έλληνες;;; Ίσως το βίντεο που θα δείτε δίνει την απάντηση

Αυστραλός αγρότης καταγγέλλει πως οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ δουλεύουν για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ουσιαστικά εκτελέσει μια προπαγανδιστική εκστρατεία για την κυβέρνηση, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και όλα τα υπόλοιπα…»!

Ο αγρότης, ο οποίος βλέπει την καταστροφή να έρχεται εναντίον της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με στόχο να αναλάβουν ΠΛΗΡΩΣ την διατροφή των ανθρώπων οι πολυεθνικές και μια παγκόσμια χούντα, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στο Bendigo της Κεντρικής Βικτώρια στην Αυστραλία, γίνεται ένα συνέδριο αναφορικά με την προσπάθεια προώθησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των ηλεκτρικών οχημάτων που εισέρχονται στην περιοχή του Bendigo.

Έτσι, σκεφτήκαμε πως ίσως συναντήσουμε (δημοσιογράφους) εδώ επειδή σκέφτηκα ότι κάποιοι δημοσιογράφοι θα παρευρίσκονταν σ’ αυτήν την εκδήλωση για να κάνουν ρεπορτάζ. Κι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιους δημοσιογράφους είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια, ο κόσμος είναι πραγματικά θυμωμένος με το γεγονός ότι τα ΜΜΕ έχουν λογοκρίνει πολλές απ’ τις πληροφορίες που ο κόσμος πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζει, πληροφορίες που είναι αποφασιστικής σημασίας για την υγεία τους και για τις ζωές τους.

Τα ΜΜΕ ουσιαστικά διηύθυναν μια εκστρατεία προπαγάνδας υπέρ της κυβέρνησης, υπέρ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και όλων των υπόλοιπων».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr