ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτοί που κρατούν τέτοιες δραματικές ώρες για το Έθνος μας τα στόματά τους κλειστά είναι δύο φορές Αρχιπροδότες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Ιαν 2018 - 9:57
Loading...

Πολλοί παίζουν με την φωτιά. Έχουν ήδη προαποφασίσει από κοινού Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να πουλήσουν την Ελληνική Μακεδονία μας, αλλά οι αντιδράσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων και κάποιες φωνές εκ των έσω που ευτυχώς ακόμα υπάρχουν, έχουν προβληματίσει τις ηγεσίες.

Καθαρές φωνές έως σήμερα υπήρξαν μόνο από προδότες της Ελλάδας που βρίσκονται στην Βουλή και δηλώνου με θράσος, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι ¨διαπραγματεύσεις, «Ο Θεός να τις κάνει «διαπραγματεύσεις», πως θα ψηφίσουν το όνομα για τα εχθρικά Σκόπια ως «Μακεδονία». Οι υπόλοιποι και είναι μέγιστη ντροπή τους, ίσως μεγαλύτερη από των παραπάνω προδοτών, δεν έχουν τολμήσει να βγάλουν άχνα.

Είναι δυνατόν να πωλείται η Ελλάδα και η Μακεδονία μας και οι ηγεσίες να μένουν σε δικαιολογίες και να μην παίρνουν σαφή θέση; Εάν οι πρώτοι που αναφέρθηκα είναι προδότες, τότε αυτοί που κρατούν τέτοιες δραματικές ώρες για το Έθνος μας τα στόματά τους κλειστά είναι Δύο φορές Αρχιπροδότες.

Η ντροπή της Ιστορίας μας γράφεται τούτες τις μαύρες ώρες. Μετά από 8 χρόνια πλήρους εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, μετά από τόσες χιλιάδες αυτοκτονίες, ήρθε από «αριστερά» με δεκανίκι ένα δήθεν πατριωτικό κόμμα, να ολοκληρώσει την προδοσία.

Χτύπησε εδώ και τρία χρόνια έως θανάτου τον Έλληνα και όποια αντοχή του είχε απομείνει, πολέμησε και πολεμά την Πίστη του, την Ορθοδοξία μας, ξεπούλησε τα

πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία και μετά την Θράκη σειρά είχε να «λύσει λέει» το Εθνικό θέμα της ονομασίας των ανύπαρκτων Σκοπιανών.

Λες και εμείς είχαμε πρεμούρα να μας αφορά αν τα Σκόπια θα έχουν όνομα ή όχι. Αλλά ναι ενδιαφέρει τους «προδότες πολιτικούς» να τελειώσουν με τα συμβόλαια παράδοσης της Πατρίδας μας. Γιατί αυτά είναι σκοτεινά συμβόλαια θανάτου της Ελλάδας.

Εάν αληθεύουν τα σενάρια περί «Νέας Μακεδονίας» και αναγνώρισης με την υπογραφή μιας Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, τότε όσοι το ψηφίσουν πρέπει να οδηγηθούν σε Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορία την Εσχάτη Προδοσία. Μαζί βέβαια και όσοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς να συζητούν χωρίς Δημοψήφισμα και Λαϊκή Εντολή.

Δεν θα περάσει αυτό. Όχι!

Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς χρώματα να τους σταματήσουμε Τώρα!

Πρέπει να πάρουν ηχηρό μήνυμα από το λαό ολόκληρο. Όχι μόνο η Κυβέρνηση αλλά και η Αντιπολίτευση πως αυτό δεν θα περάσει έτσι. Εμείς μπορούμε να σταματήσουμε την κατρακύλα της χώρας μας και την μεγάλη προδοσία που σήμερα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν.

Αντίσταση έως την Ανατροπή τους.

Ανατροπή τώρα! Και με Δημοκρατικές διαδικασίες να πάμε σε εκλογές και να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός μας τι επιτρέπει και τι Όχι!

Εν αναμονή εξελίξεων…. Πρέπει να είμαστε Αφυπνισμένοι και Παρόντες.

Ο αγώνας ήδη ξεκίνησε.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter