ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΛΑΔΑ. - 11 Αυγ 2019 - 21:02
Loading...

Κυρία Αυγερινοπούλου
Κύριε Τζαβάρα
Κύριε Νικολακόπουλε

Τουλάχιστον από εσάς ο λαός της Ηλείας στα λεγόμενα του Υπουργού Κ Καραμανλή για τον Αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου θα έπρεπε να σας είχε διαπεράσει Ηλεκτρικό ρεύμα και θα έπρεπε στην επόμενη κιόλας στιγμή να είχατε κοινοιτοποιήση όλες τις αρχές του Ν. Ηλείας και του Ν. Αχαίας (Περιφεριάρχες -δημάρχους – Κοινωνικούς Φορείς κ,λ,π) έτσι ώστε το έργο αυτό να ξεκινήσει άμεσα έτσι ώστε μέσα στην επόμενη πενταετία το μεγαλύτερο μέρος να ήταν τελειωμένο , εσείς όμως δυστυχώς κοιτάτε την Καρέκλα σας την Τσέπη σας και τον εαυτούλη σας. Και αυτό γιατί ?

1. Ο Δρόμος αυτός εξυπηρετεί το 1/3 του Ν. Αχαίας και τα 3/4 του Ν. Ηλείας

2. Εξυπηρετεί πάνω από 70 Κοινότητες να έχουν πρόσβαση στα μεγάλα αστικά κέντρα ( Πύργος – Αμαλιάδα – Γαστούνη – Πάτρα κ,λ,π)

3. Εξυπηρετεί τα δυο μεγάλα αεροδρόμια της Αράξου και της Ανδραβίδας καθώς επίσης και την πύλη προς τα νησιά της Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς την Κυλλήνη.

4.Εξυπηρετεί τον Αρχαιολογικό χώρο των Ολυμπίων

5.Εξυπηρετεί όλη την παραγωγή του Ν. Ηλείας ( Καρπούζι – οπωρολαχανικά – Φρούτα παντός είδους – Βιομηχανική Ντομάτα και πολλά άλλα)

6. Ο δρόμος αυτός έτσι όπως είναι σήμερα έχει πάνω από 70 ισόπεδες διασταυρώσεις άκρως επικίνδυνες και περί τα 15 φανάρια εκ των οποίων ένα επάνω σε στροφή άκρως επικίνδυνο στη Βάρδα.

7. Η κατασκευή αυτού του δρόμου θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές που καθημερινά σκοτώνονται σ’ αυτή την διαδρομή.

8. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε θρηνήσει μονοκόμματα δεκάδες ανθρώπινες ζωές και αυτό διότι οι οδηγοί ειδικά των λεωφορείων αυτή την απόσταση των 100 Χιλ. την κάνουν περίπου 1,5 ώρες διότι γνωρίζουν τους κινδύνους , τι θα πρέπει να γίνει να θρηνήσουμε δεκάδες ανθρώπινες ζωές όπως στα Τέμπη και μετά να ενεργοποιηθήτε ?

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Σας εμπιστεύφθηκε ο λαός της Ηλείας και εσείς τον έχετε γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων σας. Θερμά συγχαρητήρια. Πες τε μου με τι λόγια να εκφράσει κανείς την οργή του στις ψευτιές σας στην υποκρισία σας ?

Πόπη Ζ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter