ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ»!

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Ιαν 2022 - 12:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το el.gr δίνει ΚΛΙΜΑ μέσα από την τηλεόραση της Ρωσίας
Ο έμπειρος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Bagdasarov δείχνει τι πρέπει να περιμένουμε ως ενδεχόμενη εξέλιξη στο μέτωπο Ρωσίας-Ουκρανίας!

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας, στρατιωτικός και ειδικός στη Μέση Ανατολή, Semyon Bagdasarov, μίλησε στην ρωσική τηλεόραση και το el.gr σας δίνει το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας αυτή την στιγμή!

Ο έμπειρος αναλυτής θεωρεί ότι ένας θερμός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει γίνει αναπόφευκτος: «Αυτό ήταν, ο πόλεμος έρχεται», είπε στο πρόγραμμα Full Contact  στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταρ και παρουσιαστή του talk show, Vladimir Solovyov.

«Ο πόλεμος δεν μπορεί πλέον να αποφευχθεί, είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει», συνόψισε ο ειδικός και συνέχισε: «Η Ουκρανία έχει ήδη τοποθετήσει τα στρατεύματά της για επίθεση. Το πυραυλικό πυροβολικό που ανέπτυξε το Κίεβο στο Donbass απειλεί επίσης τις ρωσικές περιοχές που συνορεύουν με το Donbass, συμπεριλαμβανομένης της μητρόπολης του Rostov-on-Don».

Ο Bagdasarov είναι πεπεισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί το Donbass. Σε περίπτωση επίθεσης από ουκρανικά στρατεύματα, η Ρωσία θα πρέπει να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ (μη αναγνωρισμένες διεθνώς) και να εισαγάγει τακτικές σχηματισμού στρατευμάτων στο έδαφός τους για να τις προστατεύει. Κατά την άποψή του, τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούν οι Ρώσι για πολεμικές αποστολές: «Η ζωή και η ασφάλεια τεσσάρων εκατομμυρίων ανθρώπων εξαρτώνται από μια γρήγορη απάντηση από την Ρωσία», τόνισε ο Bagdasarov.

ΠΗΓΗ RT: Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Bagdasarov: “Αυτό ήταν. Ο πόλεμος θα ξεκινήσει σύντομα”

Ο ειδικός στη Μέση Ανατολή ζήτησε να αναγνωριστεί άμεσα η ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ και, εάν χρειαστεί, να συμπεριληφθούν στον κρατικό σύνδεσμο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σε αυτή την περίπτωση, τακτικές ρωσικές μονάδες θα μπορούσαν να σταθμεύσουν στο Donbass ως προληπτικό μέτρο. Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτός είναι ο τελευταίος δυνατός τρόπος για να αποτραπεί η Ουκρανία από το να επιχειρήσει στρατιωτική υποταγή των αποσχισμένων εδαφών.

Ο Bagdasarov ζήτησε επίσης από τη Δούμα (το κοινοβούλιο της Ρωσίας) να ποινικοποιήσει το εμπόριο με την Ουκρανία. Κατά τη γνώμη του, θα πρέπει επίσης να αποτραπούν οι μεταφορές χρημάτων από τα 3,5 εκατομμύρια Ουκρανούς που εργάζονται στην Ρωσία προς τη χώρα καταγωγής τους.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr