ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 13 Αυγ 2017 - 20:39
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
 
ΕΣΥ ΡΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ  ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;
                        Γράφει  ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
 
            Για όσους δεν το γνωρίζουν,  το Εβραϊκό κιπά (σκουφάκι), είναι το θρησκευτικό σύμβολο της θρησκείας των Εβραίων, όπως το τουρμπάνι στο κεφάλι είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Ινδών σιχ και το σημείο του Σταυρού, είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Χριστιανών.
 
            Όποιος κάνει τον Σταυρό του , δηλώνει την  πίστη του στον Ιησού Χριστό και όποιος φοράει το Εβραϊκό κιπά, δηλώνει την πίστη του στην θρησκεία των Εβραίων, δηλαδή  στον αναμενόμενο «Μεσσία» των Εβραίων,  δηλαδή στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
 
            Αν τα κάνει και τα δύο,  όπως ο εικονιζόμενος Γαλλο-Εβραίος Παυλόπουλος, που εδώ στην Ελλάδα, κάνει σαν «ματσαβιόλα» υποτίθεται  τον  σταυρό του,  ενώ στο Ισραήλ  πάει και φοράει το κιπά, τότε σε κάποιους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και κάποιους ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.
            Ή ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους Έλληνες κάνοντας τον Ορθόδοξο, ή κορόιδεψε τους Ισραηλινούς, υποκρινόμενος τον  Εβραίο.
            Εσείς έτσι από διαίσθηση, ΠΟΙΟΥΣ λέτε ότι κοροϊδεύει;;
 
            Για να δούμε τώρα από κοντά, αυτό το νέο Π/Δ για την παιδεία που υπέγραψε και να στιγματίσουμε  αυτά που πρέπει και  για να καταλάβουμε  ποιούς  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ αυτό …
Η συνέχεια στο https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1544636938889854&id=979084458778441

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr