ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αφαιρούν τα Λόγια του Χριστού και του Ιωάννη μέσα από τα Ευαγγέλια – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Μαρ 2023 - 6:04

Η ώρα του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ!!!

Τα λόγια του Χριστού δεν έχουν φτάσει αυτούσια στις μέρες μας και ένα μεγάλο μέρος τους έχει αποσιωπηθεί-καταστραφεί!!!!

Ωστόσο, η μανία των σκοταδιστών δεν δείχνει να έχει τελειώσει!

Δεν φτάνει που έχουν αλλοιώσει την διδασκαλία του βάζοντας εμβόλιμα σημεία ακόμα και μέσα στα Ευαγγέλια, αλλά αφαιρούν και όσα λόγια μεταφέρθηκαν στις ημέρες μας, ακόμα και τα διαστρεβλωμένα!!!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο στις νεότερες εκδόσεις της Καινής Διαθήκης αφαιρούνται εδάφια από παλαιότερες εκδόσεις και δίνουν απλά ένα παράδειγμα!!! Λόγια αφαιρούνται και από την Αποκάλυψη του Ιωάννη!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΝΟΥΟΜΕΝΩΝ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ!!!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και παλαιότερο βίντεο:

photo intime

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr