ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

‘Α Ο Ρ Α Τ Ο Σ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ’, Η ‘ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ’! (Αποκαλυπτικό νέο βιβλίο).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΒΙΒΛΙΟ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 11 Νοέ 2016 - 14:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog«MIA ZΩΗ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ‘ΤΑΜΠΟΥ’…

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ είναι οι αποκαλύψεις για την δράση της περιβόητης ‘Λέσχης Μπιλντερμπέργκ’, που κάνει σε νέο βιβλίο της, η κ.Cristina Jimenez Martin, η οποία είναι συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος, ειδική στην έρευνα της ‘Λέσχης Bilderberg’. Το βιβλίο-έρευνα, ονομάζεται «Perdidos-Τα μυστικά σχέδια της Λέσχης Bilderberg»!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για λεσχη μπιλντεμπεργκ
 
Αποτέλεσμα εικόνας για cristina martin jimenez
Σύμφωνα με την συγγραφέα, «αυτή η κρίση είναι το τέλειο θέμα, για να αλλάξουμε τις δομές του κόσμου, θωρακίζοντας τα υπερεθνικά θεσμικά όργανα, όσα δηλαδή δημιούργησε η ‘Bilderberg’ πριν από την κρίση, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ευρώ»
Αναλύοντας τη δράση της Λέσχης, η Martin εστιάζει ιδιαίτερα στον τρόπο, που αυτή επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των λαών, αλλά το συναίσθημά τους!
Η Λέσχη ουσιαστικά   υ π α γ ο ρ ε ύ ε ι    στους λαούς, ποιους να …μισούν και ποιους να αγαπούν! 
«Μετά από 10 χρόνια ερωτήσεις και έρευνα, άρχισα να καταλαβαίνω, πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά, χάρη σε αυτό που βρήκα στο εσωτερικό της ‘Λέσχης Μπίλντερμπεργκ’. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για cristina martin jimenez
Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι υπεύθυνοι για το χειρισμό της οικονομίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ελέγχουν, επίσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την επικοινωνία μέσω των οποίων οι άνθρωποι ταυτίζοντια ή διαφοροποιούνται.
Στο πλαίσιο αυτό βασιλεύει περισσότερο το συναίσθημα, από ότι η λογική. Έτσι ώστε, αν μπορεί κανείς να ελέγχει την επικοινωνία, ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων, το μίσος και την αγάπη. Μερικοί άνθρωποι μισούν και δεν γνωρίζουν καν γιατί» σημειώνει η συγγραφέας.
Τονίζει δε πως υπάρχει μίσος από διάφορες πηγές όπως για τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, τους Χριστιανούς, φυλετικό μίσος και άλλα.
«Αν υπάρχει μίσος αυτό μπορεί να δικαιολογήσει πολέμους, που είναι μια πολύ  π ρ ο σ ο δ ο φ ό ρ α επιχείρηση για ορισμένους» σχολιάζει.
Σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος αναφέρει με νόημα: «Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια πραγματικότητα» και συμπληρώνει «η ‘Λέσχη Μπίλντερμπεργκ’, είναι η πραγματική δύναμη, αν και η πλειοψηφία πιστεύει ότι η πραγματική δύναμη είναι οι πολιτικοί και άλλοι άνθρωποι, που εμφανίζονται στην τηλεόραση.
Η πραγματική δύναμη, δεν ήθελε να είναι στην πρώτη σειρά, αλλά προτιμά να ζει κρυμμένη, να περνάει απαρατήρητη. Η πραγματική δύναμη, είναι ένας αόρατος αυτοκράτορας»!!!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΗΕ
Από τα πυρά της, δεν ξεφεύγει ούτε ο ‘Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών’, για τον οποία λέει: «Ο ΟΗΕ είναι μέρος της ‘Bilderberg’. Δεν είναι μια αξιόπιστη πηγή. Η γη, όπου έχει την έδρα του ο ΟΗΕ,    π α ρ α χ ω ρ ή θ η κ ε   από τον David Rockefeller, την ψυχή της Λέσχης»!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για λεσχη μπιλντεμπεργκ
Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ…
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΜΠΑΜΑ
Επίσης χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπ. Χουσεΐν Ομπάμα …»δούρειο ίππο» και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, «τελευταία δημιουργία της Λέσχης»…
 
(ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ «ΠΛΟΥΣΙΑ» Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ «ΜΑΣ», ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. 
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΣΑΝ «ΑΓΝΩΣΤΟΙ», ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΝ» ΣΕ …»ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ»!
ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ… «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)

odysseiatv

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter