ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βάλτε κουκούλες: Οι πολίτες θα καταδίδουν τους «ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ»

ΕΛΛΑΔΑ. - 15 Οκτ 2019 - 16:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Του Γιώργου Φαρμάκη
Στην Ελλάδα θεωρούμε επαναστατικό να καπνίζουμε μέσα σε κλειστούς χώρους. Οι παθητικοί καπνιστές που δεν «χρωστάνε τίποτα» πληρώνουν πολύ ακριβά το νόμισμα. Είναι απόλυτα λογικό να μην πρέπει να υπάρχει καπνός μέσα σε χώρους που δεν διαθέτουν εξαερισμό.

Υπάρχουν και κάποια όρια όμως, που δεν πρέπει να ξεπεραστούν. Ήδη στο τραπέζι έπεσε η σκέψη οι μη καπνιστές να τηλεφωνούν στην αστυνομία και να καταγγέλλουν τους θεριακλήδες που καπνίζουν μέσα στα καταστήματα και αν αυτό σας φαίνεται σωστό, σκεφτείτε τι θα συμβεί αν ο καθένας αρχίσει να καταγγέλλει επίτηδες κάποιον που δεν συμπαθεί.

Θα κάνουμε τους πολίτες καταδότες; Κάπου εδώ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τον πραγματικό λόγο της απαγόρευσης του καπνίσματος. Όχι δεν ενδιαφέρονται όλοι για την υγεία μας.

Δεν είναι παράλογο; Κεραίες τηλεπικοινωνιών υπάρχουν μέσα στις πόλεις και ένας θεός ξέρει τι συμβαίνει με τα μικροκύματα που εκπέμπουν. Τα ναρκωτικά θερίζουν την ελληνική κοινωνία κ.α. Εμείς όμως καταπολεμούμε το κάπνισμα μόνο. Κάτι δεν είναι σωστό εδώ.

Βάλτε κουκούλες Έλληνες και ετοιμαστείτε να καταδώσετε στην ΕΛ.ΑΣ τους παράνομους που καπνίζουν μέσα στα μαγαζιά.

Τα σχόλια δικά σας!

Photo:pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…