ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο: Κάμερα του δορυφόρου SpaceX του Ελον Μασκ καταγράφει ΑΤΙΑ να ελίσσεται γύρω του!

Α.Τ.Ι.Α. ΔΙΑΣΤΗΜΑ. - 12 Αυγ 2019 - 13:45

Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας

Η κάμερα του δορυφόρου Amos 17 της SpaceX του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Έλον Μασκ, κατέγραψε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να προσεγγίζει τη διαστημική συσκευή και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

Το κανάλι «thirdphaseofmoon» (Τρίτη φάση της Σελήνης) στο YouTube το οποίο ειδικεύεται σε αποκαλύψεις του είδους, ανέβασε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ), που φέρεται να προσέγγισε το δορυφόρο της SpaceX Amos 17.

Το παράξενο αντικείμενο μοιάζει με φωτεινή σφαίρα και φαίνεται να περνά ταχύτατα μπροστά από την κάμερα του δορυφόρου του Έλον Μασκ και, τελικά, στρίβοντας αριστερά, εξαφανίστηκε.

Οι Μπλέικ και ο Μπρετ Κάουζινς που λειτουργούν το κανάλι στο YouTube ισχυρίζονται πως το ΑΤΙΑ δεν θα μπορούσε να είναι διαστημικό συντρίμμι, λόγω της τροχιάς που ακολούθησε.

«Πώς θα μπορούσε να στρίψει αριστερά στο διάστημα, εκτός κι αν διέθετε σύστημα προώθησης»,τόνισε ο Μπλέικ, τονίζοντας πως αρκετοί χρήστες του διαδικτύου εκτιμούν ότι το UFO «παρακολουθούσε το δορυφόρο».

«Η όλη ιδέα ότι πρόκειται απλά για διαστημικά συντρίμμια δεν ισχύει. Αν ίσχυε, θα έπρεπε να το δείτε να ακολουθεί ευθεία τροχιά. Αλλά πραγματοποιεί αυτή την παράξενη μανούβρα που αψηφά κάθε λογική», δήλωσε ο  Μπλέικ Κάουζινς.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr