ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο: Το Tesla της SpaceX «έπιασε» UFO κοντά στη Γη!

Α.Τ.Ι.Α. ΔΙΑΣΤΗΜΑ. - 10 Φεβ 2018 - 7:45
Loading...

«Ελέγξτε το βίντεο από το 39:50, υπάρχει ένα UFO στο βάθος», ανέφερε ο πολίτης που έκανε τη διαπίστωση

Μία ιστορική συνεργασία, μία φαντασμαγορική εκτόξευση, ένας υψηλός στόχος… Ο πύραυλος της SpaceX που ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Άρη από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της NASA

δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής τους αρχικώς ανακοινωθέντες στόχους.

Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα από το ταξίδι στο Διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικά, καθώς οι πρώτες εικόνες που έφτασαν στη Γη, όχι μόνο δεν ήταν αδιάφορες, αλλά προκάλεσαν μεγάλες συζητήσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα στο σημείο που διακρίνεται ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο να κινείται γύρω από τον πλανήτη μας.

Το UFO που κατέγραψε η κάμερα που φέρει το Tesla του επικεφαλής της SpaceX, το οποίο μεταφέρεται στον πύραυλο, διακρίνεται να παρακολουθεί την εκτόξευση του διαστημικού οχήματος και ακολούθως να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται από το «οπτικό πεδίο».
Τη διαπίστωση έκανε ένας πολίτης, ο οποίος παρακολουθούσε την online σύνδεση της SpaceX με την κάμερα του Tesla. Στο μήνυμά του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελέγξτε το βίντεο από το 39:50, υπάρχει ένα UFO στο βάθος».

Άλλοι αναγνώρισαν ότι όντως υπάρχει ένα αντικείμενο που κινείται περίεργα, υπέθεσαν ωστόσο ότι πρόκειται για κάποιον δορυφόρο.

Δείτε το βίντεο…

protothema.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter