ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βγάλτε ψεύτη και τον Λαφονταίν: «Ο κόσμος παρατηρεί ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ», ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 14 Ιαν 2022 - 19:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Παντού μιλάνε πλέον! ΜΟΝΟ στην Ελλάδα σιωπή από όλους τους…

Στην συζήτηση για την εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πήρε μέρος ο πρώην επικεφαλής της Αριστεράς στην Γερμανία «Die Linke», Όσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος είχε και έχει πολύ πιο συγκρατημένες θέσεις σε σχέση με το κόμμα του.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πολιτεία του Σάαρλαντ, ο Lafontaine είπε πως οι πολίτες έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν πως κάτι πάει στραβά με όλη αυτή την ιστορία, ενώ είναι επικριτικός για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την δημόσια ζωή:

Μεταξύ άλλων δήλωσε,

«Ο κόσμος παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά!

Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν.

Δεύτερον υπάρχουν καθημερινά νέες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες σε βάζουν σε σκέψεις.

Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως εμφανής συσσώρευση λοίμωξης εμφανίζεται σε διπλά εμβολιασμένο πιο συχνά από ό,τι σε ανεμβολίαστα άτομα.

Άρα αυτά τα πράγματα πρέπει να διευκρινιστούν πριν προχωρήσουμε, προτού επιβάλλονται υποχρεωτικότητες.

Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο αν είχαμε μία πιο ανοιχτή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ συζήτηση, η οποία θα βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.

Πρέπει να μιλήσουμε πάνω στην βάση σοβαρών αριθμών, τους οποίους χρειαζόμαστε, αλλιώς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά.

Εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει πίεση για εμβολιασμό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως εγώ εμβολιάστηκα για να συμμετέχω ξανά στην κοινωνική ζωή.

Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πρόβλημα. Το κύριο πρόβλημα είναι πως άνθρωποι που χρειάζονται να αθληθούν, δεν μπορούν να το κάνουν (σ.σ. βλ. απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων σε γυμναστήρια) και άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους».

Τα λόγια του ηχούν σαν ΧΑΣΤΟΥΚΙ στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και σε όλα τα κόμματα της Βουλής, καθώς κανείς δεν έχει ταχθεί μέχρι στιγμής ξεκάθαρα κατά των εμβολίων και των όσων συμβαίνουν στην χώρα.

Δείτε τον Γερμανό πολιτικό να τα λέει:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…