ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ Να φύγει Αυτός.! – ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 8 Νοέ 2018 - 10:07

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.!

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.!

Βίντεο Ορθοδοξίας

Ουσιαστικά θέλουν να αφαιρέσουν από το Σύνταγμα της Ελλάδας κάθε τι το οποίο χαρακτηρίζει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΒΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
(ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ),
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΕΝ ΖΩΗ,
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,

Ε, ΟΧΙ .!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ…!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ – ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;

ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ:

1. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

2. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΦΡΑΣΗ: “Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη”

ΚΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ
ΑΦΕΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ: “γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό”
ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ: “Ο όρος επικρατούσα θρησκεία δεν αποτελεί αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας και δεν επιφέρει καμία δυσμενή συνέπεια σε βάρος άλλων θρησκευμάτων και γενικότερα στην απόλαυση του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας.”

ΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: “Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. “

ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΡΗΚΕΥΣΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ: “ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν” (Κατά Μάρκον κεφ.8, στ.34)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

3. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΚΟΣ (ΑΡΘΡΟ 59), ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ: “στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας”.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ.!

ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ,

ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.!

ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: “‘Οταν μου πειράξουν ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, θα μιλήσω, θα’νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν.!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: “Πρέπει να φυλάξετε την Πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.!”

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: “Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους.!”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter