ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ / ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 13 Μαΐ 2019 - 20:55
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αννα Παγκράτη / Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την “Ελεύθερη Πατρίδα”.
Ποια είμαι:

Γεννήθηκα στις 11 Φεβρουαρίου 1966 στην Κέρκυρα. Υπήρξα ανέκαθεν άριστη μαθήτρια αλλά και αθλήτρια ενοργάνου γυμναστικής με διακρίσεις εντός Ελλάδας. Αποφοίτησα το 1983 από το Γ’ Λύκειο Αθηνών και σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Μετά την αποφοίτησή μου εργάστηκα στο ιδιωτικό μου ιατρείο στην Αθήνα ενώ από το 1992 διατηρώ οδοντιατρείο στην Κέρκυρα, σήμερα στην περιοχή Σιδάρι. Είμαι έγγαμος από το 1988 και έχω τρία παιδιά: αγόρι 30, κορίτσι 30 και αγόρι 23 ετών. Αρθρογραφώ στο σάιτ Τρικλοποδιά ως “ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ“.

Πολιτικές θέσεις – απόψεις:
Δεν υπήρξα ποτέ μέλος κόμματος επειδή ήμουν απολύτως απογοητευμένη από το ισχύον πολιτικό σύστημα και δε με εξέφραζε κανείς. ΄Ημουν όμως πολιτικοποιημένη με σαφείς απόψεις τόσο υπέρ πατρίδας και Ορθοδοξίας όσο και υπέρ των παραδοσιακών αρχών και αξιών με τις οποίες γαλουχηθήκαμε παιδιόθεν (τουλάχιστον η γενιά των σημερινών άνω των 50).

Η επαφή μου με την Ελεύθερη Πατρίδα:
Τα τελευταία χρόνια βλέποντας την κατρακύλα της Ελλάδας με τους χειρισμούς των υποτελών / προδοτικών κυβερνήσεων ανησύχησα ιδιαιτέρως συνειδητοποιώντας, ότι οι ολετήρες της πατρίδας δε θα σταματήσουν, εάν δεν επιτύχουν την ολοκληρωτική της καταστροφή.

Αναζητώντας ομοϊδεάτες έγινα πριν τρία χρόνια μέλος της Ελεύθερης Πατρίδας μέσω διαδικτύου. Στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί μου και ανταλλάξαμε απόψεις, οπότε διαπίστωσα πλήρη ταύτιση και αποφάσισα, ότι θέλω, να τους υποστηρίξω. Γνωριστήκαμε αρχικά με τον κο Ταμουρίδη και στη συνέχεια και με άλλα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Ελεύθερης πατρίδας ενώ συναντηθήκαμε και στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα.

Οι διαπιστώσεις μου για την κατάσταση της χώρας μας:
΄Ηδη έχει συντελεστεί η οικονομική υποδούλωση της μέσω των μνημονίων, η βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων,η υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Και όχι μόνο. Η διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής, της παιδείας και των ενόπλων δυνάμεων, η παραχάραξη της ιστορίας, η ψήφιση άνομων νόμων, που έχουν στόχο, να πλήξουν ακόμα και αυτό το κύτταρο της κοινωνίας, την οικογένεια ενώ πλέον καθίσταται ολοφάνερη και η απόπειρα απαξίωσης και υποβάθμισης της Ορθοδοξίας.

Στόχος επίσης ο αφανισμός του ελληνικού έθνους μέσω του δημογραφικού προβλήματος (το οποίο βαίνει επιδεινούμενο), της μετανάστευσης των νέων μας και της αντικατάστασης του πληθυσμού με τους μετανάστες από 77 χώρες, που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας και εσκεμμένα παρουσιάζονται ως πρόσφυγες.

Το αποκορύφωμα όλων ήταν φυσικά η ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που έκανε εμφανέστατα πλέον τα σχέδιά τους για το διαμελισμό της πατρίδας μας. Ο κόμπος έχει φθάσει πλέον στο χτένι και είναι πασιφανές ακόμα και στους πλέον ανυποψίαστους, ότι οι έχοντες εξουσία στη χώρα μας εκτελούν εντολές άνωθεν και έξωθεν και ότι δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών αλλά υπηρετούν ξένα κέντρα εξουσίας, τους λεγόμενους νεοταξίτες ή παγκοσμιοποιητές.

Οι απόψεις μου για την Ε.Ε. και το Ευρώ:
Αμφιβάλλω πολύ για το κατά πόσον μπορεί, να αλλάξει η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη των τραπεζιτών, που επιχειρεί, να μαζοποιήσει τους λαούς της και να εξισλαμισθεί. Αν η Ε.Ε. δεν αλλάξει και δε σεβαστεί τα έθνη της, θα διαλυθεί.

Σύμφωνα με διακεκριμένους νομπελίστες οικονομολόγους το Ευρώ είναι ένα νόμισμα, που παράγει χρέος ενώ όποια χώρα δεν τυπώνει το νόμισμά της δεν είναι εθνικά κυρίαρχη.

Επομένως, ο χαρακτηρισμός, που μου ταιριάζει απολύτως είναι, ότι είμαι ευρωσκεπτικίστρια. Πρότυπό μου από τους πολιτικούς της Ε.Ε. ο Ματέο Σαλβίνι.

Αρθρογραφία:
Λόγω του Σκοπιανού ξεκίνησα, να αρθρογραφώ στο σάιτ Τρικλοποδιά στις 12 Ιανουαρίου 2018. ΄Εκτοτε έχω γράψει πάνω από 350 άρθρα σχετικά με την πολιτική κατάσταση της χώρας, διεθνείς γεωπολιτικές αναλύσεις, θέματα σχετικά με την Ορθοδοξία αλλά και σατιρικά επιχειρώντας, να στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα. Τα άρθρα μου έχουν τύχει ιδιαίτερης απήχησης και πολλοί ομοϊδεάτες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου.

Ολόκληρη η αρθρογραφία μου εδώ:
https://www.triklopodia.gr/category/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1/
Τέλος, πιστεύω ακράδαντα, ότι το σάπιο, προδοτικό, πουλημένο πολιτικό σύστημα, που οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το σημείο πρέπει, να γκρεμιστεί εκ βάθρων και να αναλάβει μια πατριωτική κυβέρνηση, που με σημαία της το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια θα εργαστεί ανιδιοτελώς για τη σωτηρία της πατρίδας.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…