ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βιοεπανάσταση και Συμμόρφωση

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 14 Μαρ 2023 - 18:50

«Από την γέννηση του ο άνθρωπος συμμετέχει σε ένα απόλυτα παρανοϊκό σκηνικό, κάνει πράγματα που ουδέποτε επέλεξε, αγωνίζεται να κερδίσει αυτά που του υποδεικνύουν, υπακούει σε κανόνες που ποτέ δεν ερωτήθηκε, τιμωρείται για ότι άλλοι αποφασίζουν. Κι όλο αυτό το αηδιαστικό σκηνικό το ονομάζουν -κανονικότητα» Ηώ Αναγνώστου

«…Oι περισσότεροι άντρες και γυναίκες θα μεγαλώσουν για να αγαπήσουν την δουλεία τους και δεν θα ονειρευτούν ποτέ την επανάσταση». Aldous Huxley, Brave New World.

Φόβος και Υπακοή: Καταναγκαστική φαρμακευτική αγωγή όλων των ανθρωποειδών.

Δεκαετία του 1950: «Αυτά τα φάρμακα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, απλώς δοκιμάστε τα».

Και οι άνθρωποι απλώς το έκαναν.

Με τα χρόνια μετατράπηκε σε «Συνιστούμε αυτά τα φάρμακα εάν δεν θέλετε να είστε άρρωστοι, καταθλιπτικοί ή νεκροί».

Σχεδόν όλοι άκουγαν και αποδέχονταν ότι τα φάρμακα ήταν η λύση και δεν υπήρχε τρόπος να ζήσεις χωρίς αυτά.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει «Πρέπει να πάρετε αυτά τα φάρμακα διαφορετικά θέτετε σε κίνδυνο την ζωή σας και τις ζωές των γύρω σας». Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι είχαν τόσο πολύ συνηθίσει να παίρνουν φάρμακα που δεν το σκέφτηκαν καθόλου αν θέλουν να υποβληθούν σε μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA που οι ειδικοί υποσχέθηκαν ότι θα τους κρατούσε “ασφαλείς”.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα είναι «Απαιτείται να παίρνετε αυτά τα σκευάσματα από τον νόμο και αν δεν το κάνετε, θα πάτε φυλακή ή θα σας επιβληθεί πρόστιμο γιατί θέτετε σε κίνδυνο τον πλανήτη». Έχοντας υποβληθεί σε συνεχή πλύση εγκεφάλου όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμμορφωθούν αδιαμφισβήτητα. Όσοι δεν το κάνουν, θα κατηγοριοποιηθούν, θα απομονωθούν, θα καταδικαστούν από γείτονες, συναδέλφους κι από τα μέλη της οικογένειάς τους.

Το Σάββατο (25/02/2023), ο Γούντι Χάρελσον φιλοξενήθηκε στο SNL και είπε μια ιστορία για ένα «τρελό» σενάριο ταινίας που διάβασε το 2019.

«Η ταινία είχε ως εξής: Τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο συγκεντρώνονται και εξαγοράζουν όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλους τους πολιτικούς και αναγκάζουν όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Και οι άνθρωποι μπορούν να βγουν έξω μόνο αν πάρουν τα όποια σκευάσματα του καρτέλ και να συνεχίσουν να τα παίρνουν ξανά και ξανά».

Όπα κάτσε! Τι θυμίζει αυτό;

Έλα τώρα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει έτσι, ειδικά μια διασημότητα, φαινόταν να αναφέρονται σε μια ευρέως “καταρριφθείσα” περιθωριακή θεωρία ότι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δημιούργησαν την πανδημία COVID-19 να κερδίσουν χρήματα από τα εμβόλια. Φτου! κακά θα σου βάλω καγιέν!

Θυμάστε την μεγάλη χημική διαρροή στην Παλαιστίνη του Οχάιο στις 3 Φεβρουαρίου 2023; Είναι ήδη παλιά νέα, αλλά μαντέψτε τι; Έχει αναφερθεί ότι κάτοικοι της Παλαιστίνης παρουσίασαν εξανθήματα, πονόλαιμο, ναυτία και πονοκεφάλους μετά την επιστροφή στα σπίτια τους. Φυσικά, ανησυχούν ότι τα συμπτώματά τους σχετίζονταν με τις χημικές ουσίες που απελευθερώθηκαν από τον εκτροχιασμό του τρένου. Ποια είναι τα δύο πρώτα σημάδια δηλητηρίασης από ραδιενέργεια;

Δεν λέω ότι οι κάτοικοι υποφέρουν από ασθένεια της ακτινοβολίας, πώς να το γνωρίζω; Αλλά ίσως, απλώς ίσως, αυτή η τελευταία καταστροφή σε προετοιμάζει να αποδεχτείς την στιγμή που θα σε διατάξουν να πάρεις φάρμακα κατά της ακτινοβολίας για μια επερχόμενη “πυρηνική καταστροφή”. Η καταστροφή θα μπορούσε να είναι πραγματική, ή μπορεί και όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα κυβερνήσεων που απελευθερώνουν τοξίνες στον αέρα και δεν ενημερώνουν κανέναν γι’ αυτό.

Ως ένα μόνο παράδειγμα:

Από το 1944 έως το 1974, τόσο το Υπουργείο Άμυνας όσο και η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας διεξήγαγαν εκατοντάδες μυστικά πειράματα στο Σαν Φρανσίσκο και σε όλη την χώρα που εξέθεσαν ανυποψίαστους ασθενείς σε επικίνδυνες δόσεις ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένων ενέσεων πλουτωνίου.

Όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι για τον Covid και το εργαστήριο της Γουχάν. Οποιαδήποτε πρόταση για διαρροή του ιού από εργαστήριο ήταν μια θεωρία συνωμοσίας -μέχρι που δεν ήταν τελικά;

Το Υπουργείο Ενέργειας έχει πλέον συμπεράνει «αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο» ότι η πανδημία του COVID-19 πιθανότατα ξεκίνησε μετά από μια ακούσια εργαστηριακή διαρροή στην Κίνα, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Το συνεχές μπρος-πίσω μας κρατά σε μια αυξημένη κατάσταση άγχους και σύγχυσης. Ένα παράδειγμα των αντιφάσεων που μας τροφοδοτούν είναι το πώς το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο Υποτίθεται ότι είναι υγιεινό, ενώ ταυτόχρονα είναι φτιαγμένο από προκαρκινικά και καρκινικά ζωικά κύτταρα. (Δείτε το άρθρο “Καλλιεργώντας Κρέας στο Εργαστήριο”).

Για δεκαετίες, εταιρείες όπως η Pfizer Inc. και η Johnson & Johnson έχουν καλλιεργήσει μεγάλους όγκους κυττάρων για να παράγουν εμβόλια, μονοκλωνικά αντισώματα και άλλα βιοθεραπευτικά. Τώρα η ιδέα είναι ότι θα μπορούσαμε να φάμε και αυτά τα κύτταρα… (Sic) χρησιμοποιούν αθόρυβα αυτά που ονομάζονται απαθανατισμένα κύτταρα, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν φάει ποτέ σκόπιμα. Τα απαθανατοποιημένα κύτταρα αποτελούν βασικό στοιχείο της ιατρικής έρευνας, αλλά είναι, τεχνικά μιλώντας, προκαρκινικά και μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι και πλήρως καρκινικά.

Λοιπόν, κάτσε για να καταλάβω… δεν μπορούμε να πάθουμε καρκίνο τρώγοντας κρέας που έχει παραχθεί από καρκινικά κύτταρα ζώων, επειδή ο καρκίνος των ζώων δεν μπορεί να περάσει στον άνθρωπο, αλλά έχουμε κόβιντ από κάποιον που τρώει ένα ζώο, επειδή οι ιοί μπορούν να περάσουν από τα ζώα στον άνθρωπο. Εντάξει το ‘χω!

Πριν από λίγες ημέρες, τοπικοί ειδησεογραφικοί σταθμοί στην Δυτική Βιρτζίνια και το Μέριλαντ ανέφεραν μια μυστηριώδη σκόνη που έπεσε από τον ουρανό. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί οι «ειδικοί» είπαν ότι ήταν ένα «φαινόμενο σκόνης από τον άνεμο» και ότι η «πιθανή εξήγηση είναι ότι η σκόνη μεταφέρθηκε από ψηλά από το Τέξας και το Νέο Μεξικό στα Μεσοδυτικά».

Γιατί δεν μπορούν ποτέ να πουν κάτι οριστικό; Γιατί είναι μόνο η «πιθανή εξήγηση». Τι ωφελούν οι ειδικοί αν δεν είναι ποτέ σίγουροι για τίποτα; Τώρα, τι θα συμβεί αν υπάρξει κάποιου είδους έκρηξη, ή πολλές από αυτές, σε ολόκληρη την χώρα, ή στην Ευρώπη, ή ίσως και στα δύο μέρη και διαταχθεί σε όλους να πάρουν φάρμακα κατά της ακτινοβολίας. Τι θα κάνεις; Θα πεις όχι; Τι θα κάνουμε εμείς, μην ρωτάς …κοντά στο νου κι η γνώση.-

Μπορεί να είσαι το πιο δύσπιστο άτομο στον κόσμο. Μπορεί να μην πιστεύεις ούτε ένα από αυτά που λέει ο γερο-Τζο Μπάιντεν και η ανίκανη κυβέρνησή του ή τα ψέματα που σε ταΐζουν με την σέσουλα τα ΜΜΕ, αλλά θα πάρεις αυτά τα χάπια; Και θα τα δώσεις στα παιδιά σου; Είσαι σίγουρος;

Τον Οκτώβριο του 2022 διαβάζαμε πρωτοσέλιδα πως οι ΗΠΑ αγοράζουν 290+ εκατομμύρια δολάρια σε φάρμακα κατά της ραδιενέργειας εν μέσω των υποτιθέμενων, πυρηνικών απειλών του Πούτιν, μαζί με «Ο πρόεδρος προειδοποίησε για την προοπτική πυρινικού του Αρμαγεδδώνα που πυροδοτήθηκε από τον πολεμοχαρή Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Και μέχρι να φτάσει η επόμενη πανδημία το 2024/25, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συνθήκης ετοιμότητας για πανδημία από τον ΠΟΥ, που απαιτεί από κάθε χώρα στον κόσμο να ακολουθεί τα πρωτόκολλά της, κανείς δεν θα έχει μέσα του την φωτιά για να αντιταχθεί στην αναγκαστική φαρμακευτική αγωγή τους. Θα είναι απλώς ευγνώμονες που επέζησαν από την ακτινοβολία.

Φυσικά, οι άνθρωποι θα βιώνουν συνεχώς κάθε είδους παράξενες και τρομερές ασθένειες. Το “Long Covid” και οι “αιφνίδιοι θάνατοι” δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτά που θα έρθουν.

Ευτυχώς όμως, τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν πριν την εκπνοή του Φλεβάρη (2023) ότι οι κυβερνήσεις ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για την σύνταξη ενός μέσου της ΠΟΥ για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τι παρηγορητικό να γνωρίζουμε ότι προλαμβάνουν και κοιτάζουν μπροστά για να μας προστατεύσουν! Για σένα το κάνουν καρδούλα μου.

Ο ΠΟΥ θα μπορεί να έχει την εξουσία να κηρύσσει μια πανδημία όποτε θέλει και να κάνει ότι θέλει, για να την αντιμετωπίσει. Κι όλοι θα υπακούουν με απειλές πολύ αυστηρών κυρώσεων.

Σύμφωνα με τους Epoch Times:

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν βρίσκεται στην διαδικασία οριστικοποίησης μιας συμφωνίας που θα έδινε στον ΠΟΥ σχεδόν απόλυτη εξουσία να υπαγορεύει τις πολιτικές της Αμερικής και του κόσμου κατά την διάρκεια μιας πανδημίας. Αυτό περιλαμβάνει τις πολιτικές εμβολίων, τις πολιτικές lockdown, τις πολιτικές κλεισίματος των σχολείων, τον εντοπισμό επαφών πολιτών των ΗΠΑ, ακόμη και την παρακολούθηση της διαδικτυακής έκφρασης, εάν αυτή η έκφραση έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση».

Το οποίο φυσικά χαρακτηρίζεται ως θεωρία συνωμοσίας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Εννοείται αυτό. Ωστόσο, το NPR ανέφερε πως ο Tedros, γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, είπε τα εξής σχετικά με την συνθήκη:

«Η ιδέα πίσω από αυτήν την επερχόμενη σύνοδο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, είναι να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων για να χειριστούμε μελλοντικές κρίσεις υγείας. Δεν έχουμε κανόνες παιχνιδιού. Για να διαχειριστείτε κοινά προβλήματα, όπως οι πανδημίες, χρειάζεστε νόμους και κανόνες που φέρνουν υποχρεώσεις στις χώρες. Αυτό λείπει. Και ελπίζω ότι οι χώρες θα συμφωνήσουν σε ένα δεσμευτικό σύμφωνο ώστε οι πανδημίες να μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα». λέει ο Tedros

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Tedros εξήγησε ότι:

«Η συνθήκη αποτελεί “προτεραιότητα” για την επείγουσα ενίσχυση του ΠΟΥ ως ηγετική και καθοδηγητική αρχή για την παγκόσμια υγεία, στο κέντρο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας. Όλοι θέλουμε έναν κόσμο στον οποίο η επιστήμη θα θριαμβεύει επί της παραπληροφόρησης, η αλληλεγγύη θα θριαμβεύει επί της διαίρεσης και η ισότητα θα είναι πραγματικότητα και όχι φιλοδοξία».

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αυτή η συνθήκη πρέπει να υπογραφεί και να εφαρμοστεί έως το 2024. Πολλά πρέπει να συμβούν πριν από το 2024, όλα αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγήσουν στην ακύρωση των Προεδρικών εκλογών των Ηνωμένων Πολιτειών. Μας τελειώνει ο χρόνος.

Είναι 90 λεπτά μέχρι τα μεσάνυχτα, όσο πιο κοντά ήταν ποτέ στα μεσάνυχτα το “Ρολόι της Κρίσης”, το ρολόι χτυπάει. Τα γεγονότα φαίνονται σίγουρα να οδηγούν σε μια αποκάλυψη.

  1. Στις 14 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε από την Νορβηγική υπηρεσία πληροφοριών ότι η Ρωσία ανέπτυξε πυρηνικά όπλα για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.
  2. Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα ανέστειλε την συμμετοχή της στη συνθήκη New START -το τελευταίο σύμφωνο ελέγχου πυρηνικών όπλων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αναλυτές συμφωνούν ότι: Το απόθεμα τακτικών όπλων της Ρωσίας είναι ένα μέσο αντιστάθμισης της εξειδικευμένης υπεροχής των συμβατικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ – όχι απαραίτητα μια λύση πρώτου πλήγματος, αλλά μάλλον ένα εργαλείο που προορίζεται να εξισορροπήσει τους όρους ανταγωνισμού σε περίπτωση που η Ρωσία αρχίσει να χάνει έναν μεγάλο ηπειρωτικό πόλεμο.

Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σπεύδουν αδιάκοπα σε μια πυρηνική αντιπαράθεση με την Ρωσία και είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε αναλόγως -παίρνοντας τα φάρμακά μας.

Χθες (27/02/2023), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε στα έθνη να αποθηκεύουν φάρμακα για ραδιολογικές καταστροφές.

«Οι κυβερνήσεις πρέπει να διαθέσουν θεραπείες για όσους έχουν ανάγκη και γρήγορα. Είναι σημαντικό οι κυβερνήσεις να είναι έτοιμες να προστατεύσουν την υγεία των πληθυσμών και να ανταποκρίνονται άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτό περιλαμβάνει άμεσες προμήθειες φαρμάκων που σώζουν ζωές, που θα μειώσουν τους κινδύνους και θα θεραπεύσουν τραυματισμούς από την ακτινοβολία». (Ουάου)

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθείτε γρήγορα σε παγκόσμιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης; Μια νομικά δεσμευτική συμφωνία με την οποία όλα τα κράτη μέλη τηρούν τους κανόνες που επιβάλλονται από τον ΠΟΥ, αλλιώς θα υποστούν κυρώσεις.

Epoch Times:

Ο Francis Boyle, καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις, δήλωσε ότι η συνθήκη «θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ιατρικό αστυνομικό κράτος υπό τον έλεγχο του ΠΟΥ και ειδικότερα του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Tedros».

Η ιατρός Meryl Nass δήλωσε: «Αν αυτοί οι κανόνες περάσουν όπως έχουν συνταχθεί επί του παρόντος, εγώ, ως γιατρός, θα μου υπαγορεύουν τι επιτρέπεται να δίνω σε έναν ασθενή και τι απαγορεύεται, όποτε ο ΠΟΥ κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία».

«Αυτό που λένε επίσης είναι ότι πιστεύουν στην ισονομία, που σημαίνει ότι όλοι στον κόσμο θα εμβολιάζονται, είτε το χρειάζονται είτε όχι, είτε έχουν ήδη ανοσία, είτε όχιΌποιος συνέταξε αυτήν την ρήτρα γνώριζε τόσα πολλά για το συνταγματικό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο των ΗΠΑ και την συνέταξε σκόπιμα». Δήλωσε ο Boyle.

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως…

Τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών-φαρμάκων στον κόσμο συγκεντρώνονται και εξαγοράζουν όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλους τους πολιτικούς και αναγκάζουν όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Και οι άνθρωποι μπορούν να βγουν έξω μόνο αν πάρουν τα σκευάσματα του καρτέλ και συνεχίσουν να τα παίρνουν ξανά και ξανά». Άντε καλέ, αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας… ή όχι;

ΒΙΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η Βιοεπανάσταση μπορεί να προωθήσει την μακροζωία του ανθρώπου, αλλά επίσης μπορεί και να επιτρέψει βιολογικές επιθέσεις και στοχευμένες δολοφονίες (In-Q-Tel)

Με την ικανότητα ανάγνωσης, γραφής και επεξεργασίας του κώδικα ζωής, η λεγόμενη βιοεπανάσταση μπορεί να οδηγήσει σε πρόοδο στην μακροζωία και την συνολική ευημερία του ανθρώπου, μαζί με την ικανότητα να πραγματοποιεί βιολογικές επιθέσεις και στοχευμένες δολοφονίες, σύμφωνα με έκθεση της In-Q.-Tel.

Αυτόν τον μήνα το In-Q-Tel (IQT), ο βραχίονας επιχειρηματικών κεφαλαίων για τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και την εθνική άμυνα, δημοσίευσε μια έκθεση, «The Biorevolution: Its Implications for US National Security, Economic Competitiveness and National Power», στην οποία ο συγγραφέας, Ο πρώην εκτελεστικός αντιπρόεδρος και νυν ανώτερος συνεργάτης στο IQT, Δρ. Tara O’Toole, περιέγραψε την δυιστική φύση της βιοεπανάστασης.

«Μαθαίνουμε γρήγορα πώς να διαβάζουμε, να γράφουμε και να επεξεργαζόμαστε τον κώδικα της ζωής».

Σύμφωνα με έκθεση του Δρ. Ο’ Τουλ:

«Η αυξανόμενη ικανότητά μας να χρησιμοποιούμε την βιολογία για την εξυπηρέτηση των ανθρώπινων σκοπών πηγάζει από μια από τις πιο σημαντικές επιστημονικές γνώσεις του περασμένου αιώνα: η ζωή είναι γραμμένη σε κώδικα. Η βιολογία είναι προγραμματιζόμενη.»

Με αυτή την ικανότητα, η βιοεπανάσταση, η οποία πηγάζει από την σύγκλιση των προόδων τόσο στις βιοεπιστήμες όσο και στις ψηφιακές τεχνολογίες, υπόσχεται να «φέρει μια νέα εποχή στην ικανότητά μας να προλαμβάνουμε και να θεραπεύουμε ασθένειες. Όμως, Όπως με όλες τις ισχυρές τεχνολογίες, οι βιοτεχνολογίες είναι διπλής χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το αντίθετο από το επιθυμητό για εμάς σκοπό».

Δηλαδή δημιουργία νέων βιοόπλων και στοχευμένες δολοφονίες ατόμων ή ομάδων.

Τον Ιούλιο του 2020, η Δρ. Ο’ Τουλ έκανε μια παρουσίαση σχετικά με την βιοεκκίνηση στην οποία τόνισε:

«Μπορούμε τώρα να κατασκευάσουμε βιολογικά όπλα. Μπορούμε να φτιάξουμε οργανισμούς που να είναι ανθεκτικοί στα εμβόλια, που να είναι ανθεκτικοί στα αντιβιοτικά. Μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορες ασθένειες με ιδιόρρυθμους τρόπους που μπορεί να κάνουν πολύ δύσκολη την διάγνωση ή την θεραπεία τους. Μαθαίνουμε να χειριζόμαστε τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου -ένα όπλο που θα έκανε όλους να κοιμηθούν ή να αισθάνονται εξαιρετικά ανήσυχοι».

Σύμφωνα με την έκθεση IQT του O’Toole:

«Η ικανότητα αλλαγής ζωντανών οργανισμών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ποικίλων, δυνητικά κρυφών, βιολογικών όπλων κατά των ανθρώπων, των φυτών και των ζώων. Πολλοί μηχανισμοί για την διακοπή της βιολογικής λειτουργίας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν επιπλέον των παραδοσιακών βιοόπλων που βασίζονται σε μολυσματικές ασθένειες. Μπορεί να εξαπολυθούν βιολογικές επιθέσεις εναντίον στρατευμάτων ή αμάχων πληθυσμών, να χρησιμοποιηθούν ως μέσο δολοφονίας, να χρησιμοποιηθούν για να σαμποτάρουν βασικές βιομηχανίες ή εγκαταστάσεις ή να χρησιμοποιηθούν ως προειδοποιήσεις σε περιόδους κρίσης».

Η έκθεση IQT biorevolution του Dr. O’Toole αγγίζει επίσης την έννοια του μετανθρωπισμού, όπου οι άνθρωποι συγχωνεύονται με την τεχνολογία, μαζί με την γενετική μηχανική που θα μπορούσε να αλλάξει θεμελιωδώς αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την αναφορά της:

«Οι διεπαφές ανθρώπου-υπολογιστή θα είναι κοινές και θα χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ή τον μετριασμό της βλάβης στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μεταξύ άλλων χρήσεων. Τελικά, μπορεί να είναι δυνατή η γενετική τροποποίηση και ενίσχυση των ατομικών φυσικών και γνωστικών λειτουργιών. Είναι επίσης δυνατή η πρόοδος στην μακροζωία του ανθρώπου».

Η ιδέα της χρήσης τεχνολογίας και γενετικής επεξεργασίας για την ενίσχυση των ανθρώπων πέρα ​​από τις φυσικές τους ικανότητες, σε αντίθεση με την απλή θεραπεία τραυματισμών ή ασθενειών, είναι μια ιδέα φορτωμένη με ηθικές ανησυχίες. (Δες την ανατρεπτική σειρά μετανθρωπισμού: The Peripheral, μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, στο Amazon.)

Για παράδειγμα, το Πεντάγωνο διερευνά πώς να αλλάξει ριζικά αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος, χρηματοδοτώντας έρευνα για την δημιουργία σούπερ ανθρώπων που είναι πιο έξυπνοι, ταχύτεροι και ισχυρότεροι μέσω της βελτίωσης της ανθρώπινης απόδοσης με μηχανικούς τρόπους. (Δες επίσης την σειρά: “Θνητοί Θεοί” στο Netflix)

Σύμφωνα με την έκθεση RAND, «Τεχνολογικές Προσεγγίσεις στην Βελτίωση της Ανθρώπινης Απόδοσης», οι τρόποι αυτοί (HPE) μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

Εάν κατασκευαστούν τελικά, αυτοί οι «άνθρωποι» θα έχουν την δυνατότητα να μην κουράζονται ποτέ και να σκέφτονται πιο έξυπνα, να κινούνται πιο γρήγορα, να πηδούν ψηλότερα, να βλέπουν μακρύτερα, να ακούν καλύτερα, να χτυπούν πιο δυνατά, να ζήσουν περισσότερο, να προσαρμόζονται πιο γρήγορα και να υπολογίζουν ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη. Η ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε μπορεί να χωριστεί σε ένα εντελώς νέο είδος, όπου εκείνα που δεν έχουν υποστεί γενετική επεξεργασία ή τεχνολογικές τροποποιήσεις δεν θα μπορούσαν να τα ανταγωνιστούν ποτέ.

Θα είναι απαραίτητο να κρίνονται οι ηθικές και δημοκρατικές αξίες στον βωμό των βιοτεχνολογιών για την αντιμετώπιση επιτακτικών και επειγόντων προβλημάτων;

Στην έκθεσή της για το IQT, η Δρ. O’Toole θίγει μερικές από τις ηθικές ανησυχίες που περιβάλλουν την βιοεπανάσταση γενικά, δηλώνοντας:

«Ηθικά ζητήματα θα προκύψουν σίγουρα καθώς άτομα, εταιρείες και έθνη επιδιώκουν να αλλάξουν την Μητέρα Φύση για τους σκοπούς τους. Οι νέες τεχνολογίες θα δώσουν σύντομα σε ορισμένες εταιρείες και κυβερνήσεις την δυνατότητα να χακάρουν ανθρώπινα όντα. Θα προγραμματίσουμε τα κελιά σας όπως προγραμματίζουμε τους υπολογιστές.»

Η Δρ Πάλμερ οραματίστηκε

«Ένα μέλλον όπου οι βιολογικές απειλές -από τις αναδυόμενες ασθένειες έως τα βιολογικά όπλα- θα μπορούσαν να καταστούν παρωχημένες επειδή μπορούμε να τις προλάβουμε, να τις ανιχνεύσουμε γρήγορα, να τις διαδώσουμε και να τις αποτρέψουμε».

Αναφέρθηκε επίσης στον Δρ Ο’ Τουλ ως κάποιον με «μακροχρόνια προώθηση της μαζικής παρακολούθησης στο όνομα της «δημόσιας υγείας».

Θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρο για πολλούς ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στο επίκεντρο τα δικά μας ή καλύτερα τα συμφέροντα των κοινωνιών. Ότι όλες αυτές οι ομάδες “ειδικών” πάντα συνδέονται με τις μεγάλες βιομηχανίες και τα ιδρύματα που τις χρηματοδοτούν, κι ότι τα ταμεία μεταδίδουν συγκεκριμένα μηνύματα.

Αποδυνάμωση: Σας κρατάνε στο σπίτι σας για εβδομάδες χωρίς σταθερή ημερομηνία λήξης, αφαιρούν βασικές λειτουργίες για την κανονικότητα και απειλούν να σας στερήσουν πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε από τον κύκλο σας. Αφαιρώντας την δυνατότητά σας να κερδίζετε χρήματα, να ζείτε και να επιβιώνετε.

Φόβος: Αισθάνεστε ότι μπορεί να συνεχιστεί για πάντα αυτό, αλλά αλλάζει διαρκώς, ώστε να μην μπορείτε να το συνηθίσετε, το κάνει να μην ξέρετε πότε θα συμβεί κάτι, με αποκορύφωμα την ανησυχία για επικείμενο ιό και θάνατο.

Εξάρτηση: Συνειδητοποιήσεις ότι η μοίρα σου ανήκει στους απαγωγείς σου, πιστεύοντας ότι ο μόνος τρόπος να τους κάνεις να σταματήσουν ή να σε αφήσουν να φύγεις είναι να συμμορφωθείς μαζί τους. «Ελπίζεις» ότι θα βελτιωθεί. Κι εδώ είναι που η ελπίδα μπορεί να γίνει μια πολύ παραπλανητική διαδικασία σκέψης. Γιατί ενώ κάθεσαι αναπαυτικά ελπίζοντας για το καλύτερο, τα χειρότερα εμφανίζονται μπροστά  σου.

Αμέτρητοι τραυματισμοί από εμβόλια, περισσότερα προβλήματα ψυχικής υγείας για τους ανθρώπους, έντομα στην τροφή, θλίψη για “τυχαία” δυστυχήματα, οικονομικές επιπτώσεις και ακρίβεια, όλα αυτά μα και άλλα πολλά εξακολουθούν να συμβαίνουν και να αυξάνονται καθημερινά. Κρίση τροφίμων, κατάρρευση του χρήματος, νέοι ιοί, πόλεμος…

Ακούγεται γελοίο, έτσι δεν είναι; Και είναι, γιατί είναι γραφτό να είναι τόσο εξωφρενικό και συγκλονιστικό, που δεν θα έχεις χρόνο να τα καταλάβεις όλα. Θέλουν να σου τραβούν από εδώ κι από εκεί την προσοχή, να μην ξέρεις τι θα ακολουθήσει, να μην χαλαρώσεις και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που χρειάζεσαι., που είναι αληθινά και χρήσιμα για την επιβίωσή σου.

Αυτό που θέλουν είναι, να είσαι ένα απλό ακέφαλο κοτόπουλο, στο έλεός τους.

«Έχουμε έναν ισόβιο σύντροφο, ένα αρπακτικό, που ανέβηκε από τα βάθη του κόσμου και πήρε τον έλεγχο της ζωής μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι αιχμάλωτοί του. Τούτο το αρπακτικό, που είναι πολλοί άρπαγες μαζί, είναι κύριος και αφέντης μας. Μας έκανε υπάκουους, αβοήθητους. Όταν πάμε να διαμαρτυρηθούμε, καταπνίγει τις διαμαρτυρίες μας κι όταν θελήσουμε να δράσουμε ανεξάρτητα, απαιτεί να μην δράσουμε καθόλου. Κάτι μας κρατά αιχμαλώτους κι είμαστε όντως αιχμάλωτοι, δέσμιοι!  Αυτές οι οντότητες μας κυρίευσαν επειδή είμαστε η τροφή τους και μας απομυζούν ανελέητα γιατί είμαστε τα μέσα συντήρησής τους. Κι όπως εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα σε ορνιθοτροφεία, έτσι και τα αρπακτικά εκτρέφουν εμάς σε ανθρωποτροφεία. Έτσι έχουν πάντα άφθονο φαγητό.  

Κάνω έκκληση στο αναλυτικό σου μυαλό, είπε ο δον Χουάν. Σκέψου για μια στιγμή και πες μου: Πως εξηγείς την αντίφαση ανάμεσα στην νοημοσύνη του ανθρώπου που μηχανεύεται, οργανώνει και κατασκευάζει και την ηλιθιότητα των συστημάτων των πεποιθήσεων και δοξασιών του ή την ηλιθιότητα της αντιφατικής συμπεριφοράς του; Οι μάγοι πιστεύουν ότι τα αρπακτικά μας έχουν δώσει τα συστήματα πεποιθήσεων που ασπαζόμαστε, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό, τα κοινωνικά μας ήθη. Τα αρπακτικά είναι που δημιούργησαν τις ελπίδες τις προσδοκίες μας, το όραμα της επιτυχίας, τον εφιάλτη της αποτυχίας. Αυτά τα αρπακτικά μας έδωσαν την πλεονεξία, την απληστία και την δειλία μας. Είναι τα αρπακτικά αυτά που μας κάνουν αυτάρεσκους, κοινότοπους και εγωπαθείς. Είναι απείρως ικανά και συγκροτημένα.

Για να μας κρατούν υπάκουους, μειλίχιους κι ανίσχυρους, τα αρπακτικά χρησιμοποιούν ένα καταπληκτικό τέχνασμα -καταπληκτικό από άποψη στρατηγικής φυσικά. Είναι ένα φρικτό τέχνασμα για όσους το υφίστανται. Μας έδωσαν το μυαλό τους! Μ’ άκουσες; Τα αρπακτικά μας έδωσαν το μυαλό τους, που έγινε και δικό μας. Το μυαλό των αρπακτικών είναι ταραγμένο, αντιφατικό, σκυθρωπό, πλημμυρισμένο από τον φόβο μην αποκαλυφθεί από στιγμή σε στιγμή. Ξέρω πως μολονότι δεν πείνασες ποτέ, συνέχισε, ανησυχείς για το πως θα εξασφαλίσεις την τροφή σου, κάτι που δεν είναι παρά η ανησυχία του αρπακτικού που φοβάται μήπως ανά πάσα στιγμή αποκαλυφθεί το τέχνασμά του και του αρνηθούν την τροφή που έχει τόση ανάγκη. Μέσω του ανθρωπίνου νου, που άλλωστε είναι ο δικός τους νους, τα αρπακτικά εισάγουν στην ζωή των ανθρώπινων όντων οτιδήποτε τα εξυπηρετεί. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνουν να αποκτήσουν λίγη ασφάλεια, που λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι στον φόβο τους.

Μας φορτώνουν με ανόητα προβλήματα που αναγκάζουν εκείνες τις αναλαμπές επίγνωσης να γεννηθούν, και κατορθώνουν μ’ αυτό τον τρόπο να μας κρατούν ζωντανούς, ώστε να μπορούν να τρέφονται από την ενεργειακή αναλαμπή των ψευδοανησυχιών μας.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και να την φτάσουμε σ’ ένα σημείο όπου δεν θα μπορούν να μας αγγίξουν. Πως μπορείς να ζητήσεις από τους συνανθρώπους σου να ακολουθήσουν μια τόσο αυστηρή ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, θα σε περιγελάσουν και θα σε γελοιοποιήσουν, ενώ οι πιο επιθετικοί θα σε μαυρίσουν στο ξύλο κι όχι τόσο επειδή δεν θα σε πιστέψουν. Κάπου στα βάθη κάθε ανθρώπινου όντος υπάρχει η προγονική γνώση της ύπαρξης των Αρπακτικών. Το ξέρουν τα σπλάχνα σου … Οι σαμάνοι του αρχαίου Μεξικού είδαν τα αρπακτικά [κι ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ] τα ονόμασαν ιπτάμενους επειδή κάνουν βουτιές στον αέρα. Δεν είναι όμορφο θέαμα. Μεγάλες, αδιαπέραστες σκιές που σκίζουν τον αέρα. Μετά προσγειώνονται βαριά στο έδαφος.

Οι σαμάνοι προβληματίστηκαν πολύ για το πότε εμφανίστηκαν στην γη. Είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος ήταν κάποτε ένα τέλειο ον, ικανό να επιτελέσει με θαυμαστή διορατικότητα άθλους επίγνωσης που στις μέρες μας έχουν την μορφή μύθων και θρύλων. Κι έπειτα όλα χάθηκαν κι έχουμε τώρα έναν άνθρωπο σε καταστολή. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια συνηθισμένα αρπακτικά. Είναι πολύ έξυπνα, πολύ συγκροτημένα. Χρησιμοποιούν πολύ μεθοδικά το σύστημα που θα μας εξουδετερώσει. Ο άνθρωπος, το μαγικό ον που προορίζεται να γίνει, παύει να είναι πλάσμα μαγικό. Δεν είναι παρά ένα κομμάτι κρέας. Δεν υπάρχουν πια άλλα όνειρα γι’ αυτόν, πέρα από τα όνειρα ενός ζώου αναθρεμμένου για να γίνει κάποτε ένα κομμάτι κρέας, κοινότοπα, συμβατικά, ηλίθια»

Κοντολογίς, κάθε φορά που ανησυχείς, για οποιονδήποτε λόγο, τα Αρπαχτικά ταΐζεις.

Γι’ αυτό σου πουλάνε τα ιερατεία τους “φόβο θεού”, ο φόβος σου τα τρέφει.

***
@Ηώ Αναγνώστου / 2023

.https://terrapapers.com/vioepanastasi-kai-symmorfosi/

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr