ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΟΜΒΑ… Ο αρχηγός του Στρατού Ουκρανίας λιποτάκτησε είναι Κύπρο αγόρασε έπαυλη στην Πάφο αντί σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ!

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Μάι 2023 - 7:28
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας που φέρεται εδώ και κάποιο καιρό αγνοούμενος και κάποιες πηγές τον έφεραν νεκρό κοντά στο μέτωπο τώρα εμφανίζεται να έχει λιποτακτήσει και να έχει αυτομολήσει στην Κύπρο. Ο αρχηγός του Ουκρανικού Στρατού ο Zaluzhny/ Ζαλούζνι Βαλέρι, φέρεται να κάνει τις διακοπές του στην Κύπρο και ν΄απολαμβάνει τη Μεσογειακή φιλοξενία ενώ είναι και ιδιοκτήτης μια βίλας κοντά στην ακρογιαλιά της Πάφου. Αγόρασε την παραθαλάσσια βίλα. Σύμφωνα με το κανάλι télégram Vedomstvo, το κόστος της έπαυλης εκτιμάται μέσα στο συμβόλαιο σε 390 000 euros (περίπου 33.000.000 ρούβλια)..Αυτά όλα συν την πτώση του Μπαχμούτ είναι ενδεικτικό ότι οι Ουκρανοί όχι μόνο έχασαν αλλά έχασαν και το μυαλό τους ή μάλλον τον ποσανατολισμό τους και .. κάποια θαλάσσια κοίτη από αυτούς ξεβράζονται ανά τις θάλασσες του κόσμου.. Απόκομμα από το Κτηματολόγιο που εκδόθηκε 17/5/23 και αναφέρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και τον κάτοχο..

Και στην Κύπρο να μην είναι τώρα σημασία έχει ότι επενδύει στην Κύπρο κάνει μπίζνα με real estate… To ακίνητο βρίσκεται σύμφωνα με το έγγραφο στην επαρχία της Πάφου στην κοινότητα Χλώρακας επί της οδού Οθέλου 8 όνομα οικοδομής SILVER HOUSE BOUTIQUE αρ. θύρας 505.

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr