ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΟΜΒΑ: Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται «αρνητικό» («ΟΧΙ») σύμφωνα με το αρ.73 του Συντάγματος των Σκοπίων. Άκυρη είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 6 Οκτ 2018 - 19:18
Loading...

Η Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ είναι άκυρη, αλλά το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται «αρνητικό» («ΟΧΙ») σύμφωνα με το αρ.73 του Συντάγματος των Σκοπίων. Άκυρη είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Οι περαιτέρω συνέπειες…

Article 73 Συντάγματος της ΠΓΔΜ: The Assembly decides on calling a referendum concerning specific matters within its sphere of competence by a majority vote of the total number of Representatives. The

decision is passed in a referendum if a majority of those voting have cast in favour of the same, oncondition that more than half of the total number of voters voted. The Assembly is obliged to call a referendum if one is proposed by at least 150,000 voters.The decision made in a referendum is binding.

http://www.sobranie.mk/the-constitution-of-the-republic-of-macedonia.nspxΆρθρο 73 Συντάγματος της ΠΓΔΜ:

Η Βουλή αποφασίζει την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, για θέματα της αρμοδιότητάς της, με την πλειοψηφία του όλου αριθμού (180) των βουλευτών της.

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται θετικό («Ναι») εάν ψηφιστεί από την πλειοψηφία των ψηφισάντων (πάνω από 50% αυτών που ψήφισαν) κι εάν ψήφισαν πάνω από το 50% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Η Βουλή υποχρεούται να διεξάγει δημοψήφισμα εάν το ζητήσουν τουλάχιστον 150.000 ψηφοφόροι. Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος είναι  Δεσμευτικό (Υποχρεωτικό) για την ΠΓΔΜ.

Συνεπώς, επειδή στο Δημοψήφισμα της 30-09-2018 ψήφισαν μόνο το 37% των ψηφοφόρων της ΠΓΔΜ, το Δημοψήφισμα ΔΕΝ είναι ΑΚΥΡΟ, αλλά το αποτέλεσμα θεωρείται ως «αρνητικό», δηλαδή ότι «ΟΧΙ». !!!! Και το αποτέλεσμα αυτό -και οι συνέπειές του- είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. 

Αυτό έχει ως συνέπεια, η Συμφωνία των Πρεσπών να είναι πλέον ΑΚΥΡΗ και η είσοδος της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΗ, σύμφωνα με τα αρ.1παρ.4γ και αρ.2παρ.4βii.

H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΗΚΕ.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα Συνταγματικό Δικαστήριο για να την ακυρώσει για τους παραπάνω λόγους.

Από την πλευρά των Σκοπιανών που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών επίσης μπορούν να ξεκινήσουν δικαστικές διαδικασίες στα Σκόπια.

Η μόνη λύση είναι η μήνυση που  έχω καταθέσει και θα έχουμε σύντομα μεγάλες εξελίξεις.

Δημ. Αντωνίου

zoidosia

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter