ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βούλγαρη Μαρία : Το Μηδέν είναι το Εννέα. Πώς ένα μηδέν αλλάζει όλες τις συχνότητες και φουσκώνει με μαθηματικό τρόπο τα χρέη…Αποσυμβολισμός του Δαγκωμένου Μήλου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 17 Οκτ 2021 - 20:39

Η ελληνική γλώσσα είναι μια αυστηρά μαθηματική γλώσσα. Βασικό γνώρισμα της είναι η ακρίβεια που τη διακρίνει, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός που λες με τον προφορικό λόγο οφείλει να αποτυπώνεται ακριβώς και στον γραπτό λόγο. Ο Τέσλα στον κύκλο δεν έβαζε το μηδέν, ενώ τα μαθηματικά που διδάσκουν τα μασονικά σχολεία έχουν βάλει στον κύκλο το μηδέν, ενώ η αρχή και το τέλος ταυτίζονται. 

Βλέπουμε στο βίντεο  βάζοντας το μηδέν ότι το τελικό αποτέλεσμα που παίρνουμε αν το απειρήσουμε είναι ένα μήλο. Αν πάρετε ένα μήλο και το κόψετε οριζόντια θα δείτε θα δείτε μια Πεντάλφα. 

Θυμηθείτε ότι η Apple έχει σύμβολο ένα δαγκωμένο μήλο, η Ν.Υόρκη λέγεται Μήλο και  μετά τους Δίδυμους ονομάστηκε  Σημείο Μηδέν (το σύμβολο της επανεκκίνησης, power κτλ έχουν σχέση με τους κύκλους).

Δείτε τώρα και το βίντεο με τον Τέσλα χωρίς το μηδέν 

Σύμβολα ΥποΛογιστή

Τώρα θα δούμε αν τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια έχουν όντως αξία…διότι βάζοντας πολλά μηδενικά φουσκώνεις τα χρέη… 

Μύριο σημαίνει 10.000 

Εκατομμύριο σημαίνει 100χ10.000 ίσον με 1.000.000 

ΧίλιαΜύρια σημαίνει 1000χ10.000 ίσον με 10.000.000 

Δις σημαίνει δύο φορές και τρις σημαίνει τρεις φορές 

Δισεκατομμύριο δηλ. είναι 

Δύο επί ένα εκατομμύριο 2χ1.000.000 ίσον με 2.000.000(δύο εκατομμύρια) 

και ΟΧΙ 1.000.000.000 

Τρισεκατομμύριο σημαίνει 

Τρεις φορές το εκατομμύριο δηλ. 3χ1.000.000 (τρία εκατομμύρια,3.000.000) 

Και μας βάζουν πολλά μηδενικά και το κάνουν 1.000.000.000.000 

Το ν στο τέλος των ελληνικών λέξεν σημαίνει γεωμετρικό σημείο και το ς στο τέλος των λέξεων δηλώσει την σπείρα (νόησις). Ο Άγιος Παίσιος έλεγε ότι ο Θεός εργάζεται στη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ της αγάπης και της ταπείνωσης.  

Οι  Έλληνες δεν είχαν το μηδέν και για αυτό είχαν και αξία… 

Υ.Γ Τελικά πόσα χρωστάμε??? 

Βούλγαρη Μαρία

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr