• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

«Βράζει» η Γερμανία λόγω ισλαμιστών και προσφύγων: «Μέρκελ παραιτήσου» (vid)

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

του Βασίλη Καπούλα

“Βράζει” η Γερμανία με την Α.Μέρκελ να κατρακυλά δημοσκοπικά λόγω των ισλαμιστικών επιθέσεων και της πολιτικής της στο προσφυγικό. Μεγάλη διαδήλωση κατά της Α.Μέρκελ έγινε στο Βερολίνο με εκατοντάδες διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως “Μέρκελ πρέπει να φύγεις”.
Οι πέντε επιθέσεις σε μια εβδομάδα επέδρασαν άμεσα. Γι αυτό άλλωστε οι γερμανικές αρχές προσπάθησαν από την αρχή να αποσιωπήσουν τα πραγματικά γεγονότα.
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου ζητώντας από την Μέρκελ να παραιτηθεί. Το πλήθος κρατούσε γερμανικές σημαίες ενώ ακόμη ένα σύνθημα έκανε την εμφάνιση του ” Μέρκελ βασίλισσα των κλεφτών”.
Ο γερμανικός λαός ζητά πλέον το αυτονόητο: να εφαρμόσει η Μέρκελ αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας. “Η Μέρκελ καταστρέφει την Γερμανία” λένε οι διαδηλωτές στο RT.
“Δεν είναι αποδεκτό να επιτρέπουμε να μπαίνουν άνθρωποι στη χώρα μας χωρίς σωστούς ελέγχους. Έχουμε μια κατάσταση που καταφτάνουν άνθρωποι χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ποιες είναι οι προθέσεις τους”.
Είναι η τρίτη συγκέντρωση κατά της Α.Μέρκελ. Οι άλλες δύο είχαν γίνει τον Μάρτιο και τον Μάιο.
Ταυτόχρονα η πλειοψηφία των Γερμανών δεν υποστηρίζει την “πολιτική ανοιχτών συνόρων” της Α.Μέρκελ απέναντι στους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση από το YouGov, το 66% των ερωτηθέντων είπαν ότι δεν συμφωνούν με την πολιτική της Α.Μέρκελ και μόνο το 27% την υποστηρίζει.
Αυτό είναι το χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής από τον Αύγουστο του 2015 όταν το 51% τότε είχε αποδοκιμάσει την πολιτική της.
“Η Γερμανία θα δώσει άσυλο σε όσους το χρειάζονται και θα προσφέρουμε προστασία σε όσους έρχονται από εμπόλεμες ζώνες σύμφωνα με την Σύμβαση της Γενεύης για τους Πρόσφυγες. Θα τα καταφέρουμε”.
Αυτή η απάντηση της Α.Μέρκελ ξεσήκωσε κύματα διαμαρτυρίας με τους Γερμανούς να απαντούν “δυστυχώς δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τα θύματα των πρόσφατων επιθέσεων αν το βλέπουν με την ίδια οπτική γωνία”…
Ο Frauke Petry, leader of the Alternative for Germany (AfD) και ο επικεφαλής των Πρασίνων, Cem Ozdemir, απάντησαν ότι θα πρέπει να ντρέπεται…
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Emnid για την «Bild am Sonntag», η AfD κερδίζει δύο μονάδες και βρίσκεται στο 12%, ενώ η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) παραμένει στο 35% και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) στο 23%.
Από μία μονάδα χάνουν η Αριστερά, που περιορίζεται στο 9% και οι Πράσινοι, που πέφτουν στο 11%. Σταθερά στο όριο εισόδου στην Βουλή (5%) παραμένουν οι Φιλελεύθεροι.
Ενδεικτικό της τάσης που διαμορφώνεται είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά τις επιθέσεις σε επιβάτες τρένου στο Βίρτσμπουργκ και έξω από μουσικό φεστιβάλ στο ‘Ανσμπαχ, το κόμμα ενέγραψε 933 νέα μέλη, φθάνοντας τα 24.000 μέλη σε ολόκληρη τη χώρα, τον μεγαλύτερο αριθμό μέχρι τώρα.
«Όσο χειρότερη η τρομοκρατία, τόσο περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Bild ο Πρόεδρος του κόμματος Γιεργκ Μόιτχεν και τόνισε ότι, όσο χειρότερα εξελίσσονται τα θέματα τρομοκρατίας και ασύλου, τόσο πιο ξεκάθαρο καθίσταται το γεγονός ότι η ‘Αγγελα Μέρκελ δεν έχει τις λύσεις και τόσο περισσότεροι έρχονται σε μας. «Η AfD ήταν το μόνο κόμμα που αναγνώρισε από την αρχή το πρόβλημα», δήλωσε.
Η δημοσκόπηση έγινε μεταξύ 26-29 Ιουλίου και η ερώτηση στην οποία απάντησαν οι 1.017 συμμετέχοντες ήταν “Ποια είναι η αντίδραση σας για την δήλωση της Α.Μέρκελ “Θα τα καταφέρουμε” την οποία επανέλαβε πολλές φορές σε σχέση με τον υψηλό αριθμό προσφύγων και την ανάγκη αποδοχής τους στη Γερμανία”.

‘#Merkelmustgo‘: Rally in #Berlin slams open-door refugee policy https://t.co/VFV0lbief6pic.twitter.com/zjAyTQSTvx

— RT (@RT_com) July 31, 2016

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
2 ώρες ago
Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία
Slider

Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία

by admin
3 ώρες ago
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
12 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Επίδειξη δύναμης από τους ισλαμιστές οπαδούς του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Κολωνία που φωνάζουν «Allahu Akbar» ΒΙΝΤΕΟ

Επίδειξη δύναμης από τους ισλαμιστές οπαδούς του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Κολωνία που φωνάζουν «Allahu Akbar» ΒΙΝΤΕΟ

Π.ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ = ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Π.ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ = ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr