ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρήκαν ΚΑΤΙ στο Διάστημα που Κινείται Μόνο του, Πολλαπλάσιο του Δία σε Μέγεθος(video)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 5 Αυγ 2018 - 12:41
Loading...

Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα μυστηριώδες, εξαιρετικά μεταλλικό και απομονωμένο αντικείμενο στα βάθη του διαστήματος. Είναι μεγαλύτερο από τον Δία. Κινείται μόνος του και οι επιστήμονες ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν τη φύση του.

Σύμφωνα με το phys.org, εντοπίστηκε για πρώτη φορά, το 2012, από τον Philippe Delorme και την ομάδα του, του Πανεπιστημίου Grenoble Alpes University στην Γαλλία.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν ακόμα να συμφωνήσουν στη φύση αυτού του μυστηριώδους αντικειμένου που το ονομάζουν εν συντομία CFBDSIR 2149-0403 (ολόκληρη η επίσημη ονομασία του είναι CFBDSIR J214947.2-040308.9).

Το αντικείμενο υποθέτουν ότι είναι ένα νεαρό απομονωμένο αντικείμενο πλανητικής μάζας ή ένας μικρός νάνος χαμηλής μάζας και υψηλής μεταλλικότητας.

Υπολογίζουν ότι μπορεί να έχει μάζα που κυμαίνεται από δύο έως 40 φορές την μάζα του Δία, αλλά είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε με κάποια …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/08/vrikan-kati-sto-diastima-poy-kineitai-mono-toy-pollaplasio-toy-dia.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΚAΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter