ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΑ. - 1 Φεβ 2018 - 19:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Βέτα Ανδρή

Έλληνες και Σέρβοι αξιωματικοί συναντήθηκαν και συμφώνησαν: «Μόνη λύση η μοιρασιά των Σκοπίων»!

Το στράτευμα «βράζει» κατά του Πάνου Καμμένου, τον οποίο οι Αξιωματικοί μας θεωρούν κάτι παραπάνω από «ανίκανο» να ηγείται του Υπουργείου Εθν. Αμύνης

Αποκαλύπτουμε σήμερα, για λογαριασμό της «Ε.Ω.», μία «καυτή» πληροφορία που είχαμε από αξιωματικούς των ηρωικών Ενόπλων Δυνάμεών μας, και η οποία έχει να κάνει με το ζήτημα των Σκοπίων και την Μακεδονία μας! Όσα αποκαλύπτουμε πιο κάτω, σε αποκλειστικότητα, μας τα έστειλαν τα Ελληνόπουλα που είναι «οι ακοίμητοι ένοπλοι φρουροί του Έθνους» -όπως δηλώνουν με περηφάνια- και τα στέλνουν όπως μας λένε στην «Ελεύθερη Ώρα», την αληθινή πατριωτική εφημερίδα που βγάζει αλήθειες»!

Όπως θα δείτε, το παρασκήνιο που παίζεται αυτές τις στιγμές γύρω απ’ το «μακεδονικό» είναι πολύ μεγάλο και ίσως κρίνει την μοίρα της περιοχής μας και το μέλλον του Ελληνισμού… Πρόσφατα λοιπόν έγινε ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ελλήνων Αξιωματικών με ομόβαθμούς τους από την Σερβία και το Μαυροβούνιο, στην οποία τέθηκε το «μακεδονικό» αλλά και οι πιθανοί κοινοί σχεδιασμοί και κοινές δράσεις Ελληνικής και Σερβικής πλευράς. Η κεντρική θέση που πήραν οι Αξιωματικοί μας μαζί με τους Σερβομαυροβούνιους Αξιωματικούς είναι πως: Η μόνη λύση είναι το μοίρασμα του κράτους των Σκοπίων ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία!!! Η συμφωνία αυτή, που έγινε με όρους «Τιμής» από όλες τις πλευρές και με όρκο φιλίας και συνεργασίας, προβλέπει το μοίρασμα του κρατιδίου των γυφτοσκοπιανών στα όρια που είχαν αποφασιστεί ήδη από την δεκαετία του 1990 -με την πρόταση που έκανε τότε ο Σέρβος ηγέτης Μιλόσεβιτς στο Μητσοτάκη για διάλυση των Σκοπίων, αλλά ο «εφιάλτης» Μητσοτάκης την απέρριψε-, και μάλιστα όπως σημειώνουν οι Αξιωματικοί αυτοί: «Το μοίρασμα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό, πριν να δημιουργηθούν άλλες καταστάσεις»! Μια άλλη πολύ σοβαρή «λεπτομέρεια» της συνάντησής τους αυτής -ανάμεσα στους Έλληνες και τους Σέρβους αξιωματικούς- αφορά στην μεγάλη πιθανότητα ΠΟΛΕΜΟΥ στα Κεντρικά Βαλκάνια -δηλαδή, σε Σκόπια, Κοσσυφοπέδιο, Νότια Σερβία, αλλά και… Βόρεια Ελλάδα-, η οποία θα γίνει πραγματικότητα έπειτα από έναν γενικό ξεσηκωμό των αλβανικών πληθυσμών στα Σκόπια και στην Ελλάδα (όπου θα τεθεί και θέμα «τσαμουριάς» από τους αλβανούς ανθέλληνες των Τιράνων). Στην περίπτωση αυτή οι αλβανοί θα επιδιώξουν την δημιουργία μιας «μεγάλης αλβανίας», με την σημερινή αλβανία, τα δυτικά Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο, αλλά και τμήματα της Σερβίας, της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου…

Πάνω λοιπόν σ’ αυτό το θέμα, Έλληνες και Σέρβοι Αξιωματικοί αποφάσισαν ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ για την αντιμετώπιση του αλβανικού, αλλά και κατ’ επέκταση του τουρκικού κινδύνου -οι τούρκοι βοηθούν στρατιωτικά κλπ. τους αλβανούς- όπως και των μουσουλμάνων, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν ό,τι έκαναν και στη Βοσνία την δεκαετία του 1990, δηλαδή έναν εκτεταμένο πόλεμο κατά των χριστιανών των Βαλκανίων. Μάλιστα σήμερα ο κίνδυνος είναι πολύ πιο μεγάλος από ό,τι πριν 25 χρόνια, γιατί στους διάφορους μουσουλμάνους των Βαλκανίων ήρθανε να προστεθούν και οι λαθρομετανάστες τζιχαντιστές που έχουνε κατακλύσει την Ελλάδα (κυρίως) και είναι ένας σοβαρότατος αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την περιοχή και τα συμφέροντα Ελλάδας και Σερβίας… Οι Αξιωματικοί από Ελλάδα, Σερβία και Μαυροβούνιο έκαναν καταγραφή των ειδών πρώτης ανάγκης, σε περίπτωση πολέμου, όπως και οι τρόποι μεταφοράς σε κρίσιμες περιοχές για την εξέλιξη ενός τέτοιου πολέμου -όπως είναι π.χ. η Βορ. Ελλάδα- φαρμάκων και αίματος. Μάλιστα, στην παραπάνω μυστική συνάντηση τέθηκε ως επείγον σκοπός η συγκρότηση ομάδων αποτελούμενων από ορθόδοξους χριστιανούς ειδικευμένους στρατιωτικούς και ιδιωτικούς γιατρούς και νοσηλεύτριες που θα ασκηθούν και «εκπαιδευτούν» για το πώς θα δράσουν στα πολεμικά μέτωπα, όταν φτάσει η πιθανή ώρα ενός νέου βαλκανικού πολέμου. Οι γιατροί αυτοί, καθώς και οι νοσηλεύτριες κλπ. θα είναι οι προασπιστές ενός «ορθόδοξου τόξου», όπως ειπώθηκε, κατά του τουρκαλβανικού επεκτατισμού και απειλής. Παράλληλα, επελέγησαν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν ως νοσοκομεία και στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων και προσφύγων.

Επίσης, εξετάστηκαν τα καταφύγια, πού θα μπορούσαν να δημιουργηθούν νέα τέτοια, πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν τα παλιά κλπ. Φυσικά, όλα αυτά γίνονται υπό μεγάλη μυστικότητα, αν και η σύνθεση των ομάδων Αξιωματικών από όλες τις πλευρές που συμμετείχανε στην μυστική αυτή συνάντηση είναι πάρα πολύ αξιόπιστη και αποκλείει τελείως πιθανές διαρροές κλπ. Εδώ, πρέπει απαραίτητα να σημειώσουμε πως όπως μας είπε «πηγή» μας από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, το στράτευμα κυριολεκτικά «ΒΡΑΖΕΙ» κατά των εθνοπροδοτών πολιτικάντηδων, όχι μόνο κατά της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης των Συριζανέλ, αλλά και κατά ολόκληρου του «δημοκρατικού τόξου», και μάλιστα οι Αξιωματικοί μας θεωρούν τελείως υποκριτικές τις δηλώσεις κλπ. τώρα τελευταία των νεοδημοκρατών, δήθεν υπέρ της Μακεδονίας, όταν είναι γνωστό σε όλους πως η Νέα Δημοκρατία είναι εκείνη που ξεπούλησε την Μακεδονία μας στην ξενοκρατία… Ιδιαίτερα, το στράτευμα «βράζει» κατά του Πάνου Καμμένου, τον οποίο οι Αξιωματικοί μας θεωρούν κάτι παραπάνω από «ανίκανο» να ηγείται του Υπουργείου Εθν. Αμύνης και του καταλογίζουνε πολλά, πάρα πολλά. Όπως για παράδειγμα την απαράδεκτη -όπως λένε- εμφάνισή του πριν λίγες μέρες στα Ίμια, όπου δεν τόλμησε να πατήσει στις βραχονησίδες, φοβούμενος μην… τον «μπουμπουνίσουνε» οι τούρκοι, αλλά ούτε και βγήκε να καταγγείλει πως οι προαιώνιοι εχθροί μας κατέχουνε παράνομα τα Ίμια και τα χωρικά τους ύδατα! Η οργή των Αξιωματικών μας λοιπόν, που με το «μακεδονικό ζήτημα» όλο και μεγαλώνει, είναι τόσο μεγάλη που το πολιτικάντικο σύστημα του «δημοκρατικού τόξου» ανησυχεί έντονα, και πολύ καλά κάνει… «Βουλγαρομακεδόνες»:

«Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τους μηχανισμούς των Σκοπίων»! Το «μακεδονικό ζήτημα» φαίνεται πως έχει ξυπνήσει για τα καλά τα παλιά βαλκανικά ένστικτα των λαών της περιοχής, αφού πέρα από τον Ελληνικό Λαό που αφυπνίζεται ενώπιον της απόπειρας ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας από τους πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού τόξου», και άλλες εθνικές ομάδες δραστηριοποιούνται «υπόγεια» για να πάρουν τη μερίδα του λέοντος από μια πιθανή διάλυση του γυφτοσκοπιανού κρατιδίου. Έτσι, οι λεγόμενοι «βουλγαρομακεδόνες» («μακεδόνες» με βουλγαρική εθνική συνείδηση!) που ζουν στο εξωτερικό -κυρίως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία- οργανώνονται και ζητούν το «μακεδονικό ζήτημα» να λυθεί με τον τρόπο που αυτοί θεωρούν ως «δίκαιο», δηλαδή με την ενοποίηση του κράτους των Σκοπίων με εκείνο της Σόφιας! Έτσι ώστε να έχουμε πρακτικά μια «μεγάλη Βουλγαρία»… Την θέση τους αυτή μάλιστα «συνυπογράφουν» οι «βουλγαρομακεδόνες του εξωτερικού» -των χωρών που λέμε πιο πάνω και μερικών ακόμα- σε ένα «μυστικό μανιφέστο», το οποίο ζητάει «ένωση Βουλγαρίας-Σκοπίων» σε ένα κοινό κράτος, αλλά και «φροντίδα για τα αλύτρωτα αδέλφια στις βαλκανικές χώρες»! Μάλιστα κατηγορούν την σημερινή πολιτική ελίτ των Σκοπίων ότι δουλεύει για τα… σερβικά εθνικά συμφέροντα, αφού στην πραγματικότητα το Βελιγράδι ακόμα και μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την ανακήρυξη των Σκοπίων σε ανεξάρτητο κράτος (1991) δεν έπαψε ποτέ να ελέγχει τους μηχανισμούς στα Σκόπια Το «μυστικό μανιφέστο» αυτών των λεγόμενων «βουλγαροσκοπιανών» έπεσε στα χέρια ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ του εξωτερικού, που το έστειλαν για περαιτέρω αξιοποίηση σε εμάς για να το δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα μας. Όπως μας σημειώνουν οι ομοεθνείς μας αυτοί του εξωτερικού: «Να μη φοβούνται οι Έλληνες αδελφοί μας… Είναι σε γνώση μας όλα αυτά τα βρωμερά ανθελληνικά φίδια και η ύπουλη δράση τους κατά του Έθνους μας! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»! Παραθέτουμε χαρακτηριστικό απόσπασμα -που μας σημειώσανε να το δημοσιεύσουμε οι Ελληνόψυχοι του εξωτερικού- από αυτό το «μυστικό μανιφέστο» των «βουλγαροσκοπιανών»:

«Είμαστε αμερικανοί, καναδοί και αυστραλοί πολίτες βουλγαρικής καταγωγής και η καταγωγή μας είναι από διάφορα μέρη της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας. Είμαστε μέλη της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ». Με μεγάλη αγανάκτηση παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην Μακεδονία. Ιδιαίτερα, με την τύχη των συγγενών μας που είχαν την ατυχία να αποκλειστούν από την ένωση με τη μάνα Βουλγαρία μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Οι συγγενείς μας αναγκάστηκαν να απαρνηθούν την βουλγαρική τους εθνικότητα, συνείδηση και γλώσσα. Τόσα χρόνια μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η αντι-βουλγαρική προπαγάνδα στα Σκόπια συνεχίζεται. Φαίνεται ότι η πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας είναι τμήμα μιας νέας Γιουγκοσλαβίας και οι μηχανισμοί της ελέγχονται από τις μυστικές υπηρεσίες της Σερβίας. Η λύση που επιζητούν στο πρόβλημα της Μακεδονίας είναι η ένωση της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας με τη μητέρα Βουλγαρία. Αφού πρώτα δοθούν όλα τα δικαιώματα στα αδέλφια μας που ζουν στα Σκόπια, χωρίς τον εκφοβισμό των σερβικών μυστικών υπηρεσιών. Να ξανανοίξουν τα βουλγαρικά σχολεία και οι εκκλησίες που έκλεισαν το 1913 και να επανέλθει η πραγματική βουλγαρική γλώσσα στην περιοχή. Ελπίζουμε όλοι οι συμπατριώτες μας να συμμετέχουν στην προσπάθεια να ενώσουμε τους βούλγαρους σε ένα κράτος. Και μετά από αυτό να δείξουμε φροντίδα για τα αδέλφια μας που ζουν χωρίς τη θέλησή τους στις γειτονικές βαλκανικές χώρες»…

Αυτά λέει, σε γενικές γραμμές, το «μυστικό μανιφέστο» των «βουλγαρομακεδόνων εξωτερικού» και θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως -όπως μας ενημερώνουν οι Ελληνόψυχοι του εξωτερικού που μας στείλανε για την «Ε.Ω.» το «μανιφέστο»- ο επικεφαλής των «βουλγαροσκοπιανών» λέγεται Τζορτζ Μλαντένοφ (καναδός υπήκοος) με καταγωγή από την περιοχή του Κ. Νευροκοπίου Δράμας!

elora.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…