ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρισκόμαστε απελπιστικά κοντά στο τέλος. Ξεσηκωμός ή εθνική αυτοκτονία…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 29 Απρ 2016 - 9:27
Loading...

Οι προσκυνημένοι δε δραπετεύουν… Ανατρέπονται και τιμωρούνται παραδειγματικά

Κι αυτός ο λαθρεπιβάτης της εξουσίας, με τα λαθραία συνθήματα και τις λαθραίες ελπίδες που έριξε μαζικά στο χρηματιστήριο της πολιτικής εξαπάτησης, δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο, καμιά απολύτως πρόθεση να δραπετεύσει από τα αδιέξοδα του θλιβερού του κυβερνητικού καραβανιού των τυχάρπαστων και κατσαπολιάδων…
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτό που θέλει είναι να «πουλήσει» στ αφεντικά τα χρήσιμα προσόντα του στη διαχείριση της απάτης, πλασαριζόμενος ως καταλληλότερος κατοχικός διαχειριστής.
Ωστόσο, αργά η γρήγορα αυτή η επικίνδυνη παρέα του πολιτικού καιροσκοπισμού θα ανατραπεί. Κι αυτά που θα μείνουν πίσω θα είναι:

 

Ένα συνολικά αναθεωρημένο status τόσο στα ανατολικά όσο και στα βόρεια σύνορα της χώρας, με την Τουρκία αφενός να θέτει σε αμφισβήτηση το συνολικό νομικό καθεστώς που διέπει το Αιγαίο και τη Θράκη…

Κι από την άλλη μεριά τα Σκόπια να αποτολμούν το αδιανόητο, δηλαδή εισβολή και ενόπλων τμημάτων και ελικοπτέρων της πολεμικής τους αεροπορίας, μέσα στο Ελληνικό έδαφος.
Το πολιτικό σύστημα έχει οδηγηθεί στην απόλυτη κατάρρευση, στην απόλυτη απαξίωση, και η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαμελισμό.
Απέναντι σ αυτά τα εφιαλτικά αδιέξοδα που οι προηγούμενοι εγκαινίασαν και φρόντισε να επισφραγίσει με τον τρόπο και με τη δουλικότητά της μια επικίνδυνη εθνομηδενιστική παρέα, θα πρέπει να τονίσουμε οτι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει ανάγκη από το λαό στους δρόμους και από μια πολιτική ηγεσία πυγμής..

Βρισκόμαστε απελπιστικά κοντά στο τέλος. Περιθώρια για άλλη ανοχή δυστυχώς δεν υπάρχουν. Ξεσηκωμός ή εθνική αυτοκτονία…

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter