ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Βροχή» οι καταγγελίες κατά της Μονσάντο – Ποιοι υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν εκφοβισμό!!

ΚΛΟΙΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. - 11 Ιούλ 2018 - 17:15
Loading...

«Βροχή» καταγγελιών

Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εταιρία Μονσάντο προσπάθησε να εκφοβίσει ανεξάρτητους ερευνητές, οι οποίοι «κυνηγάνε» δικαστικά την συγκεκριμένη πολυεθνική.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι ανεξάρτητοι ερευνητές, υπάρχουν καρκινογόνες ουσίες μέσα σε πολύ γνωστό προϊόν της εταιρίας, το οποίο έχει την δυνατότητα να «σκοτώνει» τα άγρια χόρτα.

Η περίπτωση του Johnson

Ο δικηγόρος Brent Wisner ο οποίος εκπροσωπεί τον Αμερικανό DeWayne Johnson ο οποίος δήλωσε ότι απέκτησε λέμφωμα Hodgkin (τα λεμφώματα είναι τύποι καρκίνου), μετά από την χρήση του προϊόντος που διαβάσατε παραπάνω, δήλωσε ότι η Μονσάντο έχει εισαγάγει ουσίες οι οποίες συνδέονται άμεσα με τον καρκίνο.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αυτή την φορά για την πολυεθνική, αφού πολλοί άνθρωποι την έχουν «στείλει» στα δικαστήρια. Εντύπωση προκαλούν οι καταγγελίες ότι η εταιρία προσπαθεί να εκφοβίσει τους πολίτες που την «κυνηγάνε».

Τι είναι η Μονσάντο

Είναι πολυεθνική εταιρεία αγροχημικής και γεωργικής βιοτεχνολογίας.

Σημείωση

Η Monsanto είναι υπεύθυνη για την γενετική τροποποίηση των καλλιεργειών. Με λίγα λόγια δεν ξέρουμε τι τρώμε. Δεν έχουμε ιδέα τι ουσίες περιέχουν τα φρούτα και τα λαχανικά που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter