ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γίνεται της… πλατφόρμας! Από τη Δευτέρα αλλού η έκδοση της Σχολικής Κάρτας για τον κορωνοϊό!

ΕΛΛΑΔΑ. - 27 Οκτ 2021 - 6:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Συνεργάστηκαν τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που έμαθαν να στήνουν πλατφόρμες και έχουν τρελάνει τον κόσμο

Νέες περιπέτειες περιμένουν τους γονείς από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου. Αποφασίστηκε να εκδίδεται από νέα πλατφόρμα η Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

Έτσι πλέον όλα θα γίνονται όχι από το γνωστό self-testing.gov.gr, αλλά από την πλατφόρμα edupass.gov.gr, που θα τεθεί σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες. Σύμφωνα με τη νέα φαεινή ιδέα, χάρη σε αυτή την πλατφόρμα ο κάθε Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), που πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα είναι η τελευταία φορά που οι γονείς μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία, θα χρησιμοποιήσουν το self-testing.gov.gr. Όσα παιδιά φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία, θα εξακολουθούν να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα από το self-testing.gov.gr. Δηλαδή, πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεφ’ το!

Για την δε νέα πλατφόρμα συνεργάστηκε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που βρήκε τρόπο να στήνει πλατφόρμες και έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο, που ήδη βρίσκεται στα όριά του!

newsbreak.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…