ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γερμανία: 24 τραυματίες από εισβολή Αφρικανού μουσουλμάνου σε εκκλησία

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Απρ 2019 - 22:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τουλάχιστον 24 άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένας άγνωστος εισέβαλλε σε εκκλησία στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και φωνάζοντας τη γνωστή ιαχή “Αλλαχού” άρχισε να πετά και να καίει πυροτεχνήματα.

Από τον πανικό που προκλήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Μόναχο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 24 άτομα που παρακολουθούσαν τη λειτουργία.

 

Την ίδια ώρα στη Γαλλία οι εμπρηστικές επιθέσεις και οι βανδαλισμοί εναντίον εκκλησιών παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με πηγές της καθολικής Εκκλησίας στην Γαλλία από το Φεβρουάριο μόνο έχουν καταγραφεί πάνω από 47 επιθέσεις κάθε είδους σε χριστιανικές εκκλησίες με ένα κύμα βίας το οποίο προέρχεται κυρίως από αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο κατά των χριστιανών που εδρεύει στη Βιέννη από τις αρχές του έτους έχει σημειωθεί αυξήσω της τάξης του 25% στις επιθέσεις κατά χριστιανικών ναών σε όλη την Ευρώπη σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Στο μεταξύ στη Σρι Λάνκα αναγνωρίστηκε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών εξτρεμιστών μουσουλμάνων που αιματοκύλησαν στην πρωτεύουσα.

Πρόκειται για τον Zahran Hashim ο οποίος ανατινάχθηκε φωνάζοντας «Αλαχού» σε ξενοδοχείο στο Κολόμπο σκοτώνοντας κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες. Συνολικά τα θύματα από όλες τις επιθέσεις, οι οποίες στόχευαν Χριστιανούς ανέρχονται στα 207.

 

 

pronews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…