ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. VIDEO

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 14 Μαΐ 2019 - 21:08
Loading...

Η γερμανική κοινωνία εξοργίστηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) έχει κάνει αρκετές υποκλοπές πολιτών στη χώρα τους. Οι ανησυχίες για την ασφάλεια της ιδιωτικής τους ζωής είναι τέτοια που ορισμένοι Γερμανοί έχουν ανεβάσει βίντεο στο YouTube που εξηγούν πώς να καταστρέψουν το μικροτσίπ που βρίσκεται μέσα στις ταυτότητες χρησιμοποιώντας τον φούρνο μικροκυμάτων.

Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του βίντεο προειδοποιούν για την μη νομιμότητα της διαδικασίας.

Τον περασμένο Αύγουστο ένας άνδρας 29 ετών συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με την κατηγορία ότι κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο κρατούμενος εξήγησε ότι θέρμανε το διαβατήριό του για να εμποδίσει την επιτήρηση του από την NSA.

Ο Γερμανός πολίτης που κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ή να εκτίσει ποινή φυλάκισης για παράνομη τροποποίηση των επισήμων εγγράφων. Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, τα προσωπικά έγγραφα ταυτότητας είναι κρατικές.
Τα μικροτσίπ εφαρμόζονται σε όλα τα γερμανικά δελτία ταυτότητας από το 2010 και, παρόλο που η Γερμανική Κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι το μέτρο αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις αν και οι μελέτες έχουν δείξει ότι το μικροτσίπ χρησιμοποιείται για να κατασκοπεύει τους Γερμανούς πολίτες.

Μια έρευνα του 2014 δείχνει ότι σχεδόν το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η αύξηση της ψηφιοποίησης και ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ απειλεί το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.

Το χάραγμα του αντίχριστου πλησιάζει και όποιος δεν συμμορφώνετε με τα σχέδια της Νέας τάξης Πραγμάτων είτε θα φυλακίζεται είτε θα πρέπει να καταφύγει σε κάποιο βουνό.
Δείτε το βίντεο για να ξέρετε τι πρέπει να πράξετε όταν έρθει η ώρα

votegreece.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter