ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Νέα για τα εμβόλι@ από την Ιαπωνία

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 27 Μάι 2021 - 10:21

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ https://drive.google.com/file/d/1Y6iP…

Μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Οσάκα με επικεφαλής τον καθηγητή Hisashi Arase και αποτελούμενη από ερευνητές από το Ερευνητικό Ινστιτούτο μικροβιακών ασθενειών, το Ινστιτούτο πρωτεϊνικής έρευνας, το Ερευνητικό Κέντρο Immunology Frontier, το κέντρο μολυσματικών ασθενειών και το μεταπτυχιακό σχολείο ιατρικής ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι τόσο τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προστατεύουν από τη μόλυνση όσο και τα αντισώματα που αυξάνουν τη μολυσματικότητα παράγονται μετά από μόλυνση με SARS-CoV-2 αναλύοντας αντισώματα που προέρχονται από ασθενείς με COVID-19.

Τα αντισώματα κατά της θέσης δέσμευσης υποδοχέα (RBD) της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 παίζουν σημαντική λειτουργία ως εξουδετερωτικά αντισώματα που καταστέλλουν τη μόλυνση SARS-CoV-2 αναστέλλοντας τη δέσμευσή της στον ανθρώπινο υποδοχέα, ACE2.

Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία των αντισωμάτων έναντι

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr