ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ : ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 3 Οκτ 2021 - 11:33

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ.. 

          «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ» ! 

«Υπάρχουν και πολλοί ανυπότακτοι ..που διδάσκουν λόγια κούφια και μάταια και με αυτά εξαπατούν τα μυαλά των άλλων, .. 

Ομολογούν, ότι γνωρίζουν τον Θεόν, με τα έργα των όμως Τον αρνούνται. Είναι σιχαμένοι και απειθείς και άχρηστοι δια κάθε έργον αγαθόν. 

ΔΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΈΛΕΓΧΈ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΟΜΑ,ΔΙΑ ΝΑ ΥΓΙΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ,» (Τιτ.Α’10,16,13). 

Είναι υπεύθυνοι όλων των δεινών και όσων επακολουθήσουν. 

Συνεργοί ηθελημένα ή άθελα, των κάθε παράνομων εβραιο- μασονικών αποφάσεων. 

Ενορχηστρωτές της κατάλυσης της δημοκρατίας και ελευθερίας του ανθρώπου. 

Άρρωστοι πνευματικά «εξέστραπταν, ών αυτοκατάκριτοι» της Ορθής Πίστης, μη δυνάμενοι να ξεχωρίσουν τη δολοπλοκία από την ορθότητα και ευθύτητα της έντιμης συμπεριφοράς. Τους αποκαλείς «ευλογημένε» και αυτοί ακούνε «καταραμένε». 

Τους ελέγχεις με αγάπη και αυτοί δαιμονίζονται περισσότερο. Οντότητες που μόνο η εξωτερική εμφάνιση θυμίζει άνθρωπο, ενώ ο εσωτερικός τους κόσμος είναι πιο βρώμικος και από νεοσφραγισθέντα τάφο. 

Επιδιώκουν όχι μόνο την εξόντωση των ανθρώπων, αλλά και τα βασανιστήριά τους. 

Τέλειοι ηθοποιοί –υποκριτές, παρασύρουν ψυχές με το πρόσχημα της «αγάπης». 

Αυτοί που θέλουν να δολοφονήσουν την ανθρωπότητα ,νοιάζονται τάχα για την υγεία της. 

Ωωω!! Τον κολοφώνα της απιστίας των υποτιθέμενων χριστιανών! 

Ωωω!! Το μέγεθος του κεφαλαίου της συμφοράς που επενδύουν επί της κεφαλής των! 

Ο Κύριος μας και Θεός μας, μας λέει «από τους καρπούς θα αναγνωρίσετε το δέντρο», οι δε δύστυχοι βλέπουν κατάματα τον θάνατο και τον συγχέουν με τη ζωή. 

Εντελώς τυφλοί, συντάχθηκαν με τους εχθρούς του Θεού. Μάχονται τον ίδιο τον Θεό. Δέχονται τις παιδαγωγικές –προειδοποιητικές τιμωρίες του Θεού και δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά που έχουν συμβεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μετά την προδοσία στην ΨΕΥΔΟσύνοδο Κρήτης(2016) ,μόνο τυχαία δεν είναι!! 

Με πόνο τους λες ότι ποτέ δεν μπορεί να γίνει ένωση εκκλησιών (βλέπε:  https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84/ ). 

Και οι διεστραμμένοι στην πίστη βγάζουν δικές τους εντολές και αγνοώντας τους Κανόνες, εναγκαλίζονται, συλλειτουργούν και συγκοινωνούν με τους πάσης φύσεως καταδικασμένους και μη, προδρόμους του αντιχρίστου αιρετικούς. Οι τοιούτοι διαχώρισαν τη θέση τους 
«φεύγοντας από ημάς, γιατί ποτέ δεν ήσαν από ημάς.» Έφυγαν προσκολλημένοι στους αιρετικούς διότι  με αυτούς έχουν κοινά. «Ποτέ δεν ήσαν γνήσιοι Χριστιανοί». 

Αναδείχτηκαν με «άσπρα» και με τη βοήθεια εξουσίας αρχόντων..! 

Μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία σταύρωσαν πάλι τον Θεό στην ΨΕΥΔΟσύνοδο Κρήτης, αφού προηγουμένως φρόντισαν να υπογράψουν ενώπιον των ραβίνων ότι τον Θεό δεν τον εφόνευσαν οι Ιουδαίοι. Διαχωρίστηκαν και ξανακυλίστηκαν στη λάσπη γενόμενοι ρυπαρότεροι, ωσάν τους χοίρους, μας λέει ο Απ. Πέτρος. 

Λένε κάποιοι εντεταλμένοι ,αιρετικοί, κρυφοί οικουμενιστές, σκοπίμως, ότι «την ψευδοσύνοδο της Κρήτης δεν τη δέχτηκε ο λαός και είναι σαν να μην έγινε». 

Τί λέτε ,πονηροί ,ουνίτες- οικουμενιστές, ανεγκέφαλοι; 

Ελάτε επομένως πάραυτα να την καταδικάσουμε όπως ορίζουν οι Ιεροί Κανόνες, ώστε να μην υπάρχει στα συρτάρια ούτε να εφαρμόζονται τα ψηφίσματά της και παράλληλα να καταδικαστούν και όσοι την ψήφισαν, όπως και οι υποστηρικτές της, ώστε να μην προβούν ξανά σε παρόμοιες προδοσίες. 

Ποιοί όμως θα συστήσουν ΣΥΝΟΔΟ προς καταδίκη τους; 

Θέλουν να είναι στο απυρόβλητο, για να συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους ,όταν και όπου μπορούν. 

Εύχομαι να μη φτάσουμε στις λύσεις που προτείνει ο Μέγας Βασίλειος και πολλοί άλλοι Άγιοι σε ανάλογες περιπτώσεις ανάγκης. Οι λαϊκοί έχουν ανάγκη από ποιμένες να τους ποιμάνουν και όχι να τους οδηγήσουν σταδιακά στην αίρεση και στην απώλεια. Αυτοί ακολουθώντας σιγά-σιγά τους τυφλούς αιρετικούς κατρακύλησαν και χωρίς να το καταλάβουν ,κατέληξαν στην αποξένωση με την Eκκλησία, αδυνατώντας να διακρίνουν την Αλήθεια από το ψέμα. 

Δεν υπολογίζουν πια τίποτα. Γι’αυτούς όλα επιτρέπονται αρκεί να υπάρχει υλικό κέρδος. Βαθιά νυχτωμένοι και σκοτισμένοι, βοηθούν την προσωπική έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Τη χώρα του φωτός ,του πολιτισμού και της αποστολικής διαδοχής θέλουν να την παραδώσουν στους αλλόθρησκους βαρβάρους. 

Θέλουν να εξαθλιώσουν ψυχικά και σωματικά όλους τους ανθρώπους, δημιουργώντας χάος στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου και μετά να φέρουν τον «μεσσία» δήθεν να τους σώσει. Δαιμονοκινούμενοι όντες, στερούνται και της απλής κοσμικής λογικής: 

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ  ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο «ΜΕΣΣΙΑΣ». 

Βλέπε: ( https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/blog-post_395.html ) 

Ακούσατε καλοί και σεβαστοί Πατέρες ; 

Είδατε ότι το εμβόλιο είναι προϋπόθεση για την έλευση του ανόμου; 

Με απλά και ξεκάθαρα λόγια ,αυτό μας είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ως ένας εκ των πλέον αρμοδίων της έλευσης του «μεσσία» (αντιχρίστου). 

Και εσείς προσποιήστε ότι δεν ακούσατε; 

Κατά τα άλλα «το εμβόλιο δε σχετίζεται με το σφράγισμα, ούτε έχει πνευματική διάσταση!!» Ωστόσο αφαιρεί την προσωπική ελευθερία αφού μέσω της υποχρεωτικότητας στερεί τη συμμετοχή στην κανονική ζωή, όσων το αρνούνται. 

Μέχρι να συναχθούν, οι εναπομείναντες Ορθόδοξοι σεβαστοί Πατέρες προς διερεύνηση και να αποφανθούν αν το εμβόλιο είναι χάραγμα ή ΠΡΟχάραγμα ή ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ή ΠΡΟσφράγισμα, θα έχουν εμβολιαστεί μικροί και μεγάλοι, έως και οι εκλεκτοί.  

Επομένως σωστό είναι, όσοι ζητούν και πληροφορούνται ,λόγω ενδιαφέροντος, να «εργάζονται» πριν γίνει το κακό, ώστε να προλάβουν κάθε επερχόμενο κίνδυνο που θα έβλαπτε το ποίμνιο. Όταν γίνει το κακό και μετά καμία βοήθεια δεν προσφέρει η κάθε απόφαση σύναξης. Μετά ένα «συγνώμη», «κάναμε λάθος» ή «καθυστερήσαμε», ουδεμία αξία θα έχει! 

Γι’αυτό, ο,τιδήποτε ενέχει έστω και υπόνοια αντίχριστης ενέργειας είναι συμφερότερο να το αντιμετωπίζουμε ως μεγάλο κακό, πόσο μάλλον όταν υγιείς πεθαίνουν.. ξαφνικά! 

Μας βεβαιώνει ο επιστήθιος μαθητής του Χριστού «ότι πρόκειται να έλθη ο αντίχριστος, και τώρα έχουν αναφανή πολλοί αιρετικοί, πρόδρομοι του αντιχρίστου. Εξ’αυτού λοιπόν μανθάνομεν, ότι η εποχή μας είναι εποχή κρίσιμος.» (Α’Ιωαν.Β’18.) 

Αν η τότε εποχή ήταν κρίσιμη ως προς την έλευση του αντιχρίστου, η σημερινή εποχή που βρίσκει πλανεμένους έως και τους εκλεκτούς, πώς χαρακτηρίζεται; 

Προσέξτε τί μας λέει ο Απ. Ιωάννης, οι αιρετικοί θα αναφανούν πρώτα. Και είναι αιρετικοί οι πάσης φύσεως αποστατούντες χριστιανοί ,που ανατρέπουν το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Οι αιρετικοί θα είναι η αιτία του κακού. Κάθε τί  λοιπόν που λαμβάνω από αιρετικό πρόδρομο του αντιχρίστου, δεν αντιλαμβάνομαι ότι μόνο καλό δεν έχει και ότι σχετίζεται απόλυτα με την προπαρασκευή του εδάφους για την προσωπική έλευση του ανόμου ,γενόμενος ταυτόχρονα συνεργός του; 

Αυτό μας λέει παρακάτω «και τώρα πλέον είναι ο αντίχριστος εν τω κόσμω, δια των αιρέσεων και των ψευδοδιδασκαλιών, που προπαρασκευάζουν το έδαφος δια την προσωπικήν έλευσίν του.»(Α’Ιωαν.δ’3.) 

Βεβαιώνει επίσης ότι: «Καθένας που βγαίνει έξω και δεν μένει μέσα εις τη διδαχή του Χριστού, δια της ακριβούς τηρήσεως αυτής, αυτός δεν έχει τον Θεόν, αλλ’ είναι χωρισμένος από Αυτόν..»(Β’Ιωαν.9.) 

Λέγοντάς μας ότι «μένει μέσα εις την διδαχήν του Χριστού» εννοεί πως αποδεχόμαστε αυτήν και προσπαθούμε συν Θεώ την ακριβή τήρηση αυτής και όχι να αρνούμαστε τη διδαχή όταν αδυνατούμε να την τηρήσουμε ή την αρνούμαστε αντικαθιστώντας την, με δικές μας διδαχές. 

Στη δεύτερη περίπτωση  χωριζόμαστε από Αυτόν ,δεν είμαστε ενωμένοι μαζί Του ,αφού δεν αναγνωρίζουμε τις Εντολές Του. Παρακάτω μας λέει ξεκάθαρα τα ακόλουθα για όποιον δεν είναι ενωμένος μαζί με τον Ιησού Χριστό :  

«Όποιος δεν μείνη ενωμένος μαζί μου …(«έχει ήδη πεταχθεί έξω» {Κολιτσάρα})… (Θα ξεραθή και δεν θα του μείνη κανένα ίχνος χάριτος και πνευματικής δυνάμεως και ζωής {Τρεμπέλα})» (Ιωάν.ΙΕ’6). 

Προσέξατε τί μας είπε; Κανένα ίχνος χάριτος!! 

Δεν μας είπε ότι θα στερείται χάριτος, αλλά θα έχει δύναμη πνευματική για τέλεση μυστηρίων, διότι μας ξεκαθαρίζει ότι θα έχει ήδη πεταχθεί έξω. 

Με το «ήδη πεταχθεί έξω», εννοεί ότι δεν θα έχει μεσολαβήσει καμία εξωτερική παρέμβαση ή απόφαση τυχούσης συσταθείσας συνόδου, αλλά μόνος , «ών αυτοκατάκριτος» θα εξέλθει (θα πεταχθεί έξω, θα απομακρυνθεί, θα αποχωρίσει), όπως πετάχτηκε έξω ο Ιούδας, χωρίς να του το επιβάλλει κανείς, και απείχε του δείπνου, μολονότι «..και αυτός είχε χαρίσματα αν και ήτο πονηρός..» (ΕΠΕ Ομιλία Χρυς.ΚΔ’σελ.123,έργα 10),τα οποία παρευθύς απέβαλλε (διότι αυτός ήταν η αιτία) ή για την ακρίβεια έχασε ,παρ’ όλες τις προσπάθειες του Ιησού να τον επαναφέρει. 

Με τη διαφορά ότι ο Ιούδας αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι, ενώ οι αναίσχυντοι έχουν άκαμπτο τον αυχένα και εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στα Άγια των Αγίων, προδίδοντας τον Χριστό. 

Κατά τα άλλα …ιερουργούν!! Θαυμάστε θράσος..!!! 

Η όποια συσταθείσα σύνοδος όπως ορίζουν οι Κανόνες, οφείλει να γίνει γρήγορα ανάλογα τη σοβαρότητα του προβλήματος και σκοπό έχει να : 

1ον)Επιφέρει την εκκλησιαστική ευταξία. 

2ον)Να επανορθώσει τυχόν αλλοίωση της δογματικής ακρίβειας και  

3ον)Να καθαιρέσει ,απομακρύνει τους επιφέροντας τις αλλοιώσεις στην Εκκλησία, ώστε να μην επαναληφθούν και μολύνουν το ποίμνιο. 

Τα προαναφερθέντα δεν ενδιαφέρουν τη διοικούσα «εκκλησία» εδώ και πολλά χρόνια . 

Για του λόγου το αληθές, θα έπρεπε 100 χρόνια τώρα να είχαν δείξει ενδιαφέρον προς επίλυση του σχίσματος ,σχετικά με το ημερολόγιο. 

Ο Μέγας Βασίλειος μας αναφέρει ως ευκολογιάτρευτα τα θέματα των σχισμάτων αρκεί να μην πολυκαιρίσουν.  

Είδατε εσείς να ενδιαφέρεται η εκκλησία να γιατρέψει το προαναφερθέν ή άλλο πρόβλημα που ταλανίζει την Εκκλησία του Χριστού; Το αντίθετο συμβαίνει, ακολουθεί οδηγίες του ΠΣΕ και αντί να λύσει προβλήματα τα πολλαπλασιάζει:  

ΨΕΥΔΟσύνοδο Κρήτης, λαθρομεταναστευτικό, αποδοχή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Μακεδονικό, Ουκρανικό, μασκοφορία, ιό εξαπάτησης, όστια !! 

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ!! …και για να τα πετύχει, καταργεί τους Κανόνες ακόμα και το Ιερό Ευαγγέλιο. 

Για του λόγου το αληθές, ακούστε «ιεράρχη» που δύο χρόνια τώρα, αντί να τον καθαιρέσουν, του αναθέτουν και «άλλες αποστολές.» 

Ο ξένος αλλότριος απατεώνας, απόβλητος της Εκκλησίας του Χριστού ,γυμνός κάθε χάριτος, πνευματικής δυνάμεως και ζωής «ιερουργεί» και τα ερίφια τον ακολουθούν. Οι δε «ευλαβείς» ιερείς τον μνημονεύουν σιωπώντας. Και οι «αγιοπατερικά» αποτειχισμένοι στέλνουν τα παιδιά τους ,στους δεύτερους καταστροφείς ,τους δήθεν ευλαβείς, που ακούνε ,βλέπουν και σιωπούν, χωρίς να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τους πρώτους καταστροφείς που κατασφάζουν το ποίμνιο του Χριστού. 

Αυτό τους διδάσκουν οι Άγιοι Πατέρες που ισχυρίζονται ότι τους ακολουθούν;  

ΝΤΡΟΠΗ …είναι αγιοπατερική ,πνευματική σκέψη αυτή; 

Καθίστε και κλάψτε για το κατάντημα της εκκλησίας.. 

Οργίζεστε, αλλά μην αμαρτάνετε.. 

Ακούστε λόγια από «μεγάλο» ιεράρχη… 

(βλ.: https://www.youtube.com/watch?v=edbq_6hyDDs) 

Ενώθηκαν όχι μόνο με τους αιρετικούς –προδρόμους του αντιχρίστου, αλλά αγκάλιασαν και τις άλλες θρησκείες ως οδούς σωτηρίας (πανθρησκεία). 

Μόνο οι τυφλοί δεν τα βλέπουν και τα όργανα του αντιχρίστου που κάνουν ότι δεν τα βλέπουν για να πετύχουν το σκοπό τους. Απορώ πραγματικά με κάποιους τόσο καλούς συγγραφείς, αρθρογράφους και αναλυτές εκκλησιαστικών θεμάτων, που ενώ γνωρίζουν πολύ καλά το βασικό σημείο του προβλήματος, το προσπερνούν διακριτικά επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους σε άλλα, ενώ γνωρίζουν ότι  βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του πολέμου και ότι από τη συγκεκριμένη πτώση ,θα έρθουν μύριες οδύνες. Ας είναι, θα φανεί σύντομα. 

Η προπαρασκευή του εδάφους από τους αιρετικούς ,για την προσωπική έλευσή του, θα είναι καθ’όλα ,τέλεια. Ερχόμενος ο «μεσσίας» θα βρει σφραγισμένους τους ανθρώπους, ώστε να τον προσκυνήσουν χωρίς καμία αντιπαλότητα (αντίδραση). 

Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί θα έχουν απομακρυνθεί προ πολλού και ουδεμία σχέση και ανάμειξη θα έχουν ,αφού άλλωστε  διώκονται. 

Δεν θα υπάρχει καμία ατέλεια που θα σηματοδοτούσε την αποτυχία του ανόμου, όταν έρθει. Συνεπώς, είναι δυνατόν να έρθει ο αντίχριστος πριν πλανηθούν οι εκλεκτοί;Πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει την Αλήθεια που αναβλύζει από το στόμα τους ως πύρινη λαίλαπα ,εναντίον του; Θα φροντίσει επομένως εκ των προτέρων να πλανήσει και τους εκλεκτούς, ώστε τέλεια για αυτόν η προπαρασκευή, να μην ενέχει καμία αποτυχία. Όλα αυτά βεβαίως, κατά παραχώρηση Θεού. 

Πού είναι τώρα το σύνολο των εκλεκτών; 

Πού είναι όλοι αυτοί στους οποίους ανέθεσε την επιστασία του ποιμνίου ο Θεός;  

Βλέπετε εσείς καμία αντίσταση κατά του θηρίου από τους προϊσταμένους  εκλεκτούς, όταν μάλιστα σε παροτρύνουν να  εμβολιαστείς; 

Είναι πρόδρομοι του αντιχρίστου ή όχι; 

 Όταν έχουν μιλήσει πολλά χρόνια πριν οι Άγιοι για το σφράγισμα, την ασθένεια, το εμβόλιο, οι νεότεροι που θέλουν να λένε ότι ακολουθούν την αποστολική διαδοχή, γιατί δεν ταυτίζονται με τους Αγίους; Είναι μήπως αγιότεροι των Αγίων ή μήπως με τα αγύρτικα κόλπα τους εξαπατούν το ποίμνιο, φορώντας ράσα, ενώ στην ουσία εκπληρώνουν την τελική προπαρασκευή για την προσωπική έλευσίν του; 

Εμείς οφείλουμε να καταστρέφουμε την προπαρασκευή του εδάφους, έτσι  σώζονται ψυχές καλοπροαίρετες που και την ενδεκάτην θα αφυπνιστούν. Ευχαριστούμε τον Κύριον που μας ενισχύει στον αγώνα κατά του θηρίου. Ομολογούμε την Αλήθεια που είναι ο Ιησούς Χριστός και η διδασκαλία Του. Δε δεχόμαστε τίποτα από τους αιρετικούς προδρόμους του αντιχρίστου ,ως δήθεν σωτηρία του σώματός μας. Ο Θεός παραχωρεί την καθυστέρηση ώστε να γίνει πασιφανές το ανθρωποκτόνο σχέδιό τους, ακόμα και από τους πλέον δύσπιστους,για «να μην υπάρχει καμία δικαιολογία (από κανέναν) για την τυχόν αποπλάνησή μας.» 

Όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία κρίνονται επουσιώδη από τους υποστηρικτές της δήθεν δυνητικότητας του 15ου ΑΒ’ και 31ου αποστολικού κανόνα. Θα ντρέπονται κάποιοι αν και εφόσον μετανοήσουν πικρά για το κακό που έχουν επιφέρει 6 χρόνια τώρα ,θα είναι όμως αργά. Όσοι νομίζουν ότι είναι στη διάθεση του Ορθοδόξου Χριστιανού να βρίσκεται με τους αιρετικούς –προδρόμους του αντιχρίστου ,εχθρούς του Θεού και αν θέλουν να αποκόπτονται από αυτούς δια της αποτειχίσεως ,σφάλλουν αναμφισβήτητα.  

Είναι δηλαδή αρεστό στον καλό ποιμένα να ακούνε τα τέκνα Του, τη φωνή του, ή αν θέλουν να ακούνε και τη φωνή των αλλοτρίων ,  ξένων απατεώνων. 

Άλλα μας λένε οι Γραφές ,αδερφοί μου. 

Προσέξτε ,γιατί η πλάνη έχει επιχειρήματα και δέλεαρ. Από την έρευνα των Γραφών θα γνωρίσουμε την πεπατημένη οδό που μας οδηγεί στην Αλήθεια. Μόνο ως συνέχεια τοις Αγίοις Πατράσι «δια της ακριβούς τήρησης της διδαχής θα σωθούμε». 

Επομένως, μη μας ξεγελούν οι σειρήνες του κόσμου που τον εξουσιάζει ο διάβολος, ακόμα και αν δείχνουν ότι ενδιαφέρονται  για το καλό μας, έρχονται εκ δεξιών για να μπορέσουν στη συνέχεια να επιβληθούν στις ψυχές μας, οδηγώντας τες στην απώλεια. Οι ζωντανές περιπτώσεις αναρίθμητες με αποδείξεις. Πρώτα ανιχνεύουν την ψυχή κατηχώντας την διαβολικά ,μετά τη δελεάζουν με έργα αγάπης, κατόπιν τη δένουν και στη συνέχεια την εκβιάζουν. Πολλές φορές, ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν σε βάθος το κακό που προξενούν, επιμένουν κιόλας ως «ειδικοί» και στα ιατρικά. Μας υποχρέωσαν στα πνευματικά, θέλουν τώρα να επιδοθούν και στη σωτηρία του σώματός μας. 

«Εάν κανείς σύρη άλλους εις αιχμαλωσίαν, θα αιχμαλωτιστή και αυτός…όλα τα αδικήματα και αι καταπιέσεις, που θα κάμη με τα όργανά του το θηρίον, θα πληρωθούν και θα τιμωρηθούν με το αυτό μέτρον και νόμισμα. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΧΘΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ».(Αποκ.ΙΓ’10) 

Εμείς έχουμε ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στις καρδιές μας, έχουμε την θριαμβεύουσα στο πλευρό μας ,ως εκ τούτου ποτέ να μη σκεφτούμε ότι είμαστε μόνοι μας.. 

Και κάτι άλλο πέραν του υποχρεωτικού ενδιαφέροντος και καθήκοντος προς σωτηρία των ψυχών των αδερφών, που εκδηλώνεται έμπρακτα. Κάθε πιεστική συμπεριφορά προς όφελος δήθεν του πλησίον ,μάλλον εγωισμό και πονηρία ενέχει. Άλλο ενδιαφέρομαι και άλλο πιέζω και απαιτώ τη σωτηρία του πλησίον, όταν μάλιστα αυτός δεν τη θέλει. 

Προσοχή λοιπόν, να μην έρθουμε σε αντίθεση με το σωτηρειώδες  έργο του Θεού έχοντας μωρό ζήλο ,επιθυμώντας να εισέλθουν αυτοί για τους οποίους ο Θεός έχει ετοιμάσει τη λίμνη των βασάνων. (Βεβαίως, ούτε -για να μη θεωρηθώ ζηλωτής-πρέπει να ανεχθώ τους αιρετικούς στην Εκκλησία του Χριστού. Χίλιες φορές ζηλωτής θείου ζήλου.) 

Αυτοί που έχουν πνευματικούς οφθαλμούς και αυτιά, γνωρίζουν ότι από καταβολής κόσμου είναι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής,όσοι μέλλουν να σωθούν.Θα εννοήσουμε τον Λόγο όταν εγκολπωθούμε την παραβολή του σπορέα που μόνο στο γόνιμο χώμα φύτρωσε, μεγάλωσε και πολλαπλασιάστηκε ο σπόρος. Δεν επέμενε ο Κύριος ούτε απαίτησε από τους σπόρους που έπεσαν στην πέτρα στο δρόμο και στα αγκάθια ,να καρποφορήσουν. 

Η σπορά έγινε καθολική, ιδίας ποιότητας και φροντίδας «για να μη βρει κανένας δικαιολογία για την τυχόν αποπλάνησή του.» 

Το σωτηρειώδες έργο του Θεού που σφραγίστηκε με το αίμα Του, «ως ύστατη προσπάθεια να  μας σώσει», δεν θα το καταλάβουμε «αν έχουμε έστω και την παραμικρή εμπαθή κλίση προς τα γήινα.» Γι’ αυτό μας λέει: «Εξ’όλης της καρδίας , η αγάπη προς τον Κύριον.»  

Αλλού μας λέει : «Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις δια λόγου και έργου προς Δόξα Θεού και όστις θέλει. Εσύ το μισθό σου τον πήρες.» Επομένως, «να γίνουμε άγρυπνοι σκοποί» στις πονηριές των οργάνων του διαβόλου, να τους κατονομάσουμε , αποκαλύψουμε, να γνωστοποιήσουμε «όσους φέρνουν σκάνδαλα και διαιρέσεις στην Εκκλησία του Χριστού», ώστε να φυλαχτούν οι αδερφοί και μετά να «φύγουμε μακριά από αυτούς», αφού πρωτίστως «τους ελέγξουμε απότομα». 

Αν κάποιοι θέλουν να παραμείνουν κοντά τους, ας γνωρίζουν ότι οι Πατέρες μας λένε πως σφραγίδα ή χάραγμα στο μέτωπο (κεφάλι) είναι ο τρόπος που λειτουργούμε και που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα με τον νου και τη διάνοιά μας.Διότι σφράγισμα θα φέρουν στο μέτωπο και οι ευλογημένοι Χριστιανοί ,αλλά θα είναι η σφραγίδα του Χριστού που έχει πακτωθεί δια λόγου στο νου και τη διάνοιά τους. Ούτε γνωρίζουμε με ακρίβεια το χάραγμα στο χέρι, με πόσους πονηρούς τρόπους θα εξαπατήσει ακόμα και τους εκλεκτούς ο διάβολος δια των οργάνων του. 

Είναι μικρό σφράγισμα αντιχρίστου, το να υπογράφει με το χέρι του «ιεράρχης» ενώπιον ραβίνων ότι για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού,Θεού δεν ευθύνονται οι Ιουδαίοι; 

Ή μήπως είναι μικρό σφράγισμα στο μέτωπο ,νου ,διάνοια ,το να το ακούνε ή να το γνωρίζουν άλλοι «ιεράρχες» και να σιωπούν; ….Ερώτηση κάνω! 

Φαντάζομαι ότι ο Θεός θα τους συγχωρέσει όταν μετανοήσουν και ανακαλέσουν παίρνοντας πίσω τα έγγραφα από τους αρχιραβίνους, που υπέγραψαν οι ίδιοι μαζί τους. 

Το κάθε τί που γίνεται είναι προμελετημένο και προδιαγεγραμμένο και καμία δικαιολογία δεν χωράει για την όποια καθυστέρηση ,διαφύλαξης εντολών και παραδόσεων, όταν το έγκλημα γνωστοποιείται. 

Εκείνο που γνωρίζω μετά βεβαιότητος και σας παρακαλώ να το κάνουμε όλοι μας, είναι να αγαπήσουμε τον Κύριό μας και Θεό μας ,τόσο όσο αν χρειαστεί να δώσουμε ακόμα και το αίμα μας για το Ευαγγέλιό Του και όχι να φοβόμαστε μήηηπως μας συμβεί κάτι ,γιατί η Ομολογία ενώπιον των ανθρώπων για τη δόξα Του ως Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων τίθεται υπό αμφισβήτηση… μη γένοιτο. 

Έχουμε τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων! 

Έχουμε τον Ποιητή του σύμπαντος κόσμου, που γνωρίζουμε ότι μας αγαπάει υπερβολικά! 

Ξέρουμε ότι τα πάντα εν σοφία εποίησε! 

Γνωρίζουμε ότι είναι Παντοδύναμος και μπορεί να εκπληρώσει κάθε ψυχωφελή επιθυμία μας! 

Ξέρουμε ότι είναι Πατέρας μας!, και αντί να ζητάμε απ’ Αυτόν βοήθεια, καταφεύγουμε εμπιστευόμενοι τους αγύρτες, άθεους ,υποκριτές, προδρόμους του βδελύγματος, σιχαμένους. 

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να φανεί ποιόν εμπιστευόμαστε και αγαπάμε. 

Ας είμαστε προσεκτικοί, γιατί τώρα ζούμε για να σωθούμε και να μη κολαστούμε. 

Τώρα διαγωνιζόμαστε, μετά …μαζεύονται τα γραπτά και θα είναι αργά! 

Επίσης, όσο μπορεί ο καθένας μας να μην επιτρέπει ούτε κεραία ,ούτε κόμμα να αλλάξουν οι μισούντες Αυτόν, νεωτεριστές ,πρόδρομοι του αντιχρίστου , από το Ιερό Ευαγγέλιο . 

«Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, ενώ οι Λόγοι του Κυρίου θα παραμείνουν στους αιώνας», ως απόδειξη ισχύος και κόλασης των εχθρών Του. 

ΥΓ.: 

Δε συνηθίζω να συγχαίρω τους αξιόλογους ομολογητές του ιστολογίου  της Τρικλοποδιάς ,για ευνόητους λόγους. Άλλωστε υποχρεωμένος είναι ο κάθε χριστιανός να αγωνίζεται.. προς τι λοιπόν ο έπαινος; 

Αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ… 

Εκδηλώνω τη μεγάλη μου χαρά για τους πολλούς εν Χριστώ αδερφούς και αδερφές που έχω, παρόλο που προσωπικά δεν τους γνωρίζω. Κάποιοι εξ αυτών με χαροποίησαν ιδιαίτερα, διότι τα άρθρα τους είναι μοναδικά, στην επιστημονική και πνευματική επιχειρηματολογία ,σχετικά με το  εμβόλιο (ως έναν τρόπο σφραγίσματος). 

Παρακαλώ διαβάστε με προσοχή το άρθρο του αδερφού Ανέστη Δ. εδώ: https://www.triklopodia.gr/%E1%BD%84%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%E1%BD%B8%CF%82-%E1%BC%A6%CF%82-%E1%BC%A2-%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%E1%BD%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7/  

Όπως επίσης και αυτά του αδερφού Χρήστου Μαντζιάρη εδώ: 

1ο) https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5/ 

2ο)  https://www.triklopodia.gr/%cf%87-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-ellinika-hoaxes-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87/ 

Εύχομαι οι φωνές από τις ταράτσες να πληθαίνουν, να είμαστε ενεργά μέλη μέσα στο σωτηρειώδες έργο του Θεού και όχι θεατές και αποστάτες. 

Μη ξεχνάμε ότι : «το να υπηρετούμεν τον Κύριον είναι καθήκον όλων μας.» 

Την Εκκλησία του Χριστού Την αποτελούν, εκτός των ιερωμένων και γενικά ρασοφόρων και οι λαϊκοί. Δεν περισσεύει κανείς. «Αυτά που είπε στους Μαθητές Του, τα είπε για όλους τους μέχρι της δευτέρας παρουσίας Του, χριστιανούς.» 

Σώστε ψυχές που παραπαίουν ,πριν είναι αργά. Να ομολογούμε την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια. 

Δεν έχουμε, ούτε είχαμε ποτέ χρόνο για καθυστέρηση. 

Δεδομένου λοιπόν ότι τον χρόνο του θανάτου μας, όπως και τη Δευτέρα παρουσία, δε γνωρίζουμε το πότε θα γίνουν, οφείλουμε ως έχουμε Εντολή να  «μη κοιμόμεθα τον ύπνον της αδιαφορίας και απροσεξίας..» 

«Αμήν, ναι έρχου, Κύριε Ιησού.» 

«Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά πάντων των Αγίων · αμήν!» 

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον  

Γεώργιος Φλώρος 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr