ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γεώργιος Φλώρος : «(…) Τινά κακοδοξία και αίρεσις » συγκρίνεται με τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 12 Οκτ 2022 - 21:25

ΟΥΑΙ διαστρεβλωτές της Αλήθειας! Τα σημεία των καιρών σάς αφήνουν αδιάφορους;

ΟΥΑΙ τυφλοί που οδηγείτε τυφλούς..

Πότε θα αντισταθείτε; Όταν θα φέρουν τον αντίχριστο;

Περιμένετε να επέμβει (μεσολαβήσει) ο Θεός για την προστασία της Αμπέλου, εργασία την οποία ανέθεσε σε εσάς;

Δημιούργησαν άλλη θρησκεία ,κρυφά από τον λαό του Θεού, την πανθρησκεία, υπό την αιγίδα του Π.Σ.Ε. Για να ακριβολογούμε δε μιλάμε για Ορθοδόξους Χριστιανούς, ούτε σχισματικούς, αλλά, για τους χειρότερους αιρετικούς, θεατρίνους υποκριτές που ανέδειξε η ανθρωπότητα, υποκινούμενοι εν πλήρη συνειδήσει απ’ ευθείας από τον πατέρα τους το διάβολο.

Τώρα πλέον είναι γνωστά και δικαιολογίες δεν χωρούν .Οι αποφάσεις είναι καθαρά προσωπικές. Ή με τον λαό του Θεού ή με τους απολυμένους στους οποίους έχει τη δύναμη ο διάβολος να τούς κατευθύνει.

(Βλέπε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!! (…)

https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bb%cf%89%cf%83-%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84/  )

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης παλαιάς τινάς κακοδοξίας και  αίρεσης, με τη σημερινή πτώση στην παναίρεση του οικουμενισμού και της πανθρησκείας.

Σήμερα είμαστε στους προφητευμένους καιρούς της έλευσης του αντιχρίστου, άλλο αν κάποιοι μιλάνε γι’ αυτά αλλά δεν κατανοούν τη σοβαρότητα και τον κίνδυνο της απώλειας των ψυχών.

Δεν θα αλλάξουν οι προφητείες. Ωστόσο έχουμε Εντολές και οφείλουμε να απομακρυνθούμε από τους απολυμένους στους οποίους ο διάβολος έχει τη δύναμη. Γιατί ποιό το όφελος του καλού αγώνα της κάθαρσης ,όταν εκτίθεμαι παρευρισκόμενος με αυτούς, που ή ερχόταν ο αντίχριστος, ή δεν ερχόταν, αυτοί είναι απολυμένοι και κάθαρση ανάμεσά τους, δεν επιτυγχάνεται;

Επιβάλλεται επομένως να έχουμε κατά νου τούς λόγους των Αγίων, αλλά και τη σκέψη τους με την οποία -κατά καιρούς- κανόνιζαν τα παρουσιαζόμενα προβλήματα της Εκκλησίας.

Είναι δύσκολο να ερμηνευθεί το Ι.Πηδάλιο και δη από εμπαθείς που ψάχνουν να βρουν αυτό που θα ικανοποιήσει τη δική τους γνώμη. Ωστόσο, «αφορά  όλους τους απανταχού γης εντευξομένους Ορθοδόξους.»

Είναι ανάγκη επομένως να παραθέσουμε κάποιους Κανόνες των Αγίων μας, ώστε να κατανοήσουμε το θέμα της οικονομίας που εγένετο, θα έλεγα επιβάλλετο, κατά καιρούς, ανάλογα με τη σοβαρότητα και τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι χριστιανοί, πάντα για την ωφέλεια των ψυχών αυτών.

Αυτό ας μην το λησμονούμε.

H Αγία Ζ’ Οικουμενική Συνόδος, ΟΡΘΩΣ αποφάσισε.

Η δε κατά καιρούς παρουσιαζόμενη αίρεση (τινά αίρεση, μία αίρεση, δλδ κάποια αίρεση!) δεν είναι δυνατόν να στερείται Μυστηρίων, πριν κατεγνωσθεί και καταδικασθεί από τους Άγιους Πατέρες της Ορθοδοξίας. Όταν ΟΜΩΣ επιστρέφουν (οι τοιούτοι που εξέστραπταν) στο «ξέρασμά» τους ,δλδ σε ΗΔΗ καταδικασμένες αιρέσεις από προηγούμενες συνόδους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ προσθέτουν την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, δλδ την ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ (!!! )όλων των αιρέσεων, καταδικασμένων και μη, προβάλλουν ταυτοχρόνως και υποστηρίζουν την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, δλδ τον ερχομό του αντιχρίστου, εε …! τότε όποιος δεν καταλαβαίνει και συγκρίνει την μέχρι τώρα τινά καταδικασμένη αίρεση με την παναίρεση του οικουμενισμού και την πανθρησκεία, θα έλεγα ότι τόσα χρόνια μέσα στην Εκκλησία του Χριστού, για άλλους λόγους…παρευρίσκετο.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ σφάλλουν οι χριστιανοί διευκολύνοντας  το έργο του διαβόλου, αφού αδυνατούν  να κατανοήσουν ότι σήμερα οι προδότες του Χριστού ανακήρυξαν το 2016 στην ψευδοσύνοδο  -μέσω του Π.Σ.Ε.-  άλλη θρησκεία! Αν τώρα η άλλη θρησκεία-πανθρησκεία έχει μυστήρια, τότε δικαίως ο αρχιπροδότης Βαρθολομαίος λέει ότι «σωζόμαστε και μέσω άλλων θρησκειών..»

ΑΠΑΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ!

Ο πάπας έχει μυστήρια; Ο πάπας έχει καταδικαστεί ποτέ; ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ..ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ..ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Συγκρίνουν τινά αίρεση (προηγούμενη) και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από οικουμενική Σύνοδο, με την σημερινή συνοδικά κατοχυρωμένη έλευση του αντιχρίστου! Διότι μάς λέει ο Αγ. Ιωαν. ο Θεολόγος ότι ΟΙ ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ του αντιχρίστου, αυτοί θα φέρουν τον αντίχριστο.

Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό!

Οι προαναφερόμενοι ,ΟΧΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ,αλλά ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΧΑΡΙΤΟΣ ,ΖΩΗΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, μάς λέει ο  Αγ. Ιωάν. ο Θεολόγος και ο Απόστολος των Εθνών μάς λέει:

«Γνώριζε, ότι ένας τέτοιος άνθρωπος έχει διαστραφεί και αμαρτάνει…, ών αυτοκατάκριτος» ( Τιτ. γ’11)

Αυτοπροσδιορίζεται, αυτοκαταδικάζεται, αυτοτιμωρείται και τελικά …αυτοκαταστρέφεται! «Σχισματικοί και αιρετικοί αν φύγουν μόνοι τους ή βιαίως είναι το ίδιο και το αυτό» (Ι.Πηδάλιο).

Όσοι δε, τον (τούς) ακολουθούν «θα έχουν μέρος της τιμωρίας  και των πληγών που τούς αναλογεί», βάσει του «ΕΒΓΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ,ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!»….

 …και ο νοών ,νοείτω!

Ο Ι’και ΙΑ΄της 1ης Συνόδου ,σελ.136-137 Πηδαλίου, όρα και τον ΟΓ’ του Μεγάλου Βασιλείου καθώς και το {2} σελ.626-627,μάς φωτίζουν σχετικά με τα επιτίμια όσων αρνήθηκαν τον Χριστό, αλλά μετανόησαν αληθώς και εκ βάθους καρδίας.

Μάς λένε οι Κανόνες ότι άλλο είναι όταν λόγω βίας πολλής και ανάγκης μεγάλης αρνήθηκαν την Πίστιν των, και άλλο βεβαίως είναι όταν χωρίς ανάγκη έγιναν αρνησίθεοι. Σε κάθε περίπτωση οι Κανόνες των Αγίων επιλύουν τα ζητήματα επιβάλλοντας τα ανάλογα επιτίμια, πάντα προς Δόξαν Θεού, διαφύλαξη της Εκκλησίας Του και προς ωφέλεια των ψυχών ακόμα και των παραβατών που δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν το συμφέρον τους.

Άλλοτε λοιπόν οι Κανόνες είναι αυστηροί (όταν η Πίστη έχει εδραιωθεί)  και άλλοτε ελαστικοί (όταν η Πίστη είναι αστήρικτος).

 

ΚΑΝΩΝ ΟΓ’ (του Μεγάλου Βασιλείου,σελ.626-627)

                                              Ερμηνεία

 

«Ο παρών Κανών αορίστως κάθε χριστιανόν οπού αρνηθή τον Χριστόν (θεληματικώς δηλαδή) κανονίζει όλην του την ζωήν να μη εισέρχεται εις την Εκκλησίαν, αλλά έξω της θύρας της Εκκλησίας να προσκλαίη, και μόνον εις το τέλος της ζωής του να μεταλαμβάνη τα Θεία Μυστήρια. (Όρα και τον ΙΑ’ της Α’ , σελ.136-137, Πηδαλίου).

(…) (2.)Δια τί οι μεν άλλοι Πατέρες οι πρό του Βασιλείου ουδένα αρνησίχριστον εποίησαν εις όλην του την ζωήν ακοινώνηται, ο δε Βασίλειος τούτο εν τω παρόντι Κανόνι ποιεί; και απλώς ειπείν, διατί εκείνοι μεν ελαφρότερα επιτίμια κατά των αμαρτανόντων διώρισαν, ούτος δε ο Άγιος, αλλά δη και ο αδερφός αυτού Νύσσης, βαρύτερα; Λύων την απορίαν ταύτην ο Ζωναράς λέγει, ότι έκαστος των Πατέρων, κατά τους ίδιους του καιρούς, έτσι και τα επιτίμια ανάλογα εδιώρισεν. Οι γαρ εν τοις καιροίς των διωγμών ευρισκόμενοι Πατέρες, Οίος ο Πέτρος και οι εν Αγκύρα Πατέρες, δια την ανάγκην των διωγμών, συγκαταβατικώτερα τα επιτίμια των αρνησιχρίστων εποίησαν, ότε ακόμη η Πίστις αστήρικτος ήν. Ο δε Βασίλειος, εν καιρώ του πλατυσμού της Πίστεως ών, ότε ο ελληνισμός έπνεε τα λοίσθια, και η Πίστις σφοδροτέρα, και η Εκκλησία κραταιότερα ήτο, και οι αρνούμενοι τον Χριστόν χωρίς βίας και εκουσίως Τον ηρνούντο, δια τούτο και αυστηρότερον τον Κανόνα τούτον εξέθετο. Ότι δε δια την κραταίωσιν της Εκκλησίας, ακριβέστερα πρέπει να δίδωνται εις τους αμαρτάνοντας και τα επιτίμια, μάρτυς ο ΙΗ’ του αυτού Βασιλείου.»

Προστάζουν οι Απόστολοι.. Καθαίρεση στους αμετανόητους κακοδοξούντας και αιρετικούς, και αυτοί στους οποίους απευθύνεται η προσταγή, λένε στους Αγίους Αποστόλους ότι «είναι θύματα του αρχεκάκου όφεως».

Άλλοι πάλι ομιλούν για τον οικουμενισμό λέγοντας «εε..και;», σαν να μη συμβαίνει.. τίποτα! Λένε μάλιστα ότι πρέπει να είμαστε κοντά στους οικουμενιστές για να τούς …διορθώσουμε.

Τα είπε ο Μόρφου δημοσίως ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!

Ακούστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=Nfw0JRoFGT4

Γνωρίζετε πολύ καλά τις Γραφές ,όπως και το :

«(…) Ήλθον Εγώ εις τον κόσμον αυτόν δια να γίνει κρίσις και δια να ξεχωρισθούν οι καλοπροαίρετοι από τους διεστραμμένους…» (Ιωαν.Θ’39)

Παρόλα ταύτα επιμένετε με εμμονή και πείσμα να είστε κοντά στους οικουμενιστές για να τους διορθώσετε. Αυτήν τη δικαιολογία επικαλείστε, μολονότι γνωρίζετε ότι οι οικουμενιστές είναι  παναιρετικοί και μετά βεβαιότητος πρόδρομοι του αντιχρίστου. Τί πίστη έχετε λοιπόν εις τον Ιησού Χριστό; Άλλα μας λέει να κάνουμε και άλλα κάνετε εσείς.

ΓΙ’ΑΥΤΟ :

«(…)Εάν δεν είχατε γνώσιν της Γραφής δεν θα είχατε αμαρτίαν δια την απιστίαν (…) ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ λέγετε , ότι γνωρίζομεν καλά τον Νόμον (…) Η αμαρτία σας λοιπόν, αφού είναι αμαρτία εν γνώσει, μένει και δεν συγχωρείται» (Ιωαν.Θ’41)

Γιατί αδιαφόρησαν οι Πατέρες αφήνοντας τόσα χρόνια να εργάζονται ανενόχλητα τα όργανα του αντιχρίστου, εις βάρος της Εκκλησίας και συνεχίζουν να το κάνουν;

Η αδιαφορία είναι το χειρότερο, είναι αιτία όλων των κακών και μέγα αμάρτημα.

 

              Του Μεγάλου Βασιλείου σελ.641 Πηδάλιο

« (1) Εύχεται ο Άγιος να μη ευρεθή η αδιαφορία εις τους επισκόπους του, δια το μέγιστον κακόν οπού προξενεί αύτη, όπου και αν ευρίσκεται.»

Ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης λέει:

«Εντολή γαρ Κυρίου μη σιωπάν εν καιρώ κινδυνευούσης Πίστεως. Ώστε, ότε περί Πίστεως ο λόγος εστίν ειπείν, εγώ τίς ειμί; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πένης; Ουδείς μοι λόγος και φροντίς περί του προκειμένου. Ουά οι λίθοι κεκράξουσι καί σύ σιωπηλός και αφροντίς;»

Λέτε μάλιστα στους πιστούς να σιωπούν; Ο Κύριος δίνει Εντολή και εσείς την ανατρέπετε; Λέτε ψέματα δηλαδή..

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέει:

«Ο μη λέγων την θείαν Αλήθειαν (ο λέγων ψέματα δλδ) υπεύθυνος εστί του αίματος τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων».

Ο Μέγας Βασίλειος επίσης μάς λέει:

«Ο σιωπών δοκεί συναινείν».

Συναινείτε επομένως στις αποφάσεις της διοικούσας «εκκλησίας» αφού προτείνετε και διδάσκετε τη σιωπή. Μάθετε έστω και αργά από τον Μέγα Βασίλειο ότι:

«Της σιωπής το κρίμα φοβερόν εστί».

Μάθετε και από τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά ότι :

«Η σιωπή είναι η Τρίτη μορφή αθεΐας, διότι παραπέμπει στη συνενοχή και συνέργια».

Όσοι αντιτίθενται στα Λόγια του Θεού, τόσο η Χάρις Του απομακρύνεται και όσο απομακρύνεται, τόσο πέφτουν σε χειρότερα αμαρτήματα. Εάν οι ίδιοι δεν θελήσουν δια της μετανοίας να βάλουν τέλος στη κατηφόρα που διάλεξαν κανένας δεν μπορεί να τους βοηθήσει όσο κι αν προσεύχεται , γιατί μάς λέει ότι δεν αρκεί να θέλεις εσύ και ο Θεός, αλλά και αυτός που αμαρτάνει. «Θέλεις να γίνεις καλά;» τον ρώτησε, λες και δεν ήξερε .. Ήθελε ΟΜΩΣ να το ακούσει από τον ίδιο.

Καταλάβατε τώρα γιατί οι προβατόσχημοι ,βαρείς λύκοι απαξιώνουν τις Εντολές αποκαλώντας τες προσωρινές και τους Κανόνες ονομάζοντάς Τους τείχη του αίσχους; Διότι οι Κανόνες εμποδίζουν τα ανθρωποκτόνα αντίχριστα σχέδιά τους. Τώρα πλέον πορεύονται («παίζουν») χωρίς Κανόνες.. Δεν υπάρχουν πια Κανόνες γι’ αυτούς.

Πείτε μας τώρα ,σεβαστοί Πατέρες, τί οικονομία μπορεί να γίνει και τί επιτίμια πρέπει να δοθούν σε αμετανόητους που με εμμονή και πείσμα κατατεμαχίζουν πολλά χρόνια την Εκκλησία του Χριστού; Στα προλεγόμενα του  Πηδαλίου {σελ. λθ’ (39η) } αναφέρει και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν «ότι εκείνο οπού οι Κανόνες φανερώς ου γράφουσι, τούτο εκ των ομοίων και των εν τοις Κανόσι γραμμένων, πρέπει να κρίνεται και να συμπεραίνεται, και όρα την Ερμηνεία του ιε’,της ς’ ή και εκ των συγγραμμάτων των κατά μέρος Πατέρων, ή και εκ της διακρίσεως του Ορθού Λόγου.»

Εν κατακλείδι, ποιά ομοιότητα υπάρχει μεταξύ περιόδου διωγμών και αποκεφαλισμών με τη σημερινή περίοδο ευμάρειας και τρυφηλής ζωής; Ποιά σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ των τότε χριστιανών που η Πίστη τους οικοδομούνταν, με εμάς τους σημερινούς χριστιανούς που η Πίστη μας έχει δομηθεί τόσα χρόνια και που απομένει να βγάλουμε τα δοκάρια απ’ τα μάτιά μας και μετά να τολμούμε να μιλάμε για την εν Χριστώ αγάπη;

(Βλέπε: « Μετά φόβου Θεού, Πίστεως και ΑΓΑΠΗΣ προσέλθετε….! » https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81/   )

Παρόλα αυτά τότε οι Κανόνες ήταν αυστηροί ,ενώ τώρα είναι όχι απλά ελαστικοί, αλλά παντελώς ανύπαρκτοι. Δηλαδή ..τα πάνω -κάτω, τα εντελώς αντίθετα, επί προφάσει ότι «ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί άλλη διδασκαλία». Προφανώς αναφέρονται σε αυτήν του αντιχρίστου.

Είδατε ποτέ να καθαιρείται μασόνος;

Μέχρι και σατανιστή χειροτόνησαν με σκοπό να εξευτελίσουν την Εκκλησία του Χριστού και μετά επέστρεψε στην παλιά του ..τέχνη.

Δεν θέλετε να δεχτείτε αυτά; Δεχτείτε λοιπόν το ακόλουθο..

Υπάρχει Κανόνας στο Πηδάλιο που να αναφέρεται στην τακτοποίηση τυχούσας πτώσης προς την πανθρησκεία; Ή μήπως υπάρχει Κανόνας που προβλέπει περιπτώσεις αθεΐας και αλλο-θρησκείας; Αλλά ποιοί Κανόνες υπάρχουν στο Πηδάλιο; Υπάρχουν όλοι οι Κανόνες, ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να αντιμετωπισθούν οι κατά καιρούς παρουσιαζόμενες αιρέσεις, αναδυόμενες εκ του Σώματος της Εκκλησίας, οι οποίες και καταδικάζονταν. Ποιά είναι συνεπώς η ομοιότητα των αιρέσεων που παρουσιάζονταν ως «τινά αίρεση» κάθε τόσο, με τη σημερινή κατάσταση της ένωσης όλων αυτών των καταδικασμένων αιρέσεων; Ποιά ομοιότητα υπάρχει και τί να συγκρίνει κανείς;

Να γιατί οι πρόδρομοι του αντιχρίστου αγνοούν προκλητικά τους παλαιούς Αγίους οι οποίοι στήριζαν την Εκκλησία!

Ενώ λοιπόν οι Απόστολοι και οι Άγιοι καταδίκασαν τους αιρετικούς, έρχονται τώρα οι υποτιθέμενοι διάδοχοι των Αποστόλων να αθωώσουν τους αιρετικούς, να τούς αποδώσουν μάλιστα και μυστήρια, θαρρείς και είναι ιδιοκτησία τους και τα απονέμουν όπου θέλουν. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά δέχονται και ότι οι άλλες θρησκείες ..σώζουν.

Ωω!! της αδιαφορίας και της ένοχης σιωπής! Εάν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι, δεν θα το πιστεύαμε. Έχεις και κάποιους να σού λένε…μην κάνεις ιεροκατάκριση!

Ωω !! της αμάθειας και της πλάνης ! Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν κάνεις ιερο-κατάκριση, αλλά διαβολο-κατάκριση. Για τους ιερείς του Υψίστου, τα έχουμε πει και τα έχουμε αποδείξει. Τούς καταφιλούμε τα πόδια.

Σημαδεύουμε όμως ως άγρυπνοι φρουροί όσους υποδύονται τους ιερείς ενώ είναι ..απατεώνες. Όπως και τους ρασοφόρους που εξέστραπταν. Διότι τοις πάσι γνωστό είναι πλέον, ότι έφτιαξαν μία άλλη θρησκεία, την ονόμασαν εκκλησία για να πλανήσουν τους «απονήρευτους χριστιανούς», διοικείται από το Π.Σ.Ε. και μάχεται την Εκκλησία του Χριστού με σκοπό την αφάνισή Της. Όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτήν, την πόλη της Βαβυλώνας και αποτελούν τον λαόν του Θεού, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, γιατί θα λάβουν μέρος των τιμωριών και των πληγών που τούς αναλογούν.

Ο λαός του Θεού τα έχει ξεκαθαρισμένα αυτά. Μάς αρκεί το Ευαγγέλιο ,οι Λόγοι των Αγίων και η ζωή των μαρτύρων, για να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, ασφαλή οδό.

«…Φεύξονται των αλλοτρίων την φωνήν» μάς λέει ο καλός Ποιμήν.

«..Εβγάτε έξω από την πόλιν αυτήν (τη Βαβυλώνα) όσοι αποτελείτε τον λαόν Εμού του Θεού..» (Αποκ.ΙΗ’4)

«Ό..οχι..δεν είναι σωστό αυτό» -λέει ο διάβολος- δια στόματος «αρχιερέων». Τα εντελώς αντίθετα δηλαδή. Πρέπει να είμαστε κοντά στους οικουμενιστές-προδρόμους του αντιχρίστου για να τους ..διορθώσουμε! Πώς αλλιώς θα διορθωθούν;

Όσο για τον κόσμο δεν πείθεται στα Λόγια του Θεού ,αλλά σε αυτά του διαβόλου.

Τί άλλο θέλουμε να δούμε για να καταλάβουμε; Γιατί δυσκολευόμαστε τόσο πολύ; Μάλλον γιατί δε γνωρίζουμε ή δεν πιστεύουμε αυτά που μάς λέει ο Ιησούς Χριστός.

«Και η φωνή (του Θεού) τώρα απευθύνεται προς τους εχθρούς της Βαβυλώνος και τους λέγει:

«Ανταποδώσατέ της, όπως και αυτή ανταπέδωκεν εις άλλους. Και διπλασιάσατε και ανταποδώσατέ της διπλά σύμφωνα με τα έργα της. Μέσα εις το ποτήριον της οργής, με το οποίον αυτή εκέρασε τους άλλους, κεράσατέ την και σεις με το διπλάσιον.

  1. Όσον εδόξασε τον εαυτόν της και εδούλευσεν εις την ακολασίαν, τόσον πολύν βασανισμόν και πένθος δώσατέ της. Διότι μέσα εις την υπερήφανον και ασεβή καρδίαν της λέγει, ότι κάθημαι βασίλισσα και δεν είμαι χήρα και δεν θα ίδω ποτέ πένθος.

8.Δι’αυτό σε μίαν ημέραν θα έλθουν όλαι αι πληγαί της, και θάνατος και πένθος και πείνα και θα κατακαή με φωτιά, διότι είναι ισχυρός ο Κύριος ο Θεός, που κατέκρινε και καταδίκασεν αυτήν.» (Αποκ. ΙΗ’4-8)

Είπεν ο Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτωρ ο τούς δικαίους αγαπών.

Το έχουν διαβάσει, το έχουν ακούσει αυτό οι επικαλούμενοι μονίμως την…αγάπη; Ας εμπεδώσουν όσο είναι νωρίς ότι εκτός από ανυπέρβλητη αγάπη ο Θεός είναι και Δίκαιος, είναι και Τιμωρός, είναι το Α και το Ω, ενώ εμείς είμαστε για κλάματα, δεν καταλαβαίνουμε ούτε αυτά που λέμε. Θέλουμε να ανατρέψουμε το θέλημα του Θεού. Το ίδιο κάνει και ο εωσφόρος από υπερηφάνεια. Τρέξτε ποδαράκια μου τώρα γιατί είμαστε χρονικώς σε αυτό το στάδιο των προφητειών. Δεν έχουν ψυχή και πονούν μόνο τα παιδιά της Δύσης, αλλά και τα εξ ανατολών και του βορρά και του νότου.

Ο καθένας δε, θα λάβει με ακρίβεια κατά τα έργα του.

«Εάν κανείς σύρη άλλους εις αιχμαλωσίαν, θα αιχμαλωτισθή και αυτός. (…) Με το κρίμα της θείας δικαιοσύνης(…)όλα τα αδικήματα και αι καταπιέσεις, που θα κάμη με τα όργανά του το θηρίον, θα πληρωθούν και θα τιμωρηθούν με το αυτό μέτρον και νόμισμα. Εδώ θα δειχθή η υπομονή και η πίστις των χριστιανών». (Αποκ.ΙΓ’10)

Αν ο Θεός κρίνει δις εις θάνατον ,ευχαριστώ να πούμε, διότι μάς ανέχτηκε τόσο καιρό. «Διότι έφθασαν αι αμαρτίαι της (των/μας) μέχρι του ουρανού…» (Αποκ.ΙΗ΄5)

Μετάνοια λοιπόν πρωτίστως, αληθώς και από καρδίας.

Επίσης, προσοχή από τη ζύμη των φαρισαίων, που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Τώρα τους έπιασε ο πόνος να κατηχήσουν το ..ποίμνιο.

Τόσα χρόνια όμως σιωπούσαν, ενώ ήξεραν ότι σκάβονται τα θεμέλια της Ορθοδοξίας. Στην κατήχησή τους δε, προτείνουν να είμαστε μαζί με τους οικουμενιστές , προδρόμους του αντιχρίστου για να τους …διορθώσουμε!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

Επικαλούνται ότι ο πατριάρχης εφαρμόζει διπλωματική τακτική, για να πετύχει τί; Να προσελκύσει στην Ορθοδοξία τους αποστάτες -αιρετικούς τινάς αίρεσης;

Μα ο Θεός θέλει να διδάσκεται η Αλήθεια και όστις θέλει. Όσο για τη διπλωματία την κατατάσσει στην υποκρισία και το ψεύδος απευθυνόμενος προς αυτούς που την εφαρμόζουν με τα ουαί! Αποκαλύφτηκε όμως και αυτή η απάτη τους, διότι τόσο καιρό στην προσπάθεια τους τάχα να τους φέρουν στην Ορθοδοξία, αφομοιώθηκαν πλήρως στη διεστραμμένη πίστη τους. Έτσι αποδεικνύεται ότι το σχέδιο το είχαν καλά οργανώσει ,εμπαίζοντας τους πιστούς, οδηγώντας τους με χίλιους τρόπους μακράν της Ορθοδοξίας.

Κοινωνία από χέρια αιρετικού-προδρόμου του αντιχρίστου, πουθενά δεν είναι γραμμένο. Το αντίθετο.. είναι πολλά γραμμένα ότι όταν κοινωνάς από αιρετικό δέχεσαι σκότιση και αλογία, διότι αυτό που κοινωνάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!, αλλά το πνεύμα του διαβόλου!

Μάς εκλιπαρεί με ανοικτή την αγκαλιά Του επάνω στο Σταυρό «Δεύτε προς Εμέ πάντες..».

Θέλει τη Σωτηρία μας.. «Άγιοι γίνεσθε…»

Είμαστε κατ’ εικόνα Του και επιθυμεί από εμάς την καθομοίωσή Του.

Η λύτρωση εκ των αμαρτιών και η αιώνια ζωή μόνο μέσα από την τήρηση των Εντολών θα επιτευχθεί.

Αγρυπνούμε-αγρυπνούμε και προσευχόμαστε!

Καλό Παράδεισο..

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr