ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Γη ελληνική, ο Κατσίφας είναι αθάνατος!» γέμισαν τα τείχη του κάστρου της Χειμάρρας (φωτό)

ΕΘΝΙΚΑ. - 11 Ιούλ 2019 - 11:21

«Έλληνες εξτρεμιστές έχουν γεμίσει τους τοίχους του Κάστρου της Χειμάρρας  με ρατσιστικές και αντι-αλβανικά συνθήματα. Ντροπή!», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Οι Έλληνες εξτρεμιστές εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στην Αλβανία. Τα  τείχη του κάστρου της Χειμάρρας γέμισαν συνθήματα στα ελληνικά.

Μεταξύ αυτών γίνεται αναφορά στον εξτρεμιστή Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από αρκετούς μήνες στο χωριό  Βουλιαράτες  του Αργυρόκαστρου από τις δυνάμεις της RENEA.

Η καταγγελία έγινε από τον ηθοποιό Φλόρι Μπινάι, ο οποίος  διακοίνωσε ορισμένες φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ρατσιστικά συνθήματα.

Άγνωστοι έγραψαν πως η Χειμάρρα είναι γη ελληνική και για τον Έλληνα μειονοτικό που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

«Χειμάρα γη ελληνική από το 1914» και «Κατσίφας αθάνατος», είναι μερικά από τα συνθήματα στα τείχη του κάστρου.

«Μια μεγάλη ντροπή στη μέση της τουριστικής περιόδου, κανείς δεν κάνει τίποτε για να σβήσει αυτά τα προσβλητικά συνθήματα, όπως «Γκούμας, Κατσίφας, Αθάνατοι».

Εάν τέτοια συνθήματα γράφονταν στην Ελλάδα, θα είχε γίνει διπλωματικό επεισόδιο και γίνεται στην Αλβανία την τουριστική περίοδο, ντροπή», γράφει ο ηθοποιός, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

shqiptarja.com,
faxweb.al

echedoros-a.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr