ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καθ. Γ.Ζουγανέλης: Γιατί ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα με τη χρήση των PCR tests και μιλάνε για νέα;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 29 Ιούλ 2021 - 10:53

ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ

Όλα τα PCR tests ΔΕΝ είναι ίδια. Πολλοί “ειδικοί” στην Ελλάδα τα έχουν μπερδέψει και στο θέμα αυτό και λένε άλλα αντί άλλων. Μετά κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς πτυχίο τα αναπαράγουν και ο κύκλος της παραπληροφόρησης ξεκινάει. Μέσα στο χαμό που υπάρχει, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει σοβαρά.

Ένας λόγος που προέκυψε πρόβλημα με το γνωστό RT-PCR test στις ΗΠΑ είναι πως αυτό ΔΕΝ διακρίνει πάντα τον κορωναϊό. Έχουν ήδη βγεί νέα tests που διακρίνουν τον κορωναϊό απο την γρίπη π.χ. της Perkin Elmer. Βλέπετε εδώ.

Δεν είναι θέμα οικονομίας των resources η ανάγκη για multiplex PCR tests! Ο Μόσιαλος τα λέει αυτά ή ο τρελλοβασίλας; Χα χα. Υπάρχει ένα θέμα ποιότητας και χρονικής στιγμής που κάνεις PCR test αλλά και η παρουσία σε ένα πληθυσμό ταυτόχρονα περισσοτέρων απο μία παραλλαγών. Αν δεν μπορείς να τίς διακρίνεις, τότε θα λέει ο καθένας άλλα αντί άλλων στις αναλύσεις του στα ΜΜΕ του Μωυσή για επιδημιολογικά μέτρα κλπ.

Λογικό είναι στη παρούσα κατάσταση να μιλάνε κάποιοι επιστήμονες στην Ελλάδα για επιβεβλημένη επιβεβαίωση της παρουσίας του ιού απο τα συμπτώματά του. Κατά τη γνώμη μου μέσα στα συμπτώματα πρέπει να μπούν και οι παρενέργειες που πρέπει να ερευνώνται εργαστηριακά και όχι μόνο κλινικά. Αφού στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν άλλα PCR tests που ήδη υπάρχουν, μου ακούγεται λογικό.

Ένας άλλος λόγος είναι πως υπάρχουν νέα PCR tests που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία, που ξεχωρίζουν το ποιά παραλλαγή του ιού κάποιος έχει π.χ. βήτα, γάμα, δέλτα, θήτα. Δέστε εδώ. Οι ΗΠΑ έπρεπε κάτι να κάνουν… και σκέφτηκαν να κάνουν το πιο βασικό. Να χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ μελλοντικά, νέα PCR tests που θα ξεχωρίζουν τον ιό γενικώς απο την γρίπη. χα χα.

Εδώ υπάρχουν πολλά να πώ. Ποιός θα με καταλάβει; Οι ειδικοί στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν επίπεδο. 7 μήνες γέμιζαν τη χώρα με κρούσματα και έλεγαν πως δεν χρειάζονται μάσκες. Απο lockdown δεν ξέρουν κοκ. Δεν έχει νόημα.

ΤΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Δεν ξέρω τί μετράνε… Ισχύει αυτό που είπα απο την αρχή της πανδημίας. Δεν πιστεύω σε τίποτα τον ΕΟΔΥ σε ότι μετράει (πάντα υπήρχαν μεταλλάξεις και η αύξηση του αριθμού τους θα έκανε το RT-PCR μετά απο ένα χρονικό διάστημα άχρηστο). Δεν σας κάνει εντύπωση που ο ΕΟΔΥ δεν βγάζει στατιστικές για Δέλτα, Άλφα, Γάμα και Βήτα; Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων, αλλά πως ΔΕΝ μπορούν.

ΑΠΟ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

Να προσέχετε τις φράσεις που χρησιμοποιούν τα τηλε-ειδικός. Τα PCR tests δεν είναι όλα ίδια. Στην Ελλάδα τα γνωστά. Κάποιοι ξεστοκάρουν παλαιά εμβόλια και tests και κάποιοι οικονομάνε.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ… ΛΥΜΑΤΑ

Πριν απο την ανακοίνωση στις ΗΠΑ για το RT-PCR είχα θέσει το ερώτημα, πως πρόσφατα μιλάνε απο τα λύματα στην Ελλάδα τα ειδικός για αύξηση του ιικού φορτίου, όταν της Δέλτα το ιικό φορτίο είναι χίλιες φορές μεγαλύτερο! Βλέπετε εδώ.  Για ποιά παραλλαγή μιλάνε; Σε αυτή τη χώρα μόνο κοροϊδεύουν.

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/pcr.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr