ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ ενεργοποίησε την Α/Α …Την ώρα που οι Τούρκοι έχουν εξαφανιστεί από το Αιγαίο;

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 5 Ιούν 2019 - 9:16
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εδώ και αρκετό καιρό την ώρα που οι Τουρκικές Παραβιάσεις  ,οι εμπλοκές και τα μαχητικά των Τούρκων όργωναν το Αιγαίο ,αναρωτιόμασταν γιατί δεν υπήρχε και η ενεργοποίηση  την  Ασπίδας της Αντιαεροπορικής Άμυνας ;

???

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ  γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι η ενεργοποίηση της Α/Άμυνας  που είναι στα καθήκοντα του Αρχηγού της ΤΑ , λειτουργεί αποθαρρυντικά κατά των Εισβολέων στο Αιγαίο και όμως δεν είχε διατάξει μέχρι τώρα ,ακόμη και όταν διέταξε την τελευταία  Άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» στη Δοκό !

Διέταξε όμως χθές την ώρα που οι Τούρκοι Αεροπόροι μετά την πτώση του  Μαχητικού  τους έχουν εξαφανιστεί απο το Αιγαίο ,αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καθηλώσει μέρος  των μαχητικών τους για έλεγχο του συστήματος προσγείωσης !

Έχει κάποιες πληροφορίες ο Α/ΓΕΕΘΑ και θέλησε να μάθει απο πρώτο χέρι την Αντίδραση και τον Χρόνο της ενεργοποίησης της Α/Α και εδώ αναφερόμαστε στην Διακλαδική Αντιαεροπορική  Άμυνα και των τριών Κλάδων !

Το ΓΕΕΘΑ δεν ανακοίνωσε αν οι Χρόνοι Αντίδρασης απο τον Συναγερμό της Α/Α  είναι παραδεκτοί  και αν αντέδρασε το σύνολο των Αντιαεροπορικών Όπλων και εδώ αναφερόμαστε ακόμη και στα Φορητά Α/Α ,οι εντολή πρέπει να φτάσει άμεσα και στην τελευταία βραχονησίδα !

Ένα άλλο θέμα είναι αν ενεργοποιήθηκαν και οι S-300  απο το νησί της Κρήτης ,που έχουν να κάνουν Βολή απο το 2012 ππου ήταν η πρώτη και ελπίζουμε όχι η τελευταία !

veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…