ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σουπερμάρκετ θα μπορούν να ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ανεμβολίαστους – Ξεκινά «ΛΑΙΛΑΠΑ» στην Ευρώπη

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 15 Οκτ 2021 - 19:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Καυτό» ρεπορτάζ από Γερμανία, την οποία η Ελλάδα ακολουθεί σχεδόν στα πάντα!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD, η πολιτεία της Έσσης στην Γερμανία ενέκρινε μια πρόταση που θα επιτρέψει στα καταστήματα τροφίμων να αποφασίσουν, εάν θέλουν να απαγορεύσουν την είσοδο σε ανεμβολίαστους, πρόταση που φυσικά ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου στην Ευρώπη και δημιουργεί προηγούμενα!

Όπως διαβάζει κανείς στην έτερη γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung», στην Έσση, οι λιανοπωλητές μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους εάν θα εφαρμόσουν τον κανόνα 3G (είσοδος σε εμβολιασμένους, τεσταρισμένους ή νοσήσαντες) ή τον κανόνα 2G (εμβολιασμένοι, νοσήσαντες).

Το κρατικό διοικητικό γραφείο της Έσσης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Bild ότι το μοντέλο επιλογής 2G ισχύει και για τον τομέα λιανικής πώλησης τροφίμων. Αυτό επηρεάζει και τα σούπερ μάρκετ. Μέχρι στιγμής, το μοντέλο επιλογής 2G δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα σούπερ μάρκετ για να διασφαλιστεί ότι όλοι έχουν πρόσβαση στις προμήθειες τροφίμων.

 

BILD: Τα σουπερμάρκετ μπορούν να αποκλείουν ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, η κυβέρνηση της Εσσης ελπίζει προφανώς ότι οι ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ δεν θα κάνουν χρήση του κανόνα 2G: «Φρονούμε ότι αυτή η επιλογή δεν ενεργοποιηθεί από καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης», είπε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Volker Bouffier, της CDU (χριστιανοδημοκράτες).

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η εν λόγω απόφαση άνοιξε τον δρόμο για την χρησιμοποίηση ακόμα και μαγαζιών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να εκβιαστούν οι πολίτες, στην παρούσα φάση να κάνουν το εμβόλιο, αργότερα, δεν αποκλείεται, κάτι άλλο!

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…