ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Για τα περί ελευθερίας και σεβασμού…… της εκδήλωσης με Drag Oueens και παιδιά.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 31 Δεκ 2022 - 17:54

Η ελευθερία εδράζεται στην προσωπική ετερότητα και όχι στην απρόσωπη και άφυλη ταυτότητα.

Η ταυτότητα του φύλου: «αρσενικό- θηλυκό» όπως η φύση προσδιορίζει είναι αναγνωρίσιμη πραγματικότητα.

Ανελευθερία είναι η παθογόνα διαστροφή και αδυναμία αναγνώρισης αυτής της πραγματικότητας.

Άλλο είναι η ελευθερία του προσώπου και φυσική ιδιαιτερότητα και άλλο η παρά-φύση ελευθερία και ανώμαλη ιδιαιτερότητα.

Άλλο η ελευθερία που έχει να κάνει με την αξία και ισότητα του προσώπου και άλλο η ελευθερία στην παραμόρφωση και ανωμαλία του προσώπου.

«Αληθοφοβικοί» είναι όλοι αυτοί που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν την αλήθεια. Στους «αληθοφοβικούς» αυτούς αναφέρω δυο ευαγγελικά χωρία: «οὐκ ἀνέγνωτε ὅτι ὁ ποιήσας ἀπ᾿ ἀρχῆς ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτοὺς» (Ματθ.ιθ΄4), «῝Ος δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης. Οὐαὶ τῷ κόσμῳ ἀπὸ τῶν σκανδάλων· ἀνάγκη γάρ ἐστιν ἐλθεῖν τὰ σκάνδαλα· πλὴν οὐαὶ τῷ ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾿ οὗ τὸ σκάνδαλον ἔρχεται.» (Ματθ.ιη΄6,7).

Εσείς λοιπόν οι «αληθοφοβικοί» μπορείτε να γράψετε το λόγο της αλήθειας του Θεού στα υποδήματά σας ή και να μηνύσετε τον Χριστό που λέει αυτά ως ομοφοβικό και ρατσιστή… όμως σας υπενθυμίζω και το δεύτερο….

Αλίμονο σε όλους αυτούς που μολύνουν τις μικρές αθώες ψυχές.

Είναι προτιμότερο γι’ αυτούς να δέσουν στο λαιμό τους μια μυλόπετρα και να πέσουν στην θάλασσα να πνιγούν.

Τους συμφέρει να διαπράξουν την βαρύτερη αμαρτία της αυτοκτονίας από το δηλητηριάζουν και να μολύνουν τις μικρές και αδύναμες ψυχούλες.

Γι’ αυτούς δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας γιατί όσο ζουν επιβαρύνουν τους εαυτούς τους.

Ο καθένας με την ελευθερία του, τον λόγο του και την συν-υπογραφή που βάζει στις αντίθεες και αντίχριστες επιλογές των καιρών ας έχει υπόψη του ότι φτιάχνει την δική του κόλαση.

Οι δε υποτιθέμενες ορθόδοξες νεοελληνικές κοινωνίες που αναγνωρίζουν ηθικές που αντιμάχονται την αλήθεια του Θεού ας προετοιμάζονται για την διχαστική κρίση, σύγχυση, φαγωμάρα και διάλυσή τους.

Δ.Β.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr