ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ : ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ : 134 ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΣΥ ;

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Ιαν 2019 - 11:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

George Adalis B

Ακου λοιπόν ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
σε πληρώνω αδρά! Και τα τελευταία 10 χρόνια έκανες μόλις 2 ομιλίες στη Βουλή και 9 ερωτήσεις! Είσαι βουλευτής εσύ, ή ταινία … βουβού κινηματογράφου;
Και βγήκες χτες κι έκανες μια δήλωση!
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχεις καταλάβει γιατί βγήκε ο κόσμος στους δρόμους;

ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχεις καταλάβει αλήθεια ποιο είναι το πρόβλημα;
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, από την Πρώτη Σερρών, ζεις εδώ στην Ελλάδα ή βρίσκεσαι κάπου αλλού;
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ιδιοκτήτη της Νέας Δημοκρατίας, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ έκανες την πλέον ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!!
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έκανες μια δήλωση 134 λέξεων και ούτε μια φορά δεν αναφέρθηκες στην Συμφωνία των Πρεσπών!
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έκανες μια δήλωση 134 λέξεων και ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!!

Καταλάβαμε απόλυτα Κώστα Καραμανλή με ποιανού μέρος είσαι!

Και γι αυτό, όλοι εμείς εδώ που ζούμε στην Μακεδονία, σε καταδικάζουμε στην απόλυτη λήθη ! Μην περιμένεις “επιστροφές” αλά … Εθνάρχη! Η δήλωσή σου ήταν μνημείο πολιτικής φανφάρας και τακτικισμού. Και γι αυτό καταδικάζεσαι πολιτικά είς το πυρ το εξώτερον!

Ασε τι σου λένε οι αυλοκόλακες! Τι σου λεω εγώ μετράει! Είχες την ευκαιρία σου να κλείσεις το μάτι σε Παυλόπουλο, και βουλευτές και η συμφωνία δεν θα περνούσε. Και δεν το έκανες!

Κι αυτό θα το θυμόμαστε για πάντα…

ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, άκου το λοιπόν από μένα μιας και δεν τόλμησες να το ψελλίσεις: ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΥΓ.
Σας βάζω ολόκληρη τη Δήλωση του πάλαι ποτέ Μακεδόνα Πρωθυπουργού, που σε 134 λέξεις δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη να αναφέρει έστω μία φορά, την λέξη … ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

“Όπως έχω ήδη επισημάνει, η κα Μπακογιάννη έχει περιγράψει με ακρίβεια την πολιτική της τότε κυβέρνησης, που οδήγησε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Απόφαση που προσέφερε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στη χώρα μας, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε.
Η κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την προκείμενη συμφωνία είναι ισχυρή και πλήρως τεκμηριωμένη. Ιδίως μάλιστα όταν η όλη διαπραγμάτευση έγινε υπό όρους αδικαιολόγητης βιασύνης και όταν, προφανώς, άλλοι είναι εκείνοι που επείγονται για την διευθέτηση του θέματος. Οπωσδήποτε όμως όχι η Ελλάδα.
Τέλος, όφειλε η κυβέρνηση να σεβαστεί την ευαισθησία και να αφουγκραστεί τις εύλογες ανησυχίες της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, αλλά και να διαμορφώσει με δική της πρωτοβουλία συνθήκες στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης. Δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί διχαστικό κλίμα.””

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…