ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ – TEST: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 27 Οκτ 2020 - 9:02
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

George Adalis B

Ολοι σας γνωρίζετε διάφορους ΜΚΟατζήδες καθώς και κάτι περίεργους τύπους που το παίζουν ανθρωπιστές, δικαιωματιστές και διαρκώς φωνάζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες. Ανεξάρτητα πόσο μορφωμένοι είναι κάντε τους δυο απλές ερωτήσεις:

Α. ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΝ Ο ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΒΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ; Τζώρτζ Φλόϋντ θα σας απαντήσει! Και θα σας μιλά με τις ώρες! Ποιος ήταν, γιατί σκοτώθηκε, όλη την ζωή του! Και με έπαρση θα σας αναλύει γιατί υποστηρίζει τα έκτροπα που ακολούθησαν στις ΗΠΑ μετά τον θάνατό του! Μάλιστα μπορεί να τον βρείτε σε καμιά φωτογραφία στο Λευκό Πύργο, να ξαπλώνει καταγής διαμαρτυρόμενος για τον θάνατο του Φλόϋντ!

Β. Στον ίδιο άνθρωπο, δείξτε του τώρα, την δεξιά φωτογραφία και ρωτήστε τον αν γνωρίζει ποιος είναι ο εικονιζόμενος! Δεν θα γνωρίζει να σας απαντήσει! Βοηθήστε τον, λέγοντας του ότι είναι ο δάσκαλος στην Γαλλία, που αποκεφάλισε με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο ένας νεαρός Τζιχαντιστής γιατί έδειξε στην τάξη του σκίτσα Γαλλικού περιοδικού με τον Μωάμεθ! Θα σας κοιτάξει σίγουρα με απορία! Τότε, ρωτήστε τον, το όνομα του δασκάλου που σφαγιάστηκε με τον απίστευτο αυτό τρόπο! Ρωτήστε τον πως λέγανε αυτόν τον Γάλλο Δάσκαλο! Το όνομά του ….

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ …

ΥΓ.
Αν και κάπως αργά, στην Γαλλία ξύπνησαν ήδη! Στην Ελλάδα, ακόμα βρίσκονται στο σημείο που ακούνε τις παραινέσεις του Αιγύπτιου Προέδρου Σίσι για τον κίνδυνο των Τζιχαντιστών, και απλά, αλλάζουν πλευρό για να κοιμηθούν!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…